• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACIL FiKiR

Valla nah alır bebeği. El kadar bebeği kimse annesinden alamaz için rahat olsun. Annenin Baba'nın nüfusuna verme Bebeğini. Otur Yanlarında yardımcı olsunlar sana.

İşim var mı? Bebeğe bakabilecek durumda mısın?
Ailem Allah Razı olsun destekçim her zaman. Muhasebeciyim yani çalışmıyorum ama Allah A şükür mesleğim var.

Şöyle anlatayım inan yazarken bile kotu oluyorum aklıma geldikçe. Bi kaç yıllık bir birlikteliğim vardı sonra hamile kalınca iki ay icinde evlenme çabalarına girdik hersey normaldi dini nikahımız vardı resmi nikahı düğünden bi iki hafta sonra yapacaktık güya hep bahaneler cikti sonra düğün günü Sabahı evden kovuldum. Şimdi de bebeği dogunca alacağını söylüyor . Bense artık hayatımda olsun istemiyorum. Cunku insan canım dediğinin Canini almaz resmen Canımı Aldı.. Kabusum oldu geri kalan ömrümde bir kez dahi suratını görmek istemiyorum.

Hicbir turlu kacisin olamaz. Hamile.oldugunu bildigi icin.ailenin uzerine de gecirsen adam.mahkemeye verip dna testiyle babasi oldugunu kanitlar sana ceza bile verdirebilir...

Allah yardımcın olsun hamile halinle kendini bu kadar yıpratma kuzum hem resmi nikah bile yok minicik bebegi senden alması mümkün degil..

Ailem Allah Razı olsun destekçim her zaman. Muhasebeciyim yani çalışmıyorum ama Allah A şükür mesleğim var.
Ne güzel bak şükret ailen destekçin. Doğumdan sonra işe girer çalışırsın. Bir de çocuk babasının üstüne Kayıtlı olsunki nafaka al bebeğine.
Korkma Bebeğini alamazlar.

Ama düğün resimleri fln var onu delil gösterebilir diye dusunuu
eh bu dediklerini diğer durum için de yapar. onu en başta söyleyecektin.
sen çocuğunu üzerine al. o çocuğu tanıma yoluna gidip, velayet davası açarsa zaten ona vermezler. sen ondan önce mahkeme aç, elinde mesaj falan varsa çocuğu alacağına dair
çocuğumu kaçırmak istiyor diye uzaklaştırma kararı çıkar.

Ne güzel bak şükret ailen destekçin. Doğumdan sonra işe girer çalışırsın. Bir de çocuk babasının üstüne Kayıtlı olsunki nafaka al bebeğine.
Korkma Bebeğini alamazlar.
Bebeğime cok güzel bakarım. Ya insanın icinde oyle bir sizi oluyor ki anlatamam bi defa dahi suratını görmeye tahammülüm yok. Canım cok acıdı inan ki. Geri kalan ömrümde onu görmek zorunda kalmak istemiyorum.

Tam emin değilim ama hastaneler doğan bebekleri kendi kayıtlarında tutarlar yani verilen doğum belgesinin 1 sureti de hastane arşivlerine tutulur. O arsivdeki belge de mahkeme filan isterse cikarilir.yıllık olarak sayısal bazda saglik bakanligina bildirirler istatistik kurumunda veri olmasi açısından. Ama isim isim, ana adı baba adı şeklinde bir yere bildirildiğini hiç sanmıyorum.

Bebeğime cok güzel bakarım. Ya insanın icinde oyle bir sizi oluyor ki anlatamam bi defa dahi suratını görmeye tahammülüm yok. Canım cok acıdı inan ki. Geri kalan ömrümde onu görmek zorunda kalmak istemiyorum.
canım siz evli değilsiniz. velayet hakkı zaten senin. alamaz senden. korkma dediğim gibi uzaklaştırma ya da tedbir hangisi oluyor emin değilim, bir karar çıkart, nah alır çocuğunu

eh bu dediklerini diğer durum için de yapar. onu en başta söyleyecektin.
sen çocuğunu üzerine al. o çocuğu tanıma yoluna gidip, velayet davası açarsa zaten ona vermezler. sen ondan önce mahkeme aç, elinde mesaj falan varsa çocuğu alacağına dair
çocuğumu kaçırmak istiyor diye uzaklaştırma kararı çıkar.
Şöyle bir durumda var. Kendisi polis resmi nikah yapmadan düğün yaptığı için belki kendi işinden sorun çıkartacağı için resimleri kullanamaz fakat Yinede emin degilim.

