ACİL! MEMORİAL SEMRA HANİM Mİ EUROFERTİL ALEV HANİMMİ?

Esimle ikimizin yasida 28 hilalce 3 ay falan oldu ogreneli once varikosel ameliyati dusunmustuk ama doktorumuz beklentiniz dusuk olsun sonrasindada tup bebek olabilir dedi bizde arastirip memoriali bulduk niyeyse benimde icim rahat ins hayirli sonuc alacagimizdandir ben testleri devlet hastanesinde yaptirdim ama amdyi yazmam sorun esindeymis dedi burdaki doktor bir tek o yapilamadi randevuda 9 temmuzda bakalim bekliyoruz artk

Bizde kahraman beyden aldik randevuyu buarada cnm urolog tek doktor zaten ikiside ayni gun olacak gittikten sonra buradan yazcam ayrintilarini

Bizde kahraman beyden aldik randevuyu buarada cnm urolog tek doktor zaten ikiside ayni gun olacak gittikten sonra buradan yazcam ayrintilarini

Aynen canım tek doktormuş bütün doktorlar birer vesile aslında rabbim yazdıysa olucak inş. bekliyoruz hayırlı haberlerini ama amh' ı memorial da verdiler banada bence yapılması gerekiyor eşimiz azospermi diye bizde birşey olmıcak diye birşey yokki benim arkadaşımız hem eşinin sperm sayısı düşüktü hem kendi amh değeri düşüktü mesela yumurta rezervimizde çok önemli birde benim eşim için INHIBIN-B istediler azospermi olduğu netleşince ben başta bahçeci ye gitmiştim oda tesede sperm bulabilme şansımızı görebilmemize yardımcı oluyor demişti doktor. Hiçbir testin zararı yok canım amh dediğimiz bir kan testiyle yapılıyor bence yaptır onuda hatta eşinde INHIBIN -B yi yaptırsın. Birde ben bugün pırtılaşma için yapılması gereken bir testi duydum cd 56 diye bunuda düşük yada riskli durumlarda yapıyorlarmış bebeğin tutunmasına engel olabiliyormuş bunuda sorup yaptırıcam temmuzun sonunda gidicezz zaman geçmiyorr :(

İşte devlet hastanesinde böyle sıkıntılar oluyor malesef doktor dış laboratuara amh ı yollayamam dedi bende cok bir sey söyleyemedim söylesemde değişmezdi muhtemelen peki simdi amh ı baska yerde yaptirsam bile 1 ay sonra falan cikmayacakmi bu gece bol bol dua edelim ins ilk denemede hepimizin tutar hayirlisiyla Rabbim yuzumuzu guldurur ins

İşte devlet hastanesinde böyle sıkıntılar oluyor malesef doktor dış laboratuara amh ı yollayamam dedi bende cok bir sey söyleyemedim söylesemde değişmezdi muhtemelen peki simdi amh ı baska yerde yaptirsam bile 1 ay sonra falan cikmayacakmi bu gece bol bol dua edelim ins ilk denemede hepimizin tutar hayirlisiyla Rabbim yuzumuzu guldurur ins

Ben hasekiye gittim hic sorun cikarmadilar canim ist avrupadamisin anadoludamisin oyle 1 ay falanda surmuyor 1 haftada cikar dediler cikti canim ama memorial bizim burda yapilsin istiyiruz hormonlar problem degil ama amh burda olsun dedi 110 tl memorialda da ordada gittigimde yaptiricam ins

Himm anladim cnm biz zonguldak ereglideyiz belki istanbul disina dış laboratuara yani il disina yollaniyordur o yizden oyle soylemislerdir olmadi banada orada yaparlar sanirim tedaviyede hemen baslanmaz baska testlerde isteyeceklermi acaba hemen gidince nasil bir yol izleyecegimizi ogrensek keske

