Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun canım daha önce helva yapmış mıydın sanıyorum hayır.bu benim ilk becerisizliğim değil bir kere de un helvası çekti canım yapayım dedim 15 yaşın da filandımo zamanlar galiba o çöpe gitti direk![]()
Üzülme yaa, bak bir dahaki sefere derin bir kalıp kullanma, yayvan olsun kalıbın, bir de fırın turbo ya da çok çabuk ısınan başka bir fırınsa ön ısıtma yapma.herkese çok teşekkürler yapamadım kök daha da ısıtmakla uğrşmıyorum ne yaparsam yapıyım olmadı beceremedim üzüldüğüm o kadar şey ziyan oldu .![]()
ilk kez yapıyorumtek başınayım annem fln da yok bir heves denedim bir daha da yapmam zaten
İlk yaptığım kurabiye Kalemity Jane kurabiyesiydi. Atsan kafa yarar, yağ koymayı unutmuşum.ilk kez yapıyorumtek başınayım annem fln da yok bir heves denedim bir daha da yapmam zaten
Kardes sen bilgili birine benziyosun :)yuksek isida attiysan birden pismistir disi.. folyoyla kapatip pisirmeye devam etme fikri mantikli..
bir kek yaptım içi olmamış napmalıyım ? içi hamur tadı hala 1 saatte yakın fırındaydı
kestim bir dilim içi olmamış ben en yüksekte pişirdim bilmediğim için çöpe atmak istemiyorum folyoyla kaplasam da tekrar atsam fırına kaç derece de olsun ve kaç dakika kalsın ? kalıpla yaptım birde
Evet, üzerine iyice folya ile kapla, sonra kek fırının en alt gözüne koy, sonra da sadece alttan ısıtmayı yak. 5 dakikaya olur bence.kestim bir dilim içi olmamış ben en yüksekte pişirdim bilmediğim için çöpe atmak istemiyorum folyoyla kaplasam da tekrar atsam fırına kaç derece de olsun ve kaç dakika kalsın ? kalıpla yaptım birde
öyle deme yapa yapa öğrenceksin hemen pes etmebu bana ders oldu bir daha hiç birşey yapmam
üzerine gazete koyup fırında biraz daha pişirin... ben öyle yapıyorum bu gibi durumlarda. ama gözünüz hep fırında olsun... yanmasın bişeyler