Tiskindim migdem kaldirmiyor artik .. aldatmalar cogaldikca cogaliyor .. reytingler en ust seviyede.. ben olsam o mesaji kopyasini alirdim .. ilerde lagzim olabilir delil olarak sizde kendinizi ezdirmeyin lutfen ..
Madem bu kadar eminsin guveniyosun ve herseyi biliyosun;e zekice planlar yapıp isini de hallediyosun niye buraya konu açıp insanların vaktini aliyosun. Gerek yok sen işini biliyomusun.bide korktum aldatan kocalara böyle davranin deyip kötü örnek olacaksın diye.resmen akıl verme moduna geçmişin. Ama söyle soyleyim böyle bir fikirle yakaladığım adamı bosamayi düşünür hemen o evden ayrilirdim. Gozlemlerdim bakalım ben gidince fikirlerini icraatami geçiriyor yoksa yanimdami geliyor. Ona göre devamı hakkında yorum yapardım.
Hamileyim hanim efendi yoksa buraya yorum acmaz yapacagimi yapardim, hamile olmasam ona ihtiyacim yok ama bebegimin olacak, ben yuvayi yikmak degil toplamak onu niyztinden vazgecirmzk niyetindeydim, evet kimse kocasina toz kondurmaz ama bazi kadinlar toz kondurmasada esasinda kocasinin ne mal oldugunu bilir, esim patavatsizdir fln ama bende onun boyle bisey pek yapacagina ihtimal vermem ha sakasina yapmasi dahi igrznc bzn tepkimi verdim o oksama fln olayin basiydi sonjnda soyleyeceklerimi soyledim, oda anladi ;-)
yemek için kıyameti koparmışınızda
adam elden gidiyormuş ne kadar eziksiniz
Keşke kadınlar kadar erkeklerde yuvasını kurtarmayı düşünse.. hanim efendi zekice bi hareket yaptiginizi dusunuyorsunuz ama hiçte değil adama iyice cesaret vermissiniz çünkü tepkiniz hicte yerinde değil artık aldatsam bile nasıl olsa tepki göstermiyor ve bana inanıyor diyecek..
ayrıca kafasından o düşüncenin geçmesi bile benim için aldatmadir başka bayanlara taş gibi diyecek ve bunu arkadaşına yazacak demekki dışardaki bayanlara farklı gözle bakıyor ve arkadaşlarıyla bunu rahat rahat paylaşıyor ben sizin gibi masum düşünemiyorum bu bana ilk gibi gelmiyor biraz kurcalarsan geçmişte aldatıldigini bile öğrenebilirsin çünkü bi insan arkadaşına onu rahatlikla yazabiliyorsa demekki daha önce bi haltlar çevirmişler diye dusunurum. ..ayrica aynısını sen yap bakalım kocan evi başına yıkıp kapı önüne koyarım koymazmi... kendine biraz değer ver....
Konuşma mesajla birlikte bir avukata başvur direk mahkeme celbiyle muhatap olsun.Telefonunu zaten uzun suredir elime aldirmiyordu, gizlice aldim simdi mesaji gordugumu anlarsa bir daha hic firsatim olmaz, kiz numarasi fln yok, gorumcemler flnda umrumda degil aslinda ama nasil konussam.onu bilemiyorum, bende oda sinirli insanlariz, aslinda cok guveniyodum ben ona asla yapmaz diodum su an soktayimda acikcask
iyiki size ezik demişimEzik olmadigimi ben biliyorum ya sia bilmesenkzde olur bu 1. 2. De hanimefendicim niyetine alan bir erkegi niyetinden vazgecirmekti benim istedigim ha soyledigi sakaysa ne ala boyle bi seyle fazla ugrasmam gerekmeyecek, burda yazdigimdan ibaret degil benim evliligim, buraya yazarken birisi mantikli bir akil verir demistim ama herkezin verdigi ayni kavgayi kopar, cok gorduk kavgayi koparip birbirine rest ceken esleri eee sonra noluyor, kadin cocukla tek basina adam zevlin sefanin pesinde, kadin herkeze ben gururumu ezdirmedim ayaklarimin uzerinde duruyorum derken geceleri tek basina hem kendi hem cocugu agliyor bunj mu yapmaliyim? Ha aldatirsa ya da yeltenirse bir kez daha o da yapilir allahima sukur ona benim degil bebegimin ivtiyaci var yoksa bosanmak cocuk ohuncagi, sizde birilerine ezik demeden once biraz dokup dusunun ;-)
Aldattı mı aldatmadı mı, niyetlendi mi niyetlenmedi mi orasını bilemem ama ben size ilk çözmeniz gereken 2 sorunu söyleyeyim:
Küs olduğunuzda ayrı yatmamak, Yukardakinin duyacağı şiddette ses tonunu yükseltip kavga etmemek.
iyiki size ezik demişim
zira her kadına nasip olmaz aldatmayı sindirmek üstelik baştan sindirmek yerine oturtmak canım
Bu 2 sorun belki zamanla cozulur bilemiyorum, ama aldatmaya yeltendimi gercekten sakamiydi aldatti mi onu ancak allah bilir ama elimde aldattigina dair delil yok sadece niyetlendigine dair bi msj vardi oda buyuk yemknle saka dedi artik zamanla gorucez saka mi degil mi niyetinden vazgecti mi, su an icin ben ona tepkimi verdim daha fazla da ne yapabilirim bilmiyorum
Peki ne yaptınız da hem eşinizi çıldırtıp intikam aldınız hem de gerçeği söylettiniz?Siz benim cocuk olunca duzelir dedigimi biraz yanlis anlamissiniz, ben bebegi 1. Kendim istedigim icin yaptim 2. De bizim esimle tartismalarimiz her evlilikte tartismalardi ama ben biraz hassas bi insan oldugum icin ikimizinde bebekle daha da olgunlasacagini dusundum, bugunku olaya gelince acikca sordum esimin sevdigim bi huyu vardir asla yalan soylemez yaptiysa yaptim yapmadiysa yapmadim der ve de oda acikladi o anlik bi gafletti ama asla ileri gitmeyi dusunmedim arkadasla da oyle sakalasma niyetiyle yazdim dedi buyuk yemin etti asla aldatmam babamin anneme yasattigini sana asla yasatmam dedi, bende beklemiyodum esimden cok sinirlidir fln ama asla kaba kuvvet ve aldatma beklemem.ondan bugun onunda sokunu yasamistim ama su an ona inaniyorum, aldatsa soylerdi yada niyetinde olsa, bu zamana kadar dusunduklerini hep soyledi benim kusup kirilmami pek tinlamaz o bugunde dogruyu anlatti
canım son gelişmeleri aktarıyorum. adam özür diledi sadece şaka yapmış püripak bir melaikeymiş kocişiKonuşma mesajla birlikte bir avukata başvur direk mahkeme celbiyle muhatap olsun.
Okudum canım ama konu sahibi demiş ya intikam aldım gerçeği söylettim diye.canım son gelişmeleri aktarıyorum. adam özür diledi sadece şaka yapmış püripak bir melaikeymiş kocişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?