Çok teşekkür ederim canım :)
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Çok fazla araştırma yapıp bir şeyler okuyunca da insanın kafası karışıyor galiba :s
Hayırlısıyla güzel haberler veririm inşallah :)
inşallah canım ne güzel bak rabbim aratmadan buldurmuş yarın kanda da güzel sonuçlar çıkarsa senden mutlusu yok :) darısı başımıza :)
Allah'ım herkesin gönlüne göre versin inşallah.. Ben ilk başlarda istemezken şimdi böyle heyecan yapıyorsam uzun süre bekleyenleri düşünemiyorum.. Nekadar zamandır bekliyorsun bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler gelir
yumurtlama döneminden sonra belirtilerin olmuş muydu canım ??
Valla korunmasız ilişki yaşayınca herşeyi belirti zanneder oldum :) Ama çok net bişey yok, sadece kabızlık var az biraz ama benim sindirim sistemim çok iyi çalışmıyor zaten. Bugünde hafiften midem bulanıyor sanki. Ha ama göğüs hassasiyetim bayadır vardı adet dönemimdekinden fazlaydı dokunamıyordum.
bende 10 aylık evliyim canım aslında bende düşünmüyordum ama azıcık eşim kandırdı sayılır beni :) Bu ay daha ilk ayımız bizimde bakalım nolcak :)
hm anladm cnm hayırlı olsun tekrardan :) yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah :)
Kan tahlili yaptıramadım canım maalesef.. Sadece eczaneden test alıp yaptım oda pozitif :) Bugün Ankara'ya eşimin yanına dönüyorum, akşam ona müjdeyi verince ilk fırsatta birlikte doktora gideriz sanırım.. İnşallah Allahın izniyle bir sıkıntı yokyur ve sağlıklı bir şekilde alırım bebişimi kucağıma :) Bu cümleyi yazarken bile nasıl heyecan yaptımAllah inşallah sanada bu duyguları en sağlıklı şekilde yaşamayı nasip etsin canım :)
canım bence kan testi yaptır sonra eşine söyle ne olur ne olmaz :) tabi yine de sen bilirsin...
çok çok sevindim darısı başıma ve diğer tüm isteyenlerin başına inşallah
Amin canım inşallah :)
Telefonda bile zor tutuyorum kendimi, yüzünü görünce hiç dayanamıcamı biliyorum. Birde yanındayken de hala sakladığımı öğrenince kızar büyük ihtimalle.. Artık hakkımızda hayırlısı olsun :)
Anladım canim söyle o zaman :) insallah mutluluğunuz daim olsun :)
Anladım canim söyle o zaman :) insallah mutluluğunuz daim olsun :)
Cok guzel olmus canim :) masallah ya nazar degmesin size
Fikir olsun canım sana da, heyecanımız daha da arttı :) Bu arada bugün kan tahliline gidiyoruz, ama doktorum izne çıkmış haftaya kadar yokmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?