- 4 Ekim 2015
- 10
- 1
- 1
- Konu Sahibi Vitaminsiz06
-
Çünkü her şeyin mükemmel olmasını istiyo ve abimin böyle bir şeyi verme şansı yok yani kimsesin yok aslındaKız ağabeyi neden üzsün ki? Lise mezunu, tipi de yerinde, yangından mal kaçırır gibi bir de evleniyor işte, daha iyisi şamda kayısı.
Okumak istemiş ama okulunu yarım bırakmak zorunda kalmış. Bu konudaki kıskançlığı da abim ağzından kaçırdı. Ben abimi çok sevdiğim için düşünüyorum ama sadece düşünüyorum zaten söylediğim ya da karıştığım bir şey yok. Düşünmemeye çalışsam da olmuyorİlgilenme çok ilgilisin abin ve nişanlıyla kendine başka ilgi alanı bul ayrıca neden seni kıskansın seni okuduğun için çok istese okur gerçekten düşünme onların ilişkilerini oldukça yanlış düşünüyorsun çünkü
Çünkü her şeyin mükemmel olmasını istiyo ve abimin böyle bir şeyi verme şansı yok yani kimsesin yok aslında
Ben senin tarafindan sikintili bi durum var gibi hissediyorum. Abini golgede birakma muhabbeti falan... kadinlar elbette birbirine iltifat eder. Bi dugun oldugunda tum gozler hep gelinin uzerindedir, damadin degil. Gelin cirkin olsa da guzel olsa da erkekten daha cok incelenir. Luzumsuz endiselerin
Keşke sadece düğünle ilgili bir durum olsa. Akrabalarımız olan erkeklerin bile gözü düşüyor. Abim öyle heybetli boylu poslu biri değil. Nişanlısı daha heybetli duruyo ve bu konuyu abime laf olarak çarpanlar oluyor. Ben de bunları duyunca üzülüyorum işte zaten abim hayatı boyunca mutlu olmadıBen senin tarafindan sikintili bi durum var gibi hissediyorum. Abini golgede birakma muhabbeti falan... kadinlar elbette birbirine iltifat eder. Bi dugun oldugunda tum gozler hep gelinin uzerindedir, damadin degil. Gelin cirkin olsa da guzel olsa da erkekten daha cok incelenir. Luzumsuz endiselerin
Boşver kendi hayatınla ilgilen abin evlenecek akla mantığa sahipli evleniyor abinizin seçimine saygı duyun olması gerektiği gibi sadece izleyinOkumak istemiş ama okulunu yarım bırakmak zorunda kalmış. Bu konudaki kıskançlığı da abim ağzından kaçırdı. Ben abimi çok sevdiğim için düşünüyorum ama sadece düşünüyorum zaten söylediğim ya da karıştığım bir şey yok. Düşünmemeye çalışsam da olmuyor
Abinin Mutlu olması için çirkin birimi lazımdı ya düşüncelerine inanamıyorumKeşke sadece düğünle ilgili bir durum olsa. Akrabalarımız olan erkeklerin bile gözü düşüyor. Abim öyle heybetli boylu poslu biri değil. Nişanlısı daha heybetli duruyo ve bu konuyu abime laf olarak çarpanlar oluyor. Ben de bunları duyunca üzülüyorum işte zaten abim hayatı boyunca mutlu olmadı
müstakbel yengenin güzel olması ve abinin mutsuz olması arasında bi bağ yok. abine laf olarak çarpanlara kızmalısın o halde, kızın ne suçu olabilir bu konudaKeşke sadece düğünle ilgili bir durum olsa. Akrabalarımız olan erkeklerin bile gözü düşüyor. Abim öyle heybetli boylu poslu biri değil. Nişanlısı daha heybetli duruyo ve bu konuyu abime laf olarak çarpanlar oluyor. Ben de bunları duyunca üzülüyorum işte zaten abim hayatı boyunca mutlu olmadı
Teşekkür ederim ya inşallah rayına girer her şey :)Sıkma canını nasılsa düğünden sonra gelinin huyu değişir araya mesafe koyar gelin kaynana kavgaları başlar .Sen kıymetli olursun gene.Bir ay idare et.Bu yazdıklarım şaka değil gerçekleri yazdım. YASİN KÜÇÜK ama olgunun masallh canın sıkma ,üzme kendini.yakın zamanda hersey rayına oturur
Ahahahah görümce görmeyim ömrümce demişler ama inanın öyle değil bir zararım yok benim zararım bitek kendimeGörümce is coming...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?