Acil lütfen bi tahmin

Lütfen bizim içinde bir tahminde bulunur musunuz11+5

Eklentiler

• 4DEC94CE-4852-45AD-B383-B800352853B7.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 59
Evet parti yapmayı düşünüyorum bazen saçma geliyor yalan yok ama yine de içimde kalsın istemiyorum muhtemelen bu kutudan balonların çıktığını yaparım ama daha farklı bir şey bulursam düşünülebilir . Benim bugün tam 12 haftalık bu arada . Bulantılarım azaldı baya . Ama bitti diyemem 2-3 güne bir istifra ediyorum hala . Artık normalleşti hayatımda bir dahaki kontrol 23 Eylül

Peki canım benim haftalarımdaykrn nasıldı 9+3 deyim bende ama benim ciddi çok, dayanacak gücüm kalmadı diyeyim iştahım da yok acıkmıyorum o derece, ay inşallah canım istediğin olur gönlünden geçende nasip olur minik büyümüş baya 12 haftaaaa inşallah bizde o zamanları görürüz. İkili test yaptırdın mı

Bundan 2-3 hafta önce bulantılarım daha azdı benim hormonlar sonradan coştu galibasıı iştahım hiç yoktu benimde. Ama şu birkaç gündür felaket bir açlık hissediyorum , her şeye saldırmaya başladım evet dün ikili testimizi yaptırdık. Doktor ultrason ile ense kalınlığını ölçtü. Normal dedi. Test sonucunu bekliyoruz. Allah hepimize sağlıklı güzel haberler duyursun

Doktorum bu bebek kiz dedi ben yok erkek olcak hissediyorum dedim inanmadim hic peki neymis benim vlbebek erkeek

Ayyy çok tatlılar yaaa yicem hepsini dün benimki ultrasonda bacak bacak üstüne atıp uyudu
Benimkide el salladı bize mutluluktan ağladım, bi güldüm bi ağladım doğru düzgün ultrason bakamadık benim yüzümden bi hıçkırıp bi kahkaha atıyorum ultrasonun nevri şaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…