• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması ACİL!! HAMİLE OLABİLİR MİYİM?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Umarım dediğiniz gibidir 😟
1 hafta içinde yerleşme kanaması nasıl olabilir benim bildiğim 2hafta sonra falan oluyor yerleşme hamile kalmışsan 1 haftalık gebelikten söz ediyorsun daha kanda bile çıkmaz benim düşüncem hamile falan değilsin böyle streslere gerek yok

Ertesi gün hapı bahsettiğiniz sanırım. Her zaman işe yaramayabiliyor ama kanama gibi yan etkileri de var. Adetiniz de gecikebilir ve ya bir çok kez kanama da olabilir.

Neden korunmayı düşünmediniz acaba?

En iyisi adet gününüz geçince test yaptırmanız.

Ertesi gün hapı bahsettiğiniz sanırım. Her zaman işe yaramayabiliyor ama kanama gibi yan etkileri de var. Adetiniz de gecikebilir ve ya bir çok kez kanama da olabilir.

Neden korunmayı düşünmediniz acaba?

En iyisi adet gününüz geçince test yaptırmanız.
Evet ertesi gün hapı. Sevgilim kondomla ilişkiye giremiyordu erekte olamadı denedik birkaç kez. O yüzden. Daha önce başınıza geldi mi böyle bir şey?

Evet ertesi gün hapı. Sevgilim kondomla ilişkiye giremiyordu erekte olamadı denedik birkaç kez. O yüzden. Daha önce başınıza geldi mi böyle bir şey?
2 tane çocuğum var, bir de 3. gebeliğim oldu. Hiç yerleşme kanaması falan yaşamadım.
Yerleşme kanaması normalde ovülasyondan 10-14 gün sonra, yani adet gününüzde ve ya adete daha yakın bir günde olur. Siz verdiğiniz güne göre daha ovülasyon günlerini yeni atlatmışsınız. Hemen yerleşme kanaması olmaz. Ki bu öyle adet gibi de olmaz, lekelenme olur. Silerken farkedersiniz.

Ama bir çok kez okudum ertesi günü hapınds böyle sıkıntılar olabiliyor. Umarım istenmeyen bir gebelik olmaz. Siz yine de 10 gün sonra test yapın varsa çıkar.

2 tane çocuğum var, bir de 3. gebeliğim oldu. Hiç yerleşme kanaması falan yaşamadım.
Yerleşme kanaması normalde ovülasyondan 10-14 gün sonra, yani adet gününüzde ve ya adete daha yakın bir günde olur. Siz verdiğiniz güne göre daha ovülasyon günlerini yeni atlatmışsınız. Hemen yerleşme kanaması olmaz. Ki bu öyle adet gibi de olmaz, lekelenme olur. Silerken farkedersiniz.

Ama bir çok kez okudum ertesi günü hapınds böyle sıkıntılar olabiliyor. Umarım istenmeyen bir gebelik olmaz. Siz yine de 10 gün sonra test yapın varsa çıkar.
Çok teşekkür ederim. Allah çocuklarınızı size bağışlasın. Çözüm odaklı yaklaştığınız için de ayrıca minnettarım. Umarım dediğiniz gibi olur

Yerleşme kanamasında karın ağrısı oluyor mu buna dair bir bilginiz var mı? Karın ağrısı var çünkü bende
Çok hafif kısa süreli adet ağrısı olabilirmiş. Ama bence sizin ağrılarınız haptan olabilir. Baş ağrı, mide bulantısı/kusma, baş dönmesi, baş ağrısı, karın ağrısı, karında ve ya karın altında kramp, göğüslerde hassasiyet: bunların hepsi hapın yan etkisi.

Çok teşekkür ederim. Allah çocuklarınızı size bağışlasın. Çözüm odaklı yaklaştığınız için de ayrıca minnettarım. Umarım dediğiniz gibi olur
Amin🙏🏻 Ama korunun bundan sonra. Ertesi gün hapı da öyle sürekli kullanabileceğiniz bir şey değil çünkü. İstenmeyen gebelik çok zor bir durum. Türkiye'de kürtaj da sandığınız kadar ulaşılabilir değil. Duygusal olarakta çok iyi olmaz sizin için. Her şey gönlünüzce olsun.

kahverengiye de çalıyor ama. Kafayı yiyeceğim ya
Böyle konuları açanlara hep şeyi diyesim geliyor

Naneleriğğ yerkeeeğn bana mığ sorduuuğn :p

Sevişmeyi bilip de her şeyden bu kadar habersiz olan insanları ciddiye alamıyorum kendi adıma

Bu korkuyu hakediyorlar
Hamile olmaktan korkuyorsan prezervatif kullan.

10 gün varmış adete 3 gün erken gelmiş doğrumu anladım? Eğer öyleyse normal zaten erken adet bile sayılmaz. Haptan da olabilir erken gelmesi. Ama gebelik ihtimalide var tabiki.

Neden öyle söyledin
Şimdi ertesi gün hapı kesinlikle bir korunma yöntemi değildir. Hormonlarını öyle kötü etkiler ki sonucu da görmüşsün zaten. Bütün düzenin bozulur. Tabi ki senin özel hayatın kimse ne yaptığına karışamaz. Ama hamilelik düşünmüyorsan korunmalısın.

10 gün varmış adete 3 gün erken gelmiş doğrumu anladım? Eğer öyleyse normal zaten erken adet bile sayılmaz. Haptan da olabilir erken gelmesi. Ama gebelik ihtimalide var tabiki.
Hayır şu an 10 gün var adete. Bu günden itibaren on gün var kaldi ki benim adetlerim çoook düzensiz üc aya bir bile gördüğüm oldu

Sevgilim yaklaşık üç saat içinde 4 kere içime boşaldı. Aradan bir saat geçince ertes72 adında bir ertesi gün hapı aldım. İlişkiden yedi gün sonra yani tam şu anda karnım ağrımaya başladı ve kanamam oldu şoklar içindeyim. Bu yerleşme kanaması mıdır yoksa haptan dolayı olabilir mi? Daha önce başına gelen var mı tecrübesi olan??
Evet yerleşme kanaması.Hayirli uğurlu olsun.Saglikla kucağınıza alın.

Şimdi ertesi gün hapı kesinlikle bir korunma yöntemi değildir. Hormonlarını öyle kötü etkiler ki sonucu da görmüşsün zaten. Bütün düzenin bozulur. Tabi ki senin özel hayatın kimse ne yaptığına karışamaz. Ama hamilelik düşünmüyorsan korunmalısın.
Haklısın. Umarım haptan dolayıdır bundan sonra dikkatli olacağım çok rahat davrandım

Back
X