Acilen herkes kendi gruplarına bu mesajları gönderirse, yardımlar 200 gündür açlıkla boğuşan bu insanlara çabuk gider
200 gündür kuşatma altında olan 40.000 insanın yaşadığı Suriye nin Madaya kentinde 70 kişi açlıktan öldükten, binlerce çocuk ,kadın, yaşlı ve erkeklerde açlıktan ölme durumuna gelmişken, Madaya daki görüntülerin sosyal medyaya düşmesi ile BM ler,dünyadan gelen yoğun tepkiler sonucu dün İtibariyle insani yardımların Madaya ya girmesine izin vermiştir.Dün Türkiye den İHH ve SADAKATAŞI dernekleri ilk gıda yardımını MADAYA ya ulaştırdı.İHH dan MADAYA ya bağış yapmak için IHH nın sayfasından online bağış menüsünden ACİL İNSANİ YARDIM bölümünden mesaj kısmına MADAYA ya GIDA YARDIMI yazarak ve cep telefonlarından MADAYA yazıp 3072 ye 5 tl gönderelim. 200 gündür açlıkla boğuşan kardeşlerimize yardım etmeden bu gece uyuyamamalıyız. KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR buyuran bir peygamberin ümmeti olarak bırakın açlığı , açlıktan ölen kardeşlerimize yardım etmek boynumuzun borcudur.Hepinizden Allah razı olsun.