- 26 Ekim 2022
- 773
- 296
- 33
- Konu Sahibi Merveeeee1234
-
Bu bence kızLütfen bizim içinde bir tahminde bulunur musunuz11+5
Evet parti yapmayı düşünüyorum bazen saçma geliyor yalan yok ama yine de içimde kalsın istemiyorumCinsiyet partisi düşünüyor musun peki yada nasıl yapmayı düşünüyorsun ? Ya benim öyle bulantılarım kusmalarım varki bana hiç geçmeyecek ve hiç birsey yapamayacakmışım gibi geliyor senin şimdi tam kaç haftalık oldu tekrar kontrol ne zaman
Bence bu da kız. Hiç çıkıntı yok gibi. O gördüğüm çıkıntılarda minnoş ayakları gibi duruyorLütfen bizim içinde bir tahminde bulunur musunuz11+5
Acil olan nedir
Peki canım benim haftalarımdaykrn nasıldı 9+3 deyim bende ama benim ciddi çok, dayanacak gücüm kalmadı diyeyim iştahım da yok acıkmıyorum o derece, ay inşallah canım istediğin olur gönlünden geçende nasip olurEvet parti yapmayı düşünüyorum bazen saçma geliyor yalan yok ama yine de içimde kalsın istemiyorummuhtemelen bu kutudan balonların çıktığını yaparım ama daha farklı bir şey bulursam düşünülebilir . Benim bugün tam 12 haftalık bu arada . Bulantılarım azaldı baya . Ama bitti diyemem 2-3 güne bir istifra ediyorum hala . Artık normalleşti hayatımda bir dahaki kontrol 23 Eylül
Yaa hislerim cok kuvvetlidir sizinki uc cizgi kiza benziyorAhhhh ağzınızdan bal damlıyoryorumunuzun sebebini öğrenebilir miyim , bilginiz var mı bu konularda
Bundan 2-3 hafta önce bulantılarım daha azdıPeki canım benim haftalarımdaykrn nasıldı 9+3 deyim bende ama benim ciddi çok, dayanacak gücüm kalmadı diyeyim iştahım da yok acıkmıyorum o derece, ay inşallah canım istediğin olur gönlünden geçende nasip olurminik büyümüş baya 12 haftaaaa inşallah bizde o zamanları görürüz. İkili test yaptırdın mı
Evet onlar ayaklarıBence bu da kız. Hiç çıkıntı yok gibi. O gördüğüm çıkıntılarda minnoş ayakları gibi duruyor
İnşallah canımBu bence kız
Ya canım banada bir tahmin yap lütfennnnnYaa hislerim cok kuvvetlidir sizinki uc cizgi kiza benziyor
Yaaa ben de hep kız hissediyorum ama etrafımda bu bebek kız diyen taş çatlasın 3-4 kişi olunca artık heralde erkek diye düşünmeye başladımYaa hislerim cok kuvvetlidir sizinki uc cizgi kiza benziyor
Ayyy çok tatlılar yaaa yicem hepsiniEvet onlar ayaklarıen baştan beri erkek hissediyorken rüyamda kız bebek gördüm. Umarım öyledir
Ya canım banada bir tahmin yap lütfennnnn
Bilemiyoruum onu.Yaaa ben de hep kız hissediyorum ama etrafımda bu bebek kız diyen taş çatlasın 3-4 kişi olunca artık heralde erkek diye düşünmeye başladımyaa şu plasenta muhabbeti ne. Benim bebişte plasenta nerede mesela
Benimkide el salladı bize mutluluktan ağladım, bi güldüm bi ağladım doğru düzgün ultrason bakamadık benim yüzümden bi hıçkırıp bi kahkaha atıyorum ultrasonun nevri şaştıAyyy çok tatlılar yaaa yicem hepsinidün benimki ultrasonda bacak bacak üstüne atıp uyudu
sizin keseniz de benimki gibi miydi acaba az önce paylştım :))Bence erkek
Aboo, kız bu be yapıyor böyle dönüyor muDaha neler yapicak anneleer bakin benim 13 haftaydi sanirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?