- Emoji Skoru
- -63
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi silentvega
Üç gün önce bir cafede kahve içerken yanıma scootish tekir kırması bir kedi geldi yetişkin bir kedi kucağıma oturdu biraz sevdim sonrasında sırtını yokladım baktım ki çip var sırtında civardaki insanlara sordum sizin mi diye hayır değil dediler ben de kediyi aldım veterinere götürdüm veterinerde sahibi bulundu tabi çip üzerinden sahibini aradım ve bir sene oldu kaçlı artık alamam çocuğum oldu dedi kediyi veterinere bıraktım iç organları zarar görmüş dalak karaciğer kan değerleri çok düşmüş aşırı zayıf ishal yemek yiyemiyor su içmiyor serum vs derken birkaç hafta veterinerde tedavi olacak kişiye yazdım tekrar Allah yardımcısı olsun inşallah iyileşir dedi ve kendisine şikayet etmememi söyledi ben de bilmiyorum dedim telefonu kapattım daha sonra veterineri aramış ve kediyi geri alacağım demiş muhtemelen ben şikayet ederim ceza yer diye daha sonra adamı aradım ve dedim ki seni şikayet etmeyeceğim merak etme kediyi de rahat bırak dedim kedi iyileşince ben onu alacağım sahipleneceğim bazen sorguluyorum insanlar neden bu kadar kötü neden yani niye madem bakamayacaksın neden alıyorsun eve alışmış bir kedi sokakta ne yapsın petişan olmuş çocuk üstelik yeni doğum yapmış yavrularını alıp attıklarini düşünüyorum… veteriner iyileşme ihtimali %50 dedi… dualarınızı bekliyorum kızıma