Kaset test alıp tekrar edin pozitif ise hemen kan testi yapin Allah nasip etsin inşallahİlk çiş ile erken gebelik testi yaptım ama bilinmeyen marka kimse yorum yazmamis ona vanu diye bir marka. Ve çok belirgin çıktı. 1 haftada 2 kere ishal oldum bir kaç kere mide bulantısı ve 1 kere baş dönmesi. Adet gecikmesi bekleyemem çünkü çok düzensiz sizce ????
Dayanamadım koşa koşa hastaneye attım kendimi sıradayımn iinsnsallaahhBence pozitif tekrarlayın testinizi inşallah hamilesinizdir
Hiç tekrar heyecanlanmayayim diye direkt geldim kan vermeye inşallah inşallahKaset test alıp tekrar edin pozitif ise hemen kan testi yapin Allah nasip etsin inşallah
Hadi inşallah bize de haber verinDayanamadım koşa koşa hastaneye attım kendimi sıradayımn iinsnsallaahh
İnşallah güzel haberlerini bekliyorumHiç tekrar heyecanlanmayayim diye direkt geldim kan vermeye inşallah inşallah
ay çok belirgin, heyecanlandım :) kaset test de dener misinizİlk çiş ile erken gebelik testi yaptım ama bilinmeyen marka kimse yorum yazmamis ona vanu diye bir marka. Ve çok belirgin çıktı. 1 haftada 2 kere ishal oldum bir kaç kere mide bulantısı ve 1 kere baş dönmesi. Adet gecikmesi bekleyemem çünkü çok düzensiz sizce ????
ay hadi inşallaahHiç tekrar heyecanlanmayayim diye direkt geldim kan vermeye inşallah inşallah
HemeennnnHadi inşallah bize de haber verin
Bir de bana sorunay çok belirgin, heyecanlandım :) kaset test de dener misiniz
nolur hemen haber ver , bekliyorum buradaBir de bana sorun
45 dakika sonra sonuç çıkacak hastane kapısında bekliyorumnolur hemen haber ver , bekliyorum burada
Marka uyduruk olunca emin olamadım denk geldiniz mi öncedenPozitif
uuufffffff45 dakika sonra sonuç çıkacak hastane kapısında bekliyorum
Cidden öyle geçmiyor yarım saat geçmiş gibi bir bakıyorum daha 3 dakikauuufffffff45 dakika 45 saat gibi geçer şimdi
neyse ben de dua edeyim bu süreçte :) belirtilerin var mıydıCidden öyle geçmiyor yarım saat geçmiş gibi bir bakıyorum daha 3 dakika
Ya vardi aslında ama benim çocuğum olursa yani hamileysem yazması bile zor geliyor şuan. Büyük bir mucize. Ben erken menopozum 28 yaşındayım adeti ilaclarla görüyorumneyse ben de dua edeyim bu süreçte :) belirtilerin var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?