Acil lütfen

Ezel yavuz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2021
436
122
23
32
Klomen bitti bugün kontrole gittim 21 mm bir yumurta tek gelişmişti doktor iyi gelişmiş dedi çatlatma iğnesi verdi vurdum sizce bu kadar büyümesi büyük avantaj değil mi böyle olan bilgi sahibi olan yardımcı olabilir mi Allah rızası için nelere dikkat etmem lazım ne yapmam lazım catladigini nasıl anlarım

Kızlar lütfen cevap verin benim gibi yumurtası gelişip çatlatma iğnesi vuruldugu halde gebelik elde edemeyen oldu mu

benim öyle oldu valla iğne oldum bi kaç hafta sonra kontole gittim çatladı dedi adet oldum gebelik olmayınca baktı kist olmuş dedi

sonraki ay kisti eritmek için hap kullandım klomen kullanamadım yine gebelik olmadı klomen kullandım iki tane yumurtam biri 5 cm biri 3 cm yine kist oldu şimdi yine hap içiyoum eritmek için
Halla halla çatlatma iğnesi ile catladiktan sonra da mi kist olabiliyor

doktora diyorum ki kistler eridikten sonra yine mi klomen kullanacağım çünkü vücudum alıştı bu seferde çabuk büyüyor yumurtlar evet dedi doktorda özel yani çok iyi bi doktor ablam falanda gitmişti anlamadım gitti çok güveniyorum işinin ehli ona bıraktım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…