Açıl gitsin mi ağır dur mu

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
biri var instagramdan tanıştık başlarda çok konuşuyorduk sonra azaldı şimdi işe 2 haftada bir ayda 1 falan ama çok hoşuma gidiyor mesela fotoğraf atınca ben hikayeme güzel bulunca güzel şeyler yazabiliyor arada evliienmeye hevesi olduğundan bahsediyor ama bi yazıyor bı kayboluyor mesela ilgi duysa hergün yazar dı kızlar çok hoşlanıyorum ben bu çocuktan bi kaç güne dogum günümde kutlu olsun falan yazacak kızlar ne yapmalıyım

Aklini başına al. Çok begendiysen çay kahve icmeye icmeye davet et disarida. Yuzyuze görüşmeden instagram fotolarina guvenme. O dunyalar hep sahte...

Ağır dur tabiki madem bu kadar üzülüyorsun çıkar takipten dönerse cvp ver ama sanmam döneceğini

bi kaç güne dogum günümde kutlu olsun falan yazacak kızlar ne yapmalıyım
Teşekkür et geç:kahve:
Hikaye foto atınca "aa bu kız da vardı" diyip bi iki yazıyordur. Düşün o kadar meşgul ki sen kendini belli edince hatırlıyor seni.:işsiz:

Acilacak bir durum yok bence. Arada herkes internetten birileriyle sohbet eder. Sizinki o misal. Sen hoslanabilirsin belki ama cok kalici değildir eminim duygularin. Yani bugun iinternette senle baskasi ilgilense, dikkatin kayabilir.
İnternet bu, malzeme bol :))

biri var instagramdan tanıştık başlarda çok konuşuyorduk sonra azaldı şimdi işe 2 haftada bir ayda 1 falan ama çok hoşuma gidiyor mesela fotoğraf atınca ben hikayeme güzel bulunca güzel şeyler yazabiliyor arada evliienmeye hevesi olduğundan bahsediyor ama bi yazıyor bı kayboluyor mesela ilgi duysa hergün yazar dı kızlar çok hoşlanıyorum ben bu çocuktan bi kaç güne dogum günümde kutlu olsun falan yazacak kızlar ne yapmalıyım
ağır dur üzülme

Sadece sanal ortamda görüşerek birinden nasıl hoşlanılabiliyor??? Eminim sizin gibi ondan ''hoşlanan'' onlarcası vardır elinin altında.

Evli olanlar fake hesap kullanabiliyor biliyorsundur umarım ya da hayatında başka birisi var.Gercekten ilgi duyan biri bu kadar aralıklarla görüşmez.

Evlenmeyi istiyor o zaman evlenmeliyim değil karakterli olduğu için evlenmeliyim demelisiniz.Ortada olan birşey yok ne için açılacaksınız? Karşıdaki kişi size ilgisini belli eden bariz birşey yapmamış ki?

Back
X