Acil lütfen Ovulasyon testiyle gebelik

Vantilatta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2020
37
67
3
Hanımlar ayın 18i yumurtlama günümdü test pikti. Değerlendirdim. Bugün kasık sancım var biliyorum erken ama elimde ovuslasyon var diye dayanamadım test yaptım yine pozitif çıktı bunun sebebi ne olabilir? Bu kadar erken belli olabirmi gebelik ovulasyonla yada iki kezmi yumurtluyorum? Lütfen bilen yada durumu yaşayan birileri varsa yardımcı olabilir mi? Prolaktinim yüksekti geçen ay ama yalancı prolaktin den şüphelendi doktor ilaç kullanıyorum üç haftadir.
IMG_20200725_144007_N.webp

Hanımlar ayın 18i yumurtlama günümdü test pikti. Değerlendirdim. Bugün kasık sancım var biliyorum erken ama elimde ovuslasyon var diye dayanamadım test yaptım yine pozitif çıktı bunun sebebi ne olabilir? Bu kadar erken belli olabirmi gebelik ovulasyonla yada iki kezmi yumurtluyorum? Lütfen bilen yada durumu yaşayan birileri varsa yardımcı olabilir mi? Prolaktinim yüksekti geçen ay ama yalancı prolaktin den şüphelendi doktor ilaç kullanıyorum üç haftadir.Eki Görüntüle 2667523
Bence takibini yap canım. İki kez de yumurtlama olabilir gebelikte

Hanımlar ayın 18i yumurtlama günümdü test pikti. Değerlendirdim. Bugün kasık sancım var biliyorum erken ama elimde ovuslasyon var diye dayanamadım test yaptım yine pozitif çıktı bunun sebebi ne olabilir? Bu kadar erken belli olabirmi gebelik ovulasyonla yada iki kezmi yumurtluyorum? Lütfen bilen yada durumu yaşayan birileri varsa yardımcı olabilir mi? Prolaktinim yüksekti geçen ay ama yalancı prolaktin den şüphelendi doktor ilaç kullanıyorum üç haftadir.Eki Görüntüle 2667523
Bn canm bnm de oyle oluuor iki aydir yumurtladiktan belli bir gun lerde tekrardan yumurtlama ovulasyonda koyulasma oluuor hatta biri tam adet gunune denk biri 11.gunde iken digeri tam qdet gununde idi adetim e sapti o yuzdeb

Teşekkür ederim. heyecandan aceleci davranıyorum beklemek en iyisi sanırım
Size bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?

Size bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?
Hayır kuzum. Birincisi regl olmuşsun. İkincisi 1 ay geçmiş üzerinden 4 testin negatif çıkması epey ihtimal dışı bir durum.

Back
X