- 5 Şubat 2011
- 1.869
- 2.376
- 358
- Konu Sahibi gamzeugurum
-
bazı veterinerler insan dolandirmaya yer arıyor diye düşünüyorm.. bi kaç sene önce benim kedimin boynunu ari sokmuştu sonrada enfeksiyon kapıp iltihaplanmisti ve imkan yok babam para vermiyor ne yapcaz? aramadığım vet kalmamıştı tedavi sormak için biri hariç hiçbiri yardımcı olmadı.Allah razı olsun bi tane vet anladı halimi de anlattı tedavi şeklini. bana elizabeth yakalik aldırdı kaşimasina engel olmak için, ağızdan pediatrik antibiyotik ve yara yüzeyine sürmek içinde pomad vermişti.. 1 haftaya ellerimde iyileşti kedim çok şükür.
Veteriner hekimliği sırf parası için yapanlardan tiksiniyorum ! Normalde sokak hayvanlarından ücret almamaları gerekiyor !
bazı veterinerler insan dolandirmaya yer arıyor diye düşünüyorm.. bi kaç sene önce benim kedimin boynunu ari sokmuştu sonrada enfeksiyon kapıp iltihaplanmisti ve imkan yok babam para vermiyor ne yapcaz? aramadığım vet kalmamıştı tedavi sormak için biri hariç hiçbiri yardımcı olmadı.Allah razı olsun bi tane vet anladı halimi de anlattı tedavi şeklini. bana elizabeth yakalik aldırdı kaşimasina engel olmak için, ağızdan pediatrik antibiyotik ve yara yüzeyine sürmek içinde pomad vermişti.. 1 haftaya ellerimde iyileşti kedim çok şükür.
Allah gelsin hakkından ! Olduğum şehirde olsaydınız bi ton ücretsiz bakan veteriner hekim onerebilirdim ama maalesef ayni şehirde değiliz. Peki kedinin neyi varmış onu söylemiş mi bari?Arkadaşım diyor ki birde cebinden bir tomar para çıkardı 200lük başkasına vermek için görmüş pislik herif
Allah gelsin hakkından ! Olduğum şehirde olsaydınız bi ton ücretsiz bakan veteriner hekim onerebilirdim ama maalesef ayni şehirde değiliz. Peki kedinin neyi varmış onu söylemiş mi bari?
Genelde veteriner hekimler de çocuklar için kullanılan ilaçları da verebiliyor. Mesela benim kedimin ateşi vardı veteriner hekim ilaç önerdi yan komşudan istemiştim :))) dur bi ablama sorayim ulaşabilirsem o antibiyotik bilirBaşka kedi tırmalamış iltihaplanmis bide anne kedi o yüzden biran önce iyileşmesi gerek
Genelde veteriner hekimler de çocuklar için kullanılan ilaçları da verebiliyor. Mesela benim kedimin ateşi vardı veteriner hekim ilaç önerdi yan komşudan istemiştim :))) dur bi ablama sorayim ulaşabilirsem o antibiyotik bilir
Canım 0226 811 10 68 bu numarayı ara durumu detaylica anlat baska sehirde olduğunu da söyle. Krem vs gibi şeyler değil de içerebileceğin biseyler olmasını da özellikle söyle bir de anne kedi olduğunu da söylemeyi unutma canim. Doktorun adı bahadır çok iyi bir insandır yardımcı olacağına inanıyorum.Çok sağolun bekliyorum
Eki Görüntüle 1846345
Konum burda kalsın lütfen daha fazla insana ulaşmak adına
Anne kedi olduğu için ağızdan antibiyotik tercih etmeyin, özelden yazdım size
Resimlerden anladığım kadarıyla ağır bir şey değil, şişliğe aldanmayın, geçmiş olsun
Canım 0226 811 10 68 bu numarayı ara durumu detaylica anlat baska sehirde olduğunu da söyle. Krem vs gibi şeyler değil de içerebileceğin biseyler olmasını da özellikle söyle bir de anne kedi olduğunu da söylemeyi unutma canim. Doktorun adı bahadır çok iyi bir insandır yardımcı olacağına inanıyorum.
Rica ederim canım ulaşamazsan tekrar dön banaArkadaşım arıyor şimdi canım yazarım sana çok teşekkür ederim
Rica ederim canım ulaşamazsan tekrar dön bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?