ACİL! MEMORİAL SEMRA HANİM Mİ EUROFERTİL ALEV HANİMMİ?

Slm Kizlar biz de nasipse tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Doktorumuz değerlerimize bakip normal yolla uzun sürede olabilir ama tup bebekle sonuç alırsınız diye düşünüyorum dedi. Başlıkta yazdığım iki doktor ismi verdi

Tecrübeli olanlar varsa sizce hangisi daha iyi daha başarılı. Semra hanım mi alev hanım mi? Lutfen yardımcı olun

Tüp bebeke başladınız mı acaba ??

Tüp bebeke başladınız mı acaba ??
Pardon önceki yazılarınızı okumamisim. Dua edelim birbirimize. Ben ağustosta gidicem muhtemelen temmuzda şehir dışında olucaz. Siz benden önce giderseniz beni de bilgilendirin inş.
Canınızı sikmayin azospermi olup ikiz çocuk sahibi olan bile birsuru çift var. En azından çözümsüz değil. Hatta azospermi olup normal yoldan hamile kalan bile okudum bu sitede.

Pardon önceki yazılarınızı okumamisim. Dua edelim birbirimize. Ben ağustosta gidicem muhtemelen temmuzda şehir dışında olucaz. Siz benden önce giderseniz beni de bilgilendirin inş.
Canınızı sikmayin azospermi olup ikiz çocuk sahibi olan bile birsuru çift var. En azından çözümsüz değil. Hatta azospermi olup normal yoldan hamile kalan bile okudum bu sitede.

İnşş canımm benim. Başlarda çok üzüldüm aslında:( hala içim acıyor ama artık üzülmenin bir faydasının olmadığını da biliyorum içimde yaşadım hep araştırıyorum sessizce kimseyle paylaşabileceğimiz bir konu değil :( Ancak böyle birbirimize destek oluyoruz Allah razı olsun sizden de inş hayırlı sonuçlar alıcaz bunları paylaşıcaz birbirimizle :) 1 buçuk yıl oldu bizde evleneli. Öğrendikten sonra Başka yerlerede gittim ön görüşme için ama Memorialın ilgisi genel tecrubesi insanların olumlu tepkileri memorialda olması gerektiğine kanaat getirmeme neden oldu yoksa çokk kararsızdım insan korkuyor :( 23 yaşındayım bende senin gibi ilk denemem olucak Doktorun önemi olduğu kadar rabbimin bize yazdığıda önemli aslında doktorlar birer aracı memorialın iyi olacağını düşünüyorum hakkımızda hayırlısı inş canım. Birbirimizden haberdar olalım olumlu yada olumsuz.Bende bugün aradım semra hanım ayşe hanım ve mehmet beye( Üroloji için) rendevu aldım aynı gün ilk önce Ayşe karahasanoğlu ile görüşücez 15 dakika sonra falanda Semra hanım giriyormuş görüşmeye ayşe hanım ücretsiz ilk görüşme olduğu içinde semra hanımın muaynesi 420 tl :( Mehmet murat beyinde 220 tl ydi tüp bebek olucağı için öyle bilgi aldım şimdiden bile temmuz dolu Semra Hanımın rendevuları Semra Hanım Perşembe ve C.tesi günleride izinli oluyor. İşini riske atma canım ihtimali olan bir gün bile olsa bence şimdiden rendevunu oluştur. Benimde temmuzda kız kardeşimin düğünü var nasipse ve şehir dışındayız sonrasında 24 ünde dönüyoruz 29 temmuza rendevu aldım bende Agustosun 1 i 2 si gibi adetim başlar benimde eğer uygun olursak maddi manevi ağustosta başlamak istiyorum. 1 ay daha sabredebilirmiyim hiç bilmiyorum çünkü :( 29. da hormon tahlillerim var yumurtalıkları kontrol ettiler gayet iyi dedi emre bey ama amh testinide bakmamız gerek yinede dendi ben ilk doktora gittiğimde bir sıkıntı yok demişti. ondada bir problem olmazsa başlamış oluruz ağustosta inş.

Bana muayne ücretleri çok geldi ama semra hanımada gözükmemizin bir artısı olursa mecburen görüşücez göze alıyorum. Yoksa gözükmesek te zaten Semra Hanım doktorlarla takibini yapıyor mu bilemedim :( ben 2 sinede aldım VURAL15 yada BALKUPU nden bilgi alırsak ona göre gerekirse iptal ederim diyorum sende renduvunu ihmal etme canım

Bana muayne ücretleri çok geldi ama semra hanımada gözükmemizin bir artısı olursa mecburen görüşücez göze alıyorum. Yoksa gözükmesek te zaten Semra Hanım doktorlarla takibini yapıyor mu bilemedim :KK43: ben 2 sinede aldım VURAL15 yada BALKUPU nden bilgi alırsak ona göre gerekirse iptal ederim diyorum sende renduvunu ihmal etme canım

