Acil kedim

Geçmiş olsun. Gördüğüm kadarıyla ciddi bir yara değil. Umarım bu kadarla atlatır kuzucuk.

Ben de size teşekkür ederim, bu kadar duyarlı olduğunuz için. İnşallah pisicik iyidir şu an, yavrum nasıl durmuş fotoğrafta öyle

Sokak hayvanlarından ücret alan o veteriner de, mesleğinin hakkını verememiş demek ki, yazık...

Cok gecmis olsun umarim halletmissinizdir, Ankarada olsa cok iyi bir veteriner biliyorum. Nerdeyse hic bir tedavi icin para almadi, cok iyilerdir ayrica. Her veterinere guvenilmiyor ne yazik ki iyice arastirmak gerek.

Arkadaşlar herkese teşekkürler son durum iltihap akmış. Düzelmeye başlamış çok şükür kurtuldu kızımız

Cok gecmis olsun umarim halletmissinizdir, Ankarada olsa cok iyi bir veteriner biliyorum. Nerdeyse hic bir tedavi icin para almadi, cok iyilerdir ayrica. Her veterinere guvenilmiyor ne yazik ki iyice arastirmak gerek.

İyileşti yarası teşekkürler
Veteriner hekimliği sırf parası için yapanlardan tiksiniyorum ! Normalde sokak hayvanlarından ücret almamaları gerekiyor !

Geçmiş olsun. Gördüğüm kadarıyla ciddi bir yara değil. Umarım bu kadarla atlatır kuzucuk.

Çok sevindim canım ya içim rahat etti. :)

Kızımız iyileşti herkese teşekkürler:) özellikle çileklisakız ablası tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…