Acil!!! Gebelikte çatlak oluşumunu önlemek için neler kullandınız/kullanıyorsunuz?

nehirdenizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
1.109
102
93
35
Bitlis
kızlar 2 aylık gebeyim karnım büyümeye başladı. çatlak oluşumunu önlemek için önereceğiniz ürünleri bekliyoruuuum :46:

kızlar 2 aylık gebeyim karnım büyümeye başladı. çatlak oluşumunu önlemek için önereceğiniz ürünleri bekliyoruuuum :46:

İyi aksamlar.. Ben kullanmadim kakao yagi haricinde ve az da olsa catlagim var lierac diye bir catlak onleyici krem var cok iyi ve catlak olusumunu engelledigini duydum deneyebilirsiniz bende dogumdan once ogrenseydim kullanirdim.. Saglikli sihhatli alirsin insallah bebegini kucagina RABBİM anali babali buyumeyi nasip etsin

İyi aksamlar.. Ben kullanmadim kakao yagi haricinde ve az da olsa catlagim var lierac diye bir catlak onleyici krem var cok iyi ve catlak olusumunu engelledigini duydum deneyebilirsiniz bende dogumdan once ogrenseydim kullanirdim.. Saglikli sihhatli alirsin insallah bebegini kucagina RABBİM anali babali buyumeyi nasip etsin

canım o tarz yağlar kıyafetlerde leke bırakmıyor mu?

LIERAC harikadır.gebelik çatlakları için özel üretilmiş,işe yarıyor.biraz pahalı yalnız..

kızlar 2 aylık gebeyim karnım büyümeye başladı. çatlak oluşumunu önlemek için önereceğiniz ürünleri bekliyoruuuum :KK9:
Johnson's Baby kullandım ılk 3 ayımdan berı hıc catlagım yok 7 aydayımm mutlaka tavsıye ederım meme ucu yaraları ıcınde 2 ay onceden krem kullanmak lazım mıs onada baslıycm onceden onlem almakk cok ıııyıı kızlar

İlk hamileligimde Mustela krem kullandim daha sonra bebek yagi kullanmaya başladım
2. hamileligimde de bebek yagı kullandım
20 kilo almama ragmen hiç çatlagım yok....

Back
X