biri var instagramdan tanıştık başlarda çok konuşuyorduk sonra azaldı şimdi işe 2 haftada bir ayda 1 falan ama çok hoşuma gidiyor mesela fotoğraf atınca ben hikayeme güzel bulunca güzel şeyler yazabiliyor arada evliienmeye hevesi olduğundan bahsediyor ama bi yazıyor bı kayboluyor mesela ilgi duysa hergün yazar dı kızlar çok hoşlanıyorum ben bu çocuktan bi kaç güne dogum günümde kutlu olsun falan yazacak kızlar ne yapmalıyım
Niye evlenmeye bu kadar meraklısınız?
Tanıyın yahu önce bi.
"Ay evlenmeyi istiyoooorrr." yerine "Ayyy karakterli birisi buuuu." cümlesini kurduran kişi etkilesin sizi.
Acilacak bir durum yok bence. Arada herkes internetten birileriyle sohbet eder. Sizinki o misal. Sen hoslanabilirsin belki ama cok kalici değildir eminim duygularin. Yani bugun iinternette senle baskasi ilgilense, dikkatin kayabilir.
İnternet bu, malzeme bol :))
biri var instagramdan tanıştık başlarda çok konuşuyorduk sonra azaldı şimdi işe 2 haftada bir ayda 1 falan ama çok hoşuma gidiyor mesela fotoğraf atınca ben hikayeme güzel bulunca güzel şeyler yazabiliyor arada evliienmeye hevesi olduğundan bahsediyor ama bi yazıyor bı kayboluyor mesela ilgi duysa hergün yazar dı kızlar çok hoşlanıyorum ben bu çocuktan bi kaç güne dogum günümde kutlu olsun falan yazacak kızlar ne yapmalıyım
Evlenmeyi istiyor o zaman evlenmeliyim değil karakterli olduğu için evlenmeliyim demelisiniz.Ortada olan birşey yok ne için açılacaksınız? Karşıdaki kişi size ilgisini belli eden bariz birşey yapmamış ki?