Acil fikirlerinize ihtiyacım var

MkddsYsr

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
77
37
8
39
Slm arkadaşlar acil fikirlerinize ihtiyacım var. 3,5 aylık evliyim. 4 ay doğum kontrol hapı (Yasmin) kullandıktan sonra bıraktım. Tahmini yumurtlama dönemimde korunmasız ilişki yaşadım. Yaklaşık 10 gün sonra kadın doğum uzmanına gittiğimde içeriden ve karından us ile baktığında yumurtaların çatladığını ama hamilelik olmadığı söyledi. Folik asit diyet vs verdi. 1 hafta içinde adet olacaksın, adetinin 6-7. günü bana gel ilişki günü belirleyelim dedi. Olmayı beklediğim adet günümden 2 gün önce bir korunmasız ilişkim daha oldu. Şu anda adetim 7 gün gecikti, ilacı bırakanlarda normal olduğunu okuduğum yorumlara rağmen tereddüt etmedim değil. Bugün acile başka bir rahatsızlığım için gittim iğne yapacaklardı bende tereddütümü söyledim idrar tahlili yaptılar ve sonuç pozitif dediler. Ama beta değeri falan yazmıyor sanırım sadece kanda belirliyorlar :s Yarın kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum ama ailemin yanında il dışındayım. Eğer sonuç doğruysa ilk olarak eşimle paylaşmak istiyorum. O nedenle gizli kapaklı olacak bahane bulup çıkmam lazım evden. Heyecanı gizlemek de çok zor oluyor :) Birde doğum kontrol hapını bırakıp ilk ay hamile kalınca tehlikeli olduğunu öğrendim çok korkuyorum şuanda. Eğer tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.

canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir hamilelik ve bebiş olur. doğum kontrol hapı hakkında bilgim yok ama bence moralini bozma sakin ol başkalarında oldu diye sende de olacak diye birşey yok... Yarın kan testini yaptır sonuca göre daha iyi yorum yapılır :) inşallah herşey güzel olur...

Çok teşekkür ederim canım :)
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Çok fazla araştırma yapıp bir şeyler okuyunca da insanın kafası karışıyor galiba :s
Hayırlısıyla güzel haberler veririm inşallah :)

inşallah canım ne güzel bak rabbim aratmadan buldurmuş yarın kanda da güzel sonuçlar çıkarsa senden mutlusu yok :) darısı başımıza :)

inşallah canım ne güzel bak rabbim aratmadan buldurmuş yarın kanda da güzel sonuçlar çıkarsa senden mutlusu yok :) darısı başımıza :)

Allah'ım herkesin gönlüne göre versin inşallah.. Ben ilk başlarda istemezken şimdi böyle heyecan yapıyorsam uzun süre bekleyenleri düşünemiyorum.. Nekadar zamandır bekliyorsun bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler gelir

bende 10 aylık evliyim canım aslında bende düşünmüyordum ama azıcık eşim kandırdı sayılır beni :) Bu ay daha ilk ayımız bizimde bakalım nolcak :)

yumurtlama döneminden sonra belirtilerin olmuş muydu canım ??

Valla korunmasız ilişki yaşayınca herşeyi belirti zanneder oldum :) Ama çok net bişey yok, sadece kabızlık var az biraz ama benim sindirim sistemim çok iyi çalışmıyor zaten. Bugünde hafiften midem bulanıyor sanki. Ha ama göğüs hassasiyetim bayadır vardı adet dönemimdekinden fazlaydı dokunamıyordum.

hm anladm cnm hayırlı olsun tekrardan :) yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah :)

bende 10 aylık evliyim canım aslında bende düşünmüyordum ama azıcık eşim kandırdı sayılır beni :) Bu ay daha ilk ayımız bizimde bakalım nolcak :)

Allah gönlünüze göre versin canım inşallah :) benide eşim kandırdı malesef, yoksa ben 1-2 sene beklemeyi düşünüyordum :)

aynen canım bende en azından 1 senemiz dolsun istiyordum ama sonra ya olmazsa diye korktum bakalım nolcak ne zaman kısmet olacak

hm anladm cnm hayırlı olsun tekrardan :) yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah :)

Kan tahlili yaptıramadım canım maalesef.. Sadece eczaneden test alıp yaptım oda pozitif :) Bugün Ankara'ya eşimin yanına dönüyorum, akşam ona müjdeyi verince ilk fırsatta birlikte doktora gideriz sanırım.. İnşallah Allahın izniyle bir sıkıntı yokyur ve sağlıklı bir şekilde alırım bebişimi kucağıma :) Bu cümleyi yazarken bile nasıl heyecan yaptım Allah inşallah sanada bu duyguları en sağlıklı şekilde yaşamayı nasip etsin canım :)

canım bence kan testi yaptır sonra eşine söyle ne olur ne olmaz :) tabi yine de sen bilirsin...
çok çok sevindim darısı başıma ve diğer tüm isteyenlerin başına inşallah

canım bence kan testi yaptır sonra eşine söyle ne olur ne olmaz :) tabi yine de sen bilirsin...
çok çok sevindim darısı başıma ve diğer tüm isteyenlerin başına inşallah

Amin canım inşallah :)
Telefonda bile zor tutuyorum kendimi, yüzünü görünce hiç dayanamıcamı biliyorum. Birde yanındayken de hala sakladığımı öğrenince kızar büyük ihtimalle.. Artık hakkımızda hayırlısı olsun :)

Anladım canim söyle o zaman :) insallah mutluluğunuz daim olsun :)

Anladım canim söyle o zaman :) insallah mutluluğunuz daim olsun :)

Fikir olsun canım sana da, heyecanımız daha da arttı :) Bu arada bugün kan tahliline gidiyoruz, ama doktorum izne çıkmış haftaya kadar yokmuş..

Eklentiler

• IMG_20150901_005242.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 121
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…