Ona al
ona aldiracagimi söylemiştim ne kdr inanmıştır bilmiyorum.

Iste duyacaktir ordan buradan ailene yeni.bir.cocuk katildigini arastirip dna testi yaptirabilir.ki cocugu hile yollarla.babasina gostermeme durumundan senin ceza alman icinde ugrasir. Sen desen ki o bana gostermeyecekti elimden alacakti tehdit etti diye .. kanitlayamazsan gerceklesmemis durumdan haksiz cikarsin..

Şöyle bir durumda var. Kendisi polis resmi nikah yapmadan düğün yaptığı için belki kendi işinden sorun çıkartacağı için resimleri kullanamaz fakat Yinede emin degilim.
olsun.
sen iyi düşün. ona göre karar ver. anladığım kadarıyla mesleğine de güvenip çocuğu kaçıracağını ima etmiş. gerekirse bir avukata danışın.
öyle hemen annenin babanın nüfusuna verme.
o en son seçeneğin olsun.

Canım şu an fevri ve duygusal düşünüyorsun. O bebeğinin babası ve nüfusuna aldığı takdirde maalesef Görüşmek zorunda kalacaksın. Sende bunun için anne Babanın üzerine vermek istiyorsun sanırım. Ama o en son çaren olsun marilyn monroe marilyn monroe 'nun dediği gibi.

Sence çocuğuna düzgün Babalık yapamaz mı? Sizin aranızda olanlar çocuğunu bağlamazki.

hastaneye gittiğinizde kimlik isteyecekleri için,kimlik numarasıyla kayıt oluyorsunuz,üstelikte doğum gibi bir durumda bildirilmemesi söz konusu bile olamaz.
arkadaşı n dediklerine katiliyorum ayrica cocugun gelecegi acisindanda dusunmek gerek hic bi cocuk boyle biseyi kolay kolay kaldirmaz hicbizaman gerçeği ogrenmiycek mi durumunuzu bilmiyorum ama nekadar zor durumda olursaniz olun onun geleceğini değiştirdiğinizi unutmayin

Kendinden emin bi şekilde Alıp annesinin büyüteceğini söyledi
bak canım biraz araştırdım, ben uzun zaman olmuştu bu konuları göreli.
sakın alengirli yollara girme. dava açma hakkı var sanırım. git bir avukata danış önce. soy bağının reddi davası açabiliyor yanılmıyorsam.
sen çocuğu kendi üzerine alıp, onu uzaklaştırmaya çalış.
inan sonradan pişman olursun.
sakin düşün, bir avukattan tavsiye al.

Canım şu an fevri ve duygusal düşünüyorsun. O bebeğinin babası ve nüfusuna aldığı takdirde maalesef Görüşmek zorunda kalacaksın. Sende bunun için anne Babanın üzerine vermek istiyorsun sanırım. Ama o en son çaren olsun marilyn monroe marilyn monroe 'nun dediği gibi.

Sence çocuğuna düzgün Babalık yapamaz mı? Sizin aranızda olanlar çocuğunu bağlamazki.
Yapamaz bundan eminim. Ve kendisi bakmayacak annesi bakacak, kendisi de Evlenip yanına alacak. Ve ben buna üvey anne vs ben hayattayken asla izin vermem.. Bana da yazık günah düğün Sabahı evden kovuluyorsun düşünsene bir buçuk aydır Ağrı Sancı kanaman oluyor millet görmesin diye evden dahi çıkipda doktora dahi gidemiyorum çektiğim sıkıntıyı bi ben bi Rabbim bilir.

Back
X