Acil lütfen bi tahmin

Benimkide el salladı bize mutluluktan ağladım, bi güldüm bi ağladım doğru düzgün ultrason bakamadık benim yüzümden bi hıçkırıp bi kahkaha atıyorum ultrasonun nevri şaştı
Yaaa tatlııış benimki uyudu uzun bir süre kımıldamadı. Doktpr karnımı sallıyor hala uyanmadı falan. Sadece tek parmağını havaya kaldırıp indirdi sanki 1saniye kardeşim uyuyoruz der gibi

Yaaa tatlııış benimki uyudu uzun bir süre kımıldamadı. Doktpr karnımı sallıyor hala uyanmadı falan. Sadece tek parmağını havaya kaldırıp indirdi sanki 1saniye kardeşim uyuyoruz der gibi
Seninkide uykucu demek , bende girmeden tatlı yedim o kadar hareket etsin göreyim diye bizimkide uyuyordu sallayınca uyandı el salladı bacaklarını dikledi sıpa hiç oynatmadı inat etti kime benzediyse

Seninkide uykucu demek , bende girmeden tatlı yedim o kadar hareket etsin göreyim diye bizimkide uyuyordu sallayınca uyandı el salladı bacaklarını dikledi sıpa hiç oynatmadı inat etti kime benzediyse
Şu plasenta muhabbeti ne acep. Bebeğin sağındaysa cinsiyeti şu, solundaysa bu diyorlar. Ultrasona ne taraftan baktığımıza göre değişmez mi bu ya

Yok kese şekli yok Ramiz teorisi abidik gubiidik şeyler ya. Çin takvimine bakayım dedim 2 sitede kız başka 2 sitede erkek çıktı zaten
Hahaha bu brndede öyle , valla saldım gitti artık keyfi bilir ya açar bacağını al burda der ya da göstermez ortak renkleri giymeye mahkum olur
Sagda solda oyle yorumlanmiyor, arkadasin dedigi farkli bir sey
siz yorumlayın daha iyi biliyorsanız , ben bildiğimi söyledim doktor değilim 100% kesin bilgi demedim ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…