Ben kendim bile anlamadimki . Bitti dedi gitti. Arkasinada bu msjlar Isde. Sanki bekliomus bitmesini gibi
atla taksiye git yanina konus benim artik diyebileceğim tek sey bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kendim bile anlamadimki . Bitti dedi gitti. Arkasinada bu msjlar Isde. Sanki bekliomus bitmesini gibi
allah bunları bildiği gibi yapsın inşallahhhhhh bu nedir ya evdeki cepde dursun çocuk doğursun ben kendi keyfimi onunla bununla yaşayayım yakalanınca normalde yapmadıkları seyler sarılmalar seviyorum demeler normalde bi güzel söz için ağızlarına bakarız ama kirliler ortaya çıkınca romantizim erkeği kesiliyolar sen gerçeksin başkası yalan ayakları ser....zzzzlerrrrr
Dünden beridir takip ediyorum, öncelikle diğer arkadaşları bir konuda uyarmak istiyorum. Lütfen arkadaşın eşine hakaret içeren ifadeler kullanmayın, yarın öbürgün karşılıklı hatalarını kabul edip barışmak isteyebilirler, çocuklarını yanlız büyümesine gönülleri razı olmayabilir, o zaman da bu arkadaşa mı hakaret etmemiz gerekecek ? Yapmayın.. Evlilik cidden hiç bir ilişkiye benzemeyen bir ilişki türü..
Sensen99 arkadaşım acele karar verme, belki de eşin yüzyüze derdini anlatamıyordur, yazarak daha rahat konuşuyordur, benim eşim öyle mesela..
Şuan geçirdiğin sınav çok zor, Allahım yardımcın olsun.. ama lütfen aklı selim davranmaya çalış..
Bir de bir cümlen dikkatimi çekti " benim de mutluluğum buraya kadarmış" dedin. Eğer mutlu ve sorunsuz bir evliliğin varsa ihanet olduğuna inanmıyorum ben, ihanet genelde mutsuzluğun ve huzursuzluğun akabinde geliyor..
Kendini fazla yıpratma bu bünye sana daha uzun yıllar lazım..
olacakları yazayım ; sen bunu affediceksin özellikle aileler araya girecek sizi barıştırıcak sonra hep aranızda bu olay hatırlanıcak,izlediğiniz filmde dinlediğiniz müzikte acaba mı bakışı atıcaksınız.karşılkı laf sokmalar olacak,aradan 5,6 yıl geçince ben ne yaptım niye ayrılmadım zamanında diyeceksin çünkü bunu ne sen unutucaksın ne o ne aileler. unutmak istesenizde hatırlatan çıkacak.sonra olaydan sonra geçen zamana acıycaksınız ama artık boşanmakta zor gelicek.çaresiz depresyonlara girip hayatınıza devam ediceksiniz.nerden mi biliyorum ? çok yakın bir arkadaşımın başına geldi doktor bey :)) ya da bu işi kısa yoldan bitirip ayrılacaksın olmuyorsa olmuyor.
Daha sonra neler hissedecegi kisinin kendine bagli bence..
Benim cok yakindan tanidigim biride hic gozunu kirpmadan bosadi adami oglunu aldi yanina gitti..
10 yil sonra itiraf etti " keske oglumun hatirina bi kere deneseydin en azindan pisman olmazdim cocugum baba sevgisi gorurudu"
Bence sinirle degil sakince dusunulmeli bazi insanlar cocuklari icin sans verir ama kendine agir gelir o zaman yollari ayirir.
Cocuk cok zor baglar insanin elini bi sekilde. Herkezin kendi gorusu tabi ama ben kendi adima dersem cocuklar icin kaldirabirmiyim denerdim en azindan. Bosa dememisler cennet analarin ayaginin altindadir diye..
Canım boşanıp boşanmyacağını konu sahibi kendisi bilir
ama bu adama göz dağı vermesi gerekmiyor mu
Pişman olsun kahrolsun adam ki kıymetini bilsin evladının karısının![]()
![]()
Gozdagi vermeden kabul ederse zaten taaa burdan ben gulerim.. O olmazsa olmazlardan
Ben sadece sinirle ani karar verip pisman olmasindan yana degilim. Ilk adimdan once guzel bir plan yapmali cocugunu kendini dusunmeli.
Yaaa be biliyim cok zor ama iste cocuklar arada kalmasin ciksin gelsin adam yalvarsin yakarsin yapmissa bile cocugu icin surunsun kapida. Kadinada bi cocuk icin denedim diye ferahlik versin.. Insallah guzel olur
birebir aynısını yaşamış biri olarak yazıyorum
kişilerin paylaşımları farklı olabilir tabiki eşleriyle ama çocuğun için şansta versen böyle adamlarla olmuyor
bizimkide sebepsiz ayrılmak istedi telini falan saklıyordu sonra bir gün şiddetli bir kavga ve ben dava açtım bir ay sonra boşandık ama kararı kesinleştirmedik eve dönmem için yalvardı oğlumuz için dedi çünkü zaafımı biliyordu eğer dönmezsen bir kağıt yazıcaksın baban dön dedi ben dönmedim diye herkes araya girdi oğlunu düşün dedi neyse döndüm her şey yolunda gibiydi ama insanın içindeki şüphe var ya her gün bitiriyor insanı içten içe sonra bir gün şu meşhur facebooktan eski sevgilisini ekledi sürekli paylaşımlar kadın beğeniyor falan eve geç gelmeler kadın yaşadığım şehrin ilçesinde yaşıyor neyse psikolojik baskıları başladı sen değişmezsin sen aynısın biz olamıyoruz ben seni çok sevdim falan o kadın dedim onu sevseydim onunla evlenirdim ama bizi biz olarak göremiyorsunlar falan öyle bir duruma geldim ki resmen kendimi suçlu hissediyorum yaşananları tekrar tekrar gözden geçiriyorum
son gece eve geldi gelecek planlarından bahsetti oğlana şöyle yaparız falan sabah ben işe geç gidicem dedi oğlumla bizi yolcu etti dudağımdan öptü öğlen bir telefon ben son imzayı attım boşandık herşey bitti evi boşalt 2 hafta içinde evi boşalttım ayrılalı 13 ay oldu bu arada ne mi oldu kadını ilçeden merkeze getirdi hatta aynı iş yerine aldırdı kadında kocasından ayrılmış onunda bir oğlu var benim oğlumla yaşıt ve bu hafta nişanlandılar.
büyük aşkmış onlarınki ne diyim unutamamışlar birbirlerini şimdi de kavuştular olmuyorsa tek taraflıda yürümüyor hiç birşey tarafların birliikte hareket etmeleri gerektiğini düşünüyorum