- Konu Sahibi Merveeeee1234
-
Göremiyom ultrason nerde . Çok karıştı herşey
benimki de gözükmedi herhalde ben de çok merak ediyorumYa hislerine çok güvendim banada bir tahmin yap lütfen ultrason attım ama görmedin sanırım
Benimde çok büyük hayallerim var ama susuyorum ve bekliyorumAyy kız olsun süsliyim çok isterim ama Allah sağlıklı hayırlı evlat versin yaa
Ay sen benimkine yorum yapmamışsın galibaBenimde çok büyük hayallerim var ama susuyorum ve bekliyorum
Anam neyi kaçırdım, herşey birbirine karıştı, zaten gözümden uyku akıyorAy sen benimkine yorum yapmamışsın galiba
Bize de bak ve sonra git uyu teyzesiAnam neyi kaçırdım, herşey birbirine karıştı, zaten gözümden uyku akıyor
Yaaaa burnuna çenesine bak yüz hatları çok güzrlBize de bak ve sonra git uyu teyzesi
Yiaaaa çok teşekkür ederiZzzYaaaa burnuna çenesine bak yüz hatları çok güzrlvalla bence kız ama eğer erkekse aşırı yakışıklı bi çocuk
Ekledim görünüyor mu şimdiGöremiyom ultrason nerde . Çok karıştı herşey
Sanada , ay pardon sizedeYiaaaa çok teşekkür ederiZzzhadi iyi geceler o zaman
Evet canımkız istediğim içinmi bilmem hepsini kız gördüm ben bu akşamEkledim görünüyor mu şimdi
Yaaaa teşekkür ederim, içinden geçen kız herkes erkek diyor ama tabiki sağlıklı olması önceliğim teşekkür ederimEvet canımkız istediğim içinmi bilmem hepsini kız gördüm ben bu akşam
Ayy teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi çıkar başından beri öyle hissediyorum ve rüyamda da gördüm 2 kere hayırlısıyla inşallah doğru çıkarBuda erkek baya erkek kesesi gibi
Kız bence yüzü pek kibar geldi banaSizce benimki ney
Öyle anımsatıyor ultrason resmiTeşekkür ediyorum
Nasıl anlıyorsunuz acaba
İnşallah dediğiniz gibi çıkar sağlıkla gelsin öncelikle tabi ki çok sağolunÖyle anımsatıyor ultrason resmi
Sağlıkla hayırlısıyla inşallahİnşallah dediğiniz gibi çıkar sağlıkla gelsin öncelikle tabi ki çok sağolun
Amin amin teşekkürler tekrardan sonucu yazarım burayaSağlıkla hayırlısıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?