• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması ACİL!! HAMİLE OLABİLİR MİYİM?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Ozaman korun yani? Ya ama gercekten cahili mi oynuyosnuz cahilmisniz? Yani baska aciklamasi yok bunun

Ertesi gün hapı aldım diyorum. Hata yaptığımızı biliyorum ama şu an hiç yardımcı olmayacak. Keşke ahkam kesmeyi bırakıp yardımcı olmayı deneseniz
Ertesi gün hapı bir rutin doğum kontrol yöntemi değildir. Bir acil durum çözümüdür. Ayrıca hormon dengesi üzerinde ciddi bir değişiklik yaptığı için insanların hayatında sayılı kez kullanması gerekir. Bunun yerine prezervatif, doğum kontrol hapı, spiral gibi yöntemlerden size en uygun olanını kullanmalısınız.

Bunlardan bu kadar korkuyorsanız önceden tedbirini alın,bu durumlar çok riskli

Herkes hata yapabilir ben burda gelip yaptığım yanlışı savunmadım ne bu agresiflik?
4 kere içinize milyonlarca sperm akmiş. Saglikli bir erkekse toplamda ortalama 40 50 milyon sperm girişi olmuştur. Hata bu mu? Hata 1 kez yapılır. Sonrasinda ders almayıp yapilanlarin ne oldugunu soylememe gerek yok.

Zina işlerken rahat olduğunu söylüyorsun resmen.Onu geçtim hamile kalırsan ne olacak? Masum bir cana kıyacaksınız..Rabbim hepimizi ıslah etsin hidayete erdirsin..
Dini konular yasak, herkes Müslüman değil, artık büyüyün ve herkesin sizinle ayni inanca sahip olamayacağının farkına varın.

Maşallah yani nasıl bir sperm kalitesi ise şak diye yapışıyor tutuyor sonra adete 10 gün kala bile yerleşiyor sonra kanama oluyor acaba düşük mü diye bile düşündürüyor ☹️pes doğrusu literatüre en hızlı gebe kalan olarak girersiniz bu gidişle,birde hiç samimi gelmedi hikayeniz,bıyıkli kokusu var sanki😏

Yorumu yazan kişinin sevgilisiyle ilişkiye girmesi hata değil ama korunmaması hata sizler için değil mi? Biri de çıkıp demiyor ki bir kadının dünyası ahireti sıkıntıya girmiş.Tamam yorumu yazan kişi müslüman olmasın peki eğer hamile kalırsa ne olacak ?Bunu düşünen buna kızan yada bu yorumu yazan kadına üzülen yok mu gerçekten?Dini konular yasakmış mış ..Her türlü konuyu konuşuyorsunuz ama..Uyarma vazifem var benim aslında hepimizin.. Tövbe etmeliyiz arkadaşlar hepimiz her şey için..

Zina dini bir terim. Konu din tartışmasına gidebilir direkt olarak.
Ki gitmiş de.
Zina terimi konuyla alakalı bir terim absürt bişey değilki. Ayrıca sadece siz rahatsız olmuşsunuz.

Zina terimi konuyla alakalı bir terim absürt bişey değilki. Ayrıca sadece siz rahatsız olmuşsunuz.
Konuyla alakali ya da degil, yasak.
Sadece ben rahatsiz oldum çünkü konu, tüm forumun umrunda degil.

Back
X