Acil lütfen erken belirti?

Allah'ım ol dedikten sonra imkansız yoktur kesinlikle o yüzden ilk kez çift çizgi gördüm Allah'ım bana bunu sağlıklı şekilde yaşatır inşallah. Hemen yazacam hemen hastanede eve gitmeden yazacam

Allah'ım ol dedikten sonra imkansız yoktur kesinlikle o yüzden ilk kez çift çizgi gördüm Allah'ım bana bunu sağlıklı şekilde yaşatır inşallah. Hemen yazacam hemen hastanede eve gitmeden yazacam
Ay kuzu denk geldim posta. Çok heyecanlandım naptın çıktı mı sonuç

Aaaayyy senin gibi erken menopoz yaşayan yaş oranınız aynı olan çok sevdiğim biri var eğer senin güzel haberini alırsak hemen ona atcam ona da umut olsun. İnşallah vardır inşallah

Benimle birlikte heyecanlanan ve dua eden kalplerinize çok teşekkür ederim düşündüğünüz için. Ama olmadı önümüzdeki günlerde inşallah bir gün HAMİLEYİM yazarım buralara

Allah gönlüne göre versin canım inşşalh vardır yaz mutlaka unutma imkansız diye bir şey yok ALLAH istedikten sonra her şey oluyor
Bu seferlik olmadı..
Canım yükselebilir ki biz burda neler gördük. 2 gün sonra tekrarla kaset testi adetin gecikince sabret git tekrar kan ver bence hamilesin ama henüz çook yeni o yüzden böyle
Açıkçası aklıma o geldi ilişki sonrası 14 gün ama idrarda da çıkmazdı herhalde erken olsaydı? Kağıtta 4ve 5. Haftasında 9 olur diyor ben daha 2 hafta geçti acaba mi diye de düşündüm

adetin kaç ğün geçti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…