• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil kizlar.yakaladim:(

Yazdım yazdım sildim..

Allah yardımcın olsun canım.. :(

Nefret ediyorum vurdumduymaz insanlardan.. Konuşurken ağız burun kıvıran, sinsice gülenlerden. Suratının ortasına odunu yapıştırıcaksın o hareketleri yaparken.. Dümdüz olsun..

Birde şu haber vermeme durumu, bırak haber vermeyi arayınca açmıyor.. Ben bile sinir küpü oldum ki Rabbim yardımcı olsun sana..

Senin yerinde olsam otele giderdim.. Arasın arasın açmazdım günlerce.. Nasıl oluyormuş ancak ozaman anlardı mikrop..

ses çıkmadı umarım kötü bişey yoktur ya cnm bnm ALLAH yardımcın olsunn

kırmızı ruj bulaşmış gömlek yakası traji komik hikayesi artık filmlerde bile geçmiyor yahu :44: film etkisinde kalmış olabilirmisiniz
kırmızı rujmu kaldı artık ıyyyy ne itici :52:

hem öpmeyi beceremeyen bir kadın için neden üzülüyorsun :52: öpmeyi beceremeyen başka bir şeyide beceremez senin herifle meraklanma... :ssz:

Bosanmaya karar verdik, Sen bana guvenmiyosan bitmisdir dedi.
Sabah konusduk zaten gece gelmedi b.k gibi icmis. Hic icmeyen biri.
Otur konuscaz dedim. Sakince aciklama yaparmisin nedir sorunun gomlegi acikla dedim. Benim aciklicak biseyim yok zaten Ne desem bos baskasi var saniyon kafanda kurmusun aynisini soyleyip duruOn dedi. Hadi diyelim yapmadin neden koca koca lekelere gormuyorum o siyahdir dedin, niye gordugun an sasirdin aptallasdin dedim. Ne dusunuyosan dusun Sana yaranamam bitti zaten dedi. Herseyi Sen bitirdin ben degil Allah belani versin dedim. Cocugundan utan 30yasinda adamsin bi oro.bu icin evliligine leke surdun.
Gozume gozukme dedim. Dahaaaa birsuru yazmadigim seyleri soylendik. Icim aciyo yazamiyorum . Kendime geldikce anlatirim hepsini. Sonundada kizini öptu öptu sarildi ona gitti. Benimde mutlulugum buraya kadarmis kizlar :((

ohhh tüm sorumluluğuda sana attı, keşke iyice takip edip tamamen emin olsaydın şimdi boşansan bile bişey ispat edemezsin

Bosanmaya karar verdik, Sen bana guvenmiyosan bitmisdir dedi.
Sabah konusduk zaten gece gelmedi b.k gibi icmis. Hic icmeyen biri.
Otur konuscaz dedim. Sakince aciklama yaparmisin nedir sorunun gomlegi acikla dedim. Benim aciklicak biseyim yok zaten Ne desem bos baskasi var saniyon kafanda kurmusun aynisini soyleyip duruOn dedi. Hadi diyelim yapmadin neden koca koca lekelere gormuyorum o siyahdir dedin, niye gordugun an sasirdin aptallasdin dedim. Ne dusunuyosan dusun Sana yaranamam bitti zaten dedi. Herseyi Sen bitirdin ben degil Allah belani versin dedim. Cocugundan utan 30yasinda adamsin bi oro.bu icin evliligine leke surdun.
Gozume gozukme dedim. Dahaaaa birsuru yazmadigim seyleri soylendik. Icim aciyo yazamiyorum . Kendime geldikce anlatirim hepsini. Sonundada kizini öptu öptu sarildi ona gitti. Benimde mutlulugum buraya kadarmis kizlar :((

nasıl ya bu kadar basitmiymiş..:26:

adam hiç uğrasmamış bile.

çok enterasan.

kimsenin günahını almak istemem ruj lekesinden buralara geldi konu, adamın tavrı insanları şüpheye düşürdü,şimdi boşansanızda bi aldatma lafı geçmicek geçsede delil yok eş tazminat vs alamaz adam gerçekten aldatıyosa sıyrılmanın en iyi yolunu bulmuş

adam masum profili çizmiş..
aldatan erkek davranışı değil bunlar
şimdi boşansan bile ben bişey yapmadım diyecek

daha öncede buna benzer şeyler yaşadınızmı??

dunden beri konunu takip ediyorum cok icim burkuldu
Bir es ailesinin dagilmamasini isteseydi aldatmissa pisman olur yalvarirdi yada yapmadiysa tersini ispat etmek icin cirpinirdi
Senin esin sanki dunden bunu bekliyormus gibi bosanalim demis
Keske elinde kanitlar olsaydi
Bu evlilik aldatma olmasa bile sorumsuzluk,saygisizlik yuzunden de bitebilir
Allah yardimcin olsun

canım tuhaflık sende değil eşinde sen ne düşünüyosun nasıl yorumladın bu tavrı, yani her zaman yaptığı şey midir bu, hani kimi insanın huyudur azcık üstüne gidince hee tamam der çekilir kenara

Genelde boyle bi konu koonusamazsin bunla. Sen haklisin Tamam Tamam der. Bu konu ciddiydi yine dalga gcer gibi Tamam Sen haklisin Ne dusunuyosan dusun yaranilmaz Sana dedi.

Ortada Bebegim varken yalanmi soyluyorum

ben size yalan söylüyorsunuz dedim mi?
niye bebeğinizi katıyorsunuz ki anlamadım :44:
sadece eşinizin tavrı tuhaf geldi.
eğer ki konunuza inanmamış olsaydım ilk mesajımda belirtirdim. günlerdir yorum yapmazdım :ssz:

ben size yalan söylüyorsunuz dedim mi?
niye bebeğinizi katıyorsunuz ki anlamadım :44:
sadece eşinizin tavrı tuhaf geldi.
eğer ki konunuza inanmamış olsaydım ilk mesajımda belirtirdim. günlerdir yorum yapmazdım :ssz:

Ozur dilerm yanls anlamisim. Kafam yerinde degil

bu ne yaaa...eşin de ki bu rahatlık ne anlamadım yani..hayır yanlış bişey yapmasa durup dururken neden ayrılmayı kabul etsin..yada diyelim ki yaptı demek hiiiç pişman değil ki senden af bile dilemiyor......
barışmak için seni ikna bile etmiyor..
kızımm bu adam seni seviyormu???

Back
X