Tmm inşallah canım söylediğin iyi oldu ben de temmuzun sonuna alayim yada ağustos başı gibi.
Allahın takdiri o ol diyecek olacak inşallah dua etmemiz lazım doktorlar hepsi vesile. Bunlar da imtihan. Hiç canimizi sıkmaya gerek yok. Ben de semra hanıma gitmeyi düşünüyorum. Geçen konustuk arkadaşımin ablası yaptırmış yıllar önce. Dedi ilk tüp bebeği semra hanım ve ekibi getiren. Ve en son teknolojileri kullanıyorlar. Artık fiyatı filan fazla onemsemicez yeter ki olsun hayirlisıyla.
Allah bizi evlat sahibi olamamakla imtihan etmesin. Ozelden de gorusebiliriz canım

Tmm inşallah canım söylediğin iyi oldu ben de temmuzun sonuna alayim yada ağustos başı gibi.
Allahın takdiri o ol diyecek olacak inşallah dua etmemiz lazım doktorlar hepsi vesile. Bunlar da imtihan. Hiç canimizi sıkmaya gerek yok. Ben de semra hanıma gitmeyi düşünüyorum. Geçen konustuk arkadaşımin ablası yaptırmış yıllar önce. Dedi ilk tüp bebeği semra hanım ve ekibi getiren. Ve en son teknolojileri kullanıyorlar. Artık fiyatı filan fazla onemsemicez yeter ki olsun hayirlisıyla.
Allah bizi evlat sahibi olamamakla imtihan etmesin. Ozelden de gorusebiliriz canım

Tamam canım. Sen kaç yaşındasınn ?? Adetin ne zamana denk gelicek bu arada ağustosun ortalarına mı

Bana muayne ücretleri çok geldi ama semra hanımada gözükmemizin bir artısı olursa mecburen görüşücez göze alıyorum. Yoksa gözükmesek te zaten Semra Hanım doktorlarla takibini yapıyor mu bilemedim :KK43: ben 2 sinede aldım VURAL15 yada BALKUPU nden bilgi alırsak ona göre gerekirse iptal ederim diyorum sende renduvunu ihmal etme canım
Canım biraz baktım ama ne için bilgi almak istediğini anlayamadım? Semra hanıma görünün ilk.. Ayrıca 420 tl tüp bebek paketinizden düşülüyor sonra merak etmeyin memorial gerçekten hakkı neyse onu alıyor en küçük kazıklanmadık buna eminim

Cok tesekkur ederim balkupu:) ogrenmek istedigimi soylemissin zaten canim saolasin biz bunlari verelim gerekirse dusulmesini talep ederiz Bu maliyetli bir yoll biliyoruz bircok seyi goze aldikk ve deger kesinlille keske parayla olsa sadece ama 400 tl muayne ucretleride az degil bizim icin dusuluyorsa ne mutlu:) oyleyse rendevumunn vaktii gelsinn inss biran onceee allahin izniyle inss sizin gibi hayirli haberlerle boyle anlatiriz bizde hem kendime hem burdaki arkadaslari duydukca daha cok uzuluyorum bir yandan umutlaniyorum rabbim yardimcimiz olsunn

Cok tesekkur ederim balkupu:) ogrenmek istedigimi soylemissin zaten canim saolasin biz bunlari verelim gerekirse dusulmesini talep ederiz Bu maliyetli bir yoll biliyoruz bircok seyi goze aldikk ve deger kesinlille keske parayla olsa sadece ama 400 tl muayne ucretleride az degil bizim icin dusuluyorsa ne mutlu:) oyleyse rendevumunn vaktii gelsinn inss biran onceee allahin izniyle inss sizin gibi hayirli haberlerle boyle anlatiriz bizde hem kendime hem burdaki arkadaslari duydukca daha cok uzuluyorum bir yandan umutlaniyorum rabbim yardimcimiz olsunn
Hiç merak etmeyin emin olun gidebilceğiniz en iyi yerdesiniz keşke herkese diyebilsem anlatabilsem orda yaptırın diye.. Düşülüyor canım o muayne paketin içinde.. Ama en son paket parası istediklerinde iyi hesaplayın bizden düşmeyi unutmuşlar farkedip söyledik hemen düştüler

