Acil fikirlerinize ihtiyacım var

Miniminnacık bir melek var içimde :)))) Kan tahlili ve US de yaptırdım hiç bir sıkıntı yok çok şükür :) Sadece B-HCG değerim yüksek geldi doktora. Beta ve SAT a göre 5 haftalık, US e göre 4 haftalık bile değil. Tahminimce geç döllenme :S Ama kese göründü. Cuma günü tekrar gidicem US e, acayip heyecanlıyım :)))

Benimkide geç döllenme....Sağlıklı olsun da...ya bnm sağ kasık da batmalar fena sende durum ne

Benimkide geç döllenme....Sağlıklı olsun da...ya bnm sağ kasık da batmalar fena sende durum ne

Bende hiç belirti yok daha valla, bugüne kadar korktum bende niye kendini belli etmiyo diye ama çok şükür bişeycik yokmuş :) Kolay bir hamilelik ve kolay bir doğum geçirirsin inşallah :)

Bende hiç belirti yok daha valla, bugüne kadar korktum bende niye kendini belli etmiyo diye ama çok şükür bişeycik yokmuş :) Kolay bir hamilelik ve kolay bir doğum geçirirsin inşallah :)

Iyi iyi sen iyi ol :) :) umarım bu batmalar çabuk biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…