Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılıyorum benim çok büyük bi problemim var yaklaşık 10 aydır nişanlıyım 2 hafta sonra dügünüm var ama icimde hep bi sıkıntı var..
Ailesinden nefret eder oldum yaptıklarını görmezden gele gele artık en ufak bi olumsuzlukta patlar hale geldim ailesi zaten hep soğuk insanlardı ama ben nişanlımı cok sevdigim için görmezden geldim. Gözlerim kördü galiba anlayamadım. Nişan olduktan sonra gözüme batmaya başladı herşey içlerine daha cok girince ne kadar kaba, aslında hiç bana göre olmadıklarını gördüm. Bi zamanlar sadece ikimiz varız zannederdim bu dünyada şimdi onlar bazı şeylere müdahale ettikçe gerçekler yüzüme vurdu. Babası ve annesi o kadar illetmiş ki eve kuruluma gelen mobilyacıyla bile siyaset yüzünden tartışma yaşadı. İkimizin ailesinin durumları çok iyi değil ama babası bu ortada oldugu halde kendini o kadar yüceltiyor ki zoruma gitmeye başladı. Saçma sapan davranışları hareketleri var. Annesi zaten başlı başına sorun hiç anne diyemedim zaten. Kadınla normal sohbet edemiyorum sürekli yanlış anlıyo sürekli kendimi anlatmak zorunda kalıyorum konuşmasıda değişik bende onun söylediklerini anlamıyorum ve arada daha cok iletişimsizlik problemi cıkıyor. Bunları yaşaya yaşaya nişanlımdanda soğudum. Artık onada ne hissettigimi anlayamaz hale geldim bazen cok seviyorum diyorum,beş dakika sonra nefret ediyorum diye düşünüyorum. Onuda cok üzmeye başladım bununda farkındayım sürekli ailesi hakkında şikayette bulunuyorum. Çok sakin bi insandom arkadaşlar ama artık kendime bile zarar vermeye başladım korkuyorum bunlar beni hasta edicek diye. Düğünede sadece iki hafta kaldı ben ne yapacağım? Bana o kadar ağır şeyler yaşattılar ki unutamıyorum bile. Annesi sürekli kendi memleketimden olsaydı diyip durdu. Nişandada anneme söylemiş. Ailemde ben seviyorum diye ayrıl diyemediler artık ayrılamam da... Defalarca tartıştık nişanlımla ona saldıracak duruma bile geldim kendimden utanıyorum.. Ne yapmalıyım bana yardım edin evlenincede bu böyle devam edicek mi eğer ailesi hayatıma müdahale etmeye devam ederse ben yürütemeyecegim givi geliyo nişanlımıda çok seviyorum o kadar bunaldım ki...