Kızlar hastanede semra hoca tek başına hizmet vermiyor. Yani diğer doktorlarin odası var onlara giriyorsunuz semra hocayida görmek istediyseniz randevu alırken o dolaşıyor hiç oturmuyor asistanı var hocam ayşe hocanın odasında hasta diyor ayşe hoca anlatıyor hasta azospermi falan filan seninle sadece ne yapılacağını konuşuyor senin derdini anlamaya çalışan kişi ayşe hoca oluyor sonra senin yanında semra hocaya teknik terimlerle yapılan tedavileri ve durumu anlatıyor. Ve bir karar veriliyor ama sana herşeyı net söylüyor. Ve kesinlikle kolay olanı yada deneyip görelim olmassa tekrar yaparız gibi yaklaşmiyor. Gerçekten olacağını düşündüğü şeyi söylüyor pahalıda olsa uzun bi süreçte olsa.. 5 dakka baktı gitti diye düşünmeyin diğer doktorlar yarım saat bakar hiç bişey anlamaz semra hoca 1 dakka bakar herseyi çözer.. Muayene ücretine takılmayin tedavi ücretinden dusecekler onu

Kızlar hastanede semra hoca tek başına hizmet vermiyor. Yani diğer doktorlarin odası var onlara giriyorsunuz semra hocayida görmek istediyseniz randevu alırken o dolaşıyor hiç oturmuyor asistanı var hocam ayşe hocanın odasında hasta diyor ayşe hoca anlatıyor hasta azospermi falan filan seninle sadece ne yapılacağını konuşuyor senin derdini anlamaya çalışan kişi ayşe hoca oluyor sonra senin yanında semra hocaya teknik terimlerle yapılan tedavileri ve durumu anlatıyor. Ve bir karar veriliyor ama sana herşeyı net söylüyor. Ve kesinlikle kolay olanı yada deneyip görelim olmassa tekrar yaparız gibi yaklaşmiyor. Gerçekten olacağını düşündüğü şeyi söylüyor pahalıda olsa uzun bi süreçte olsa.. 5 dakka baktı gitti diye düşünmeyin diğer doktorlar yarım saat bakar hiç bişey anlamaz semra hoca 1 dakka bakar herseyi çözer.. Muayene ücretine takılmayin tedavi ücretinden dusecekler onu

Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için sizin yazdıklarınızı gördüktün sonra bende rendevu aldım ins. Temmuz sonu gidiyoruz. Hakkımızda hayırlısı inş

Balkupu ben de bugün kadın doğum doktorumla gorustum isim önermesi için. Semra hanımi önerdi ama dedi o bakmıyor asistanları yapıyor falan dedi.
Acaba hangisini onerirsin semra hanımın ekibinden?

Balkupu ben de bugün kadın doğum doktorumla gorustum isim önermesi için. Semra hanımi önerdi ama dedi o bakmıyor asistanları yapıyor falan dedi.
Acaba hangisini onerirsin semra hanımın ekibinden?
Erkek doktor sıkıntı değilse kahraman ülkeri öneririm.. Zaten bir kaç doktor görüyor tek bir doktorla kalınmıyor

Maalesef erkek doktora gidemiyorum. Siz kime yaptırdınız ? Semra hanımın kendisinden randevu alicam ben de bakalım verirlerse
Veriyorlar ama ön görüşme için bir dr seçiyorsunuz aylin hanımdı galiba benim transferimi yapmıştı ondan alın derim

Çok tesekkur ederim balkupu. Bugün sms ile bi kaç tahlil istediler. On gorusmeye bunlarla geliceksin diye. Onlar acaba ne kadara mal oluyo. (Rahim filmi elimde var diğer tüm testler )Bi de sadece kan mi veriliyor. Hilalcee yeni yaptırdı galiba bu konuda bilgilendirir misiniz

Çok tesekkur ederim balkupu. Bugün sms ile bi kaç tahlil istediler. On gorusmeye bunlarla geliceksin diye. Onlar acaba ne kadara mal oluyo. (Rahim filmi elimde var diğer tüm testler )Bi de sadece kan mi veriliyor. Hilalcee yeni yaptırdı galiba bu konuda bilgilendirir misiniz

Canim devlet hastanesinde yapiyorlar hepsini zaten benide memorial yonlendirdi devlet hastanesine hormon testleri icin bir tek amh testini burda yaptirin biz disardaki hastanelere gore hareket edemeyiz dediler ben onuda yaptirdim haseki yakindi bana ona gittim ama tedaviden once memorialdada amh i tekrar yaptircam ben sana isimlerini atiyim canim hemenn

Canim devlet hastanesinde yapiyorlar hepsini zaten benide memorial yonlendirdi devlet hastanesine hormon testleri icin bir tek amh testini burda yaptirin biz disardaki hastanelere gore hareket edemeyiz dediler ben onuda yaptirdim haseki yakindi bana ona gittim ama tedaviden once memorialdada amh i tekrar yaptircam ben sana isimlerini atiyim canim hemenn

Bekliyorum canım. Devlet hastanesi değil de özel bi yerde yaptırayım diyorum adetin olduğu zaman mı yapılıyor bi de? Hormon testi gibi hani

Back
X