ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.723
- 48
- 30
- Konu Sahibi Merveeeee1234
-
Evet pipisi ortadakiAboo, kız bu be yapıyor böyle dönüyor mu
Hahahah yaaaaEvet pipisi ortadaki
Yaaa tatlııışBenimkide el salladı bize mutluluktan ağladım, bi güldüm bi ağladım doğru düzgün ultrason bakamadık benim yüzümden bi hıçkırıp bi kahkaha atıyorum ultrasonun nevri şaştı
Çok esnek vücudu maşallahDaha neler yapicak anneleer bakin benim 13 haftaydi sanirimm
MasallahhhÇok esnek vücudu maşallah
Seninkide uykucu demek , bende girmeden tatlı yedim o kadar hareket etsin göreyim diye bizimkide uyuyordu sallayınca uyandı el salladı bacaklarını dikledi sıpa hiç oynatmadı inat etti kime benzediyseYaaa tatlııışbenimki uyudu uzun bir süre kımıldamadı. Doktpr karnımı sallıyor hala uyanmadı falan. Sadece tek parmağını havaya kaldırıp indirdi sanki 1saniye kardeşim uyuyoruz der gibi
Şu plasenta muhabbeti ne acep. Bebeğin sağındaysa cinsiyeti şu, solundaysa bu diyorlar. Ultrasona ne taraftan baktığımıza göre değişmez mi bu yaSeninkide uykucu demek , bende girmeden tatlı yedim o kadar hareket etsin göreyim diye bizimkide uyuyordu sallayınca uyandı el salladı bacaklarını dikledi sıpa hiç oynatmadı inat etti kime benzediyse
Bu tamamen sallama bence sağdaysa erkek soldaysa kız olurmuş, kuzenimmin solda ve erkek söyleyeceklerim bu kadar teşekkürlerŞu plasenta muhabbeti ne acep. Bebeğin sağındaysa cinsiyeti şu, solundaysa bu diyorlar. Ultrasona ne taraftan baktığımıza göre değişmez mi bu ya
İkisi de kizSizce benimki ney
Yok kese şekli yok Ramiz teorisi abidik gubiidik şeyler ya. Çin takvimine bakayım dedim 2 sitede kız başka 2 sitede erkek çıktı zatenBu tamamen sallama bence sağdaysa erkek soldaysa kız olurmuş, kuzenimmin solda ve erkek söyleyeceklerim bu kadar teşekkürler
Sagda solda oyle yorumlanmiyor, arkadasin dedigi farkli bir seyBu tamamen sallama bence sağdaysa erkek soldaysa kız olurmuş, kuzenimmin solda ve erkek söyleyeceklerim bu kadar teşekkürler
Yaaaaa woman hanım çok sağolunİkisi de kiz
Hahaha bu brndede öyle , valla saldım gitti artık keyfi bilir ya açar bacağını al burda der ya da göstermez ortak renkleri giymeye mahkum olurYok kese şekli yok Ramiz teorisi abidik gubiidik şeyler ya. Çin takvimine bakayım dedim 2 sitede kız başka 2 sitede erkek çıktı zaten
Ayy kız olsun süsliyim çok isterim ama Allah sağlıklı hayırlı evlat versin yaaHahaha bu brndede öyle , valla saldım gitti artık keyfi bilir ya açar bacağını al burda der ya da göstermez ortak renkleri giymeye mahkum olur
Benimkide el salladı bize mutluluktan ağladım, bi güldüm bi ağladım doğru düzgün ultrason bakamadık benim yüzümden bi hıçkırıp bi kahkaha atıyorum ultrasonun nevri şaştı
Ya canım banada bir tahmin yap lütfennnnn
Teyzesi bizi unuttun ama bizede bir tahmin yap lütfenYa canım banada bir tahmin yap lütfennnnn
Hahaha bu brndede öyle , valla saldım gitti artık keyfi bilir ya açar bacağını al burda der ya da göstermez ortak renkleri giymeye mahkum olurYok kese şekli yok Ramiz teorisi abidik gubiidik şeyler ya. Çin takvimine bakayım dedim 2 sitede kız başka 2 sitede erkek çıktı zaten
siz yorumlayın daha iyi biliyorsanız , ben bildiğimi söyledim doktor değilim 100% kesin bilgi demedim ki zatenSagda solda oyle yorumlanmiyor, arkadasin dedigi farkli bir sey
Ya hislerine çok güvendim banada bir tahmin yap lütfen ultrason attım ama görmedin sanırımDaha neler yapicak anneleer bakin benim 13 haftaydi sanirimm
Göremiyom ultrason nerde . Çok karıştı herşeyTeyzesi bizi unuttun ama bizede bir tahmin yap lütfen
Ay bu kız sankiYa hislerine çok güvendim banada bir tahmin yap lütfen ultrason attım ama görmedin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?