Acil fikir

zorlusevdamm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
652
86
33
38
Wc tıkandı su tesisatçı sini aradım o yapabilir mi yada kimi aramam lazım birazdan ev arkadaşım gelcek görmesin

İmkanınız varsa oldukça yüksek basınçlı su ile açmayı deneyin. Ama dikkat edin basıncı ve su miktarını yavaş yavaş arttırın. Aksi takdirde tıkanıklık çok ciddi boyuttaysa geri tepebilir. Sonrasını yazmayayım.

Suyu acamam gittikçe birikiyor lanet olsun adamlar da gelmdi ve utanıyorum ne yapacağım yanlarında iy

Suyu acamam gittikçe birikiyor lanet olsun adamlar da gelmdi ve utanıyorum ne yapacağım yanlarında iy

Kapısını kilitle naber napıyorsun derken ay sorma sifon bozuldu tamirci çağırdım uzakta işi varmış anca gelicek onunla uğraştım falan dersin en azından wcyi kullanmaz

Hahahah ya kusura bakmayin aklima direk Kardes Payi'nin sahnesi geldi

Sopa ya da degnek gibi bisey varsa onunla acmayi deneyin. Olmadi daha kotu fikirler vericem

lavabo açıcı felan varsa evde onu kullanın
sopa felan bulun bi yerden yoksa paspas sopasını kullanın sonra atarsınız ama çok fazla hırpalamayın boruyu çıkartırsınız o zaman eyvah para etmez bol su ile de işi çözersiniz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…