Arkadaslar nisanlimla kendi dugunumuzu kendimiz yapacagiz.bu yuzdende cok para veremem.dantelli model gelinliginiz varsa kiralik yada satin alma yardimci olurmusunuz lutfennn....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar nisanlimla kendi dugunumuzu kendimiz yapacagiz.bu yuzdende cok para veremem.dantelli model gelinliginiz varsa kiralik yada satin alma yardimci olurmusunuz lutfennn....
Merhaba.bana yazmistiniz gelinlik için.ne düşünüyorsunuz? Bu arada biz de esimle kendimiz yapmistik dügünümüzü.seni çok II anliyorum.elimden geleni yapmak isterim senin için.
canım yıldızgör gelinliğim var 2500 e almıştım 3 saat giydim 500 tl düşünüyorum çünkü benimde acil ihtiyacım varyoksa sana hediye etmeyi düşünürdümm malasef hayat işte bende bebek tedavisi görüyorum düşünürsen msj at :) yardımcı olurum ayakkabılarımıdagönderirim numarası uyarsa tabi
dantelli değil ama gelinliğimi sadece 250 tl istiyorum. özel dikimdir kızıma oda yapacağım bu sebeple yer kaplamaması için satıyorum yanında duvağı kesesi çiçeği tacı saç tokasını hatta takı kurdelesini ve bel kuşağınıda göndereceğim