ACİL! MEMORİAL SEMRA HANİM Mİ EUROFERTİL ALEV HANİMMİ?

HILALCEEE HILALCEEE canim seninle amh degerlerimiz yakin yumurtalrin kacinci gunu toplandi ?? Benim transfer bayrama denk geliyo galiba transferde cok onemli diyolar o yuzden kafam karisti sana danismak istedim

Bu arada esinde sperm cikmamis uzuldum ama inan benim bi arkadsimin 3. Tesesinde cikti artik evlatlik falan dusunuyodu basvurmustu bile.. o yuzden sakin moralini bozma sakin dibe vurma arkadasim
Rabbim daha buyuk dert vermesin saglik versin inan saglik disinda gerisi bos yasamis biri olrak soyluyorum
Insan pat diye hamile kalanlara nasil imreniyo biliyorum 2.5 yildir ugrasiyoruz yiprandik yorulduk ama allah goruyo cektiklerimizi insallah ahirette de biz rahat ederiz tatlim opuyorum

Canim biz 29 temmuzda başladık 10 ağustosta kısmet olsaydı opu olcakti ama bizim nasipimizde böyleydi sizede tekrar geçmiş olsun rabbim acil şifa versin inş şimdi başlarsa bayrama denk gelmez bence

Kizlar size biraey sormak istiyorum 2 gun once gebelik testi yaptim dwgerim 66.65
Bugunku degerim 51.17 embriyo tutmamis mi oluyir :KK43:

Erkek doktor sıkıntı değilse kahraman ülkeri öneririm.. Zaten bir kaç doktor görüyor tek bir doktorla kalınmıyor
merhaba,

ben eurofertilde tüp bebek tedavisi için görüşme yaptım özge beyle. siz yaptırdınız mı sonucunuz ne oldu bana önerir misiniz eurofertili bana yardımcı olabilir misiniz?

merhaba,

ben eurofertilde tüp bebek tedavisi için görüşme yaptım özge beyle. siz yaptırdınız mı sonucunuz ne oldu bana önerir misiniz eurofertili bana yardımcı olabilir misiniz?
Ben memorialda tüp bebek tedavisi gördüm ilk denememden şuan oğlum 4 aylık.. orda aşılama olmuştum alev hanımdı sanırım tutmadı.. hastane gakkında birşey diyemem ama memorial şişli için Allah razı olsun hepsinden..

Ben memorialda tüp bebek tedavisi gördüm ilk denememden şuan oğlum 4 aylık.. orda aşılama olmuştum alev hanımdı sanırım tutmadı.. hastane gakkında birşey diyemem ama memorial şişli için Allah razı olsun hepsinden..
Memorial sgk anlaşmalımı bilgin varmı raporun geçip geçmediğinden

O zaman yarn bi arayayum sen semra hanımdı galiba ismini çok duydum onamı tedabi olmştub senin rahatsızşığın neydi
Bizde sorun yoktu başarısız 3 aşılamadan sonra memorıale gittim semra hanımı bir kez görüyosun ama bütün işlemlere ilaç dozlarına vs herşeyine o karar verıyor doktorlar uyguluoyr

Bizde sorun yoktu başarısız 3 aşılamadan sonra memorıale gittim semra hanımı bir kez görüyosun ama bütün işlemlere ilaç dozlarına vs herşeyine o karar verıyor doktorlar uyguluoyr
Evwt yprumları o kuyorum herkes memnun sağlık raporu geçiyorsa görüşmeye gideyim ama geçmiyorsa çok yüksek ücretleri zor benim için

Rapor bilmiyorum ama ben de ilk denememde orda hamileyim. Simdi 4 aylik @balkupu bu vesileyle sana da cok tesekkur ederim o sıkıntılı telasli gunlerimde yardimin cok oldu gercekten Allah razı olsun.

Back
X