Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fırının kapağını yarı açık bırakarak, bir süre daha pişirbir kek yaptım içi olmamış napmalıyım ? içi hamur tadı hala 1 saatte yakın fırındaydı
yaptım kaç dakika öyle olsun?fırının kapağını yarı açık bırakarak, bir süre daha pişir
içini çeker
yani inşallah çeker
yukarıdaki öneriyi yaptım kapağı yarı açık şekilde bıraktım fırını açtım kaç dakika öyle kalsın? işe yarar mıüzerine gazete koyup fırında biraz daha pişirin... ben öyle yapıyorum bu gibi durumlarda. ama gözünüz hep fırında olsun... yanmasın bişeyler
canım 10 dk kadar tut, sonra bir çatalla kontrol et bakalımyaptım kaç dakika öyle olsun?
max.canım 10 dk kadar tut, sonra bir çatalla kontrol et bakalım
ısıyı da düşür
kaç derecede pişirdin ki böyle oldu?
yukarıdaki öneriyi yaptım kapağı yarı açık şekilde bıraktım fırını açtım kaç dakika öyle kalsın? işe yarar mı
nasıl ya?
son bişeyi deniyorum olmazsa onu da yaparımUzerine folyo kapat. Oyle pişir.
ilk kez yapıyorumnasıl ya?
en yüksek derecede mi?
canım kek en fazla 150-175 derecede pişirilir
Yok canım öyle demeilk kez yapıyorumtek başınayım annem fln da yok bir heves denedim bir daha da yapmam zaten
bu bana ders oldu bir daha hiç birşey yapmamAy çöreğinin nelerden yapıldığını pastaneler bilir .Ay çöreği yapabilirsiniz .
bu benim ilk becerisizliğim değil bir kere de un helvası çekti canım yapayım dedim 15 yaşın da filandımo zamanlar galiba o çöpe gitti direkYok canım öyle demeYapa yapa öğrenirsin
Benimde ilk yaptığım kurabiye taş gibi olmuştu duvara atsan duvar kırılır o derece.![]()
![]()
sakın yapmaktan vaz geçmeilk kez yapıyorumtek başınayım annem fln da yok bir heves denedim bir daha da yapmam zaten
bu benim ilk becerisizliğim değil bir kere de un helvası çekti canım yapayım dedim 15 yaşın da filandımo zamanlar galiba o çöpe gitti direk![]()