Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acil!!! Gebelikte çatlak oluşumunu önlemek için neler kullandınız/kullanıyorsunuz?
İyi aksamlar.. Ben kullanmadim kakao yagi haricinde ve az da olsa catlagim var lierac diye bir catlak onleyici krem var cok iyi ve catlak olusumunu engelledigini duydum deneyebilirsiniz bende dogumdan once ogrenseydim kullanirdim.. Saglikli sihhatli alirsin insallah bebegini kucagina RABBİM anali babali buyumeyi nasip etsin
İyi aksamlar.. Ben kullanmadim kakao yagi haricinde ve az da olsa catlagim var lierac diye bir catlak onleyici krem var cok iyi ve catlak olusumunu engelledigini duydum deneyebilirsiniz bende dogumdan once ogrenseydim kullanirdim.. Saglikli sihhatli alirsin insallah bebegini kucagina RABBİM anali babali buyumeyi nasip etsin
İlk hamileligimde Mustela krem kullandim daha sonra bebek yagi kullanmaya başladım
2. hamileligimde de bebek yagı kullandım
20 kilo almama ragmen hiç çatlagım yok....