Himm anladim cnm biz zonguldak ereglideyiz belki istanbul disina dış laboratuara yani il disina yollaniyordur o yizden oyle soylemislerdir olmadi banada orada yaparlar sanirim tedaviyede hemen baslanmaz baska testlerde isteyeceklermi acaba hemen gidince nasil bir yol izleyecegimizi ogrensek keske

Canimm allah kolaylik versin yolunda uzakmis ya ben istanbuldasin saniyorum burda nerede kalacaksiniz aslinda arayip bilgi alabilirsin yada benim yaptigim gibi yap bence kahraman beyin mailini bulup direk durumunu anlatan bir mail yaz canim imkanin varsada tum tahlillerini ekle 7 temmuzda gidecegini oncesinde yaptirman gereken birsey varmi diyede sorarsin hem ama yinede birseyler cikacaktir bence bende temmuz sonunda gidicem hayirlisiyla ama hemen gel basla diyemicekler gibi maille sordum bircok seyi birde rahim filmi cektiriyim diyorum yarin arayip ayse hanima soricam ama c.tesi icin rendevu aldim hsg ye bende o bile 1 ay beklemeye sebep oluyomus yani agustosta baslatmicak sanirim bu durumda :(

Uzun veyorucu bir surec var onumuzde ins ilk seferde yipratmadan olur hepimizinde biz daha once hicgorusmedik en azindan bi yuz yuze goruselim sureci oyle ogrenelim dedik sonrasinda tum testleri toplayip geliriz artk zormus bu isler Allah hepimizin yardimcisi olsun ins

Uzun veyorucu bir surec var onumuzde ins ilk seferde yipratmadan olur hepimizinde biz daha once hicgorusmedik en azindan bi yuz yuze goruselim sureci oyle ogrenelim dedik sonrasinda tum testleri toplayip geliriz artk zormus bu isler Allah hepimizin yardimcisi olsun ins

Ben de öyle düşünmüştüm de hayır dedi ilk gorusmeye testleri yapıp gelmeniz gerekiyor dedi.

Ama bize msjla verilen tum testleri yaptirdik zaten bir tek amh yapilmadi ona da orada bakcaklarmis diger istenebilecek testleri sadece tahminen konusuyoruz oradan soylenmedi yani oyuzden fazladan test yaptirmak istemiyorum suanda

Ewt devlette yaptirdik sadeece amhi yazmam dedi doktor o kaldi o yuzden siz yaptirdinizmi testleri

Yok biz de yaptırmadik henüz. Başlamamız bi kaç ay sürer tahminen. Nasi geçecek zaman bilmiyorum :(

Sorma gercekten cok zor geciyor zaman keske hemen gidince hadi basliyoruz deseler ve nolcagini bir an once gorsek o surecin uzamasida insani yipratir sanirim

Sorma gercekten cok zor geciyor zaman keske hemen gidince hadi basliyoruz deseler ve nolcagini bir an once gorsek o surecin uzamasida insani yipratir sanirim

Aynen öyle maddi manevi yıpratıcı bi süreç. İnşallah tek denemede olur da hayirlisiyla. Gittiğinizde bizi de haberdar edin

Aynen öyle maddi manevi yıpratıcı bi süreç. İnşallah tek denemede olur da hayirlisiyla. Gittiğinizde bizi de haberdar edin

Bende oyle beklemekk cok zor :( ilk zamanlarda 1 gun bile beklemek istemiyordum baktimki stresim kendimide esimide yoruyor onuda uzmeden en kisa zamanda olsun diye ugrasiyorum hep ama yinede on goremedigimiz cok sey olucak biliyorum o yuzden yasadiklarimizi paylasalim kizlar belki birbirimize on ayak oluruz allaahim yardimcimiz olsunn ins birbirimize bebislerimizi anlattigimiz gunler de gelirrrr

İnşallah hilalcim erkeklere belli etmemek gerekiyor onlar içinden stres yaşar bizim gibi değil daha üzülür hem de tedaviyi olumsuz etkiler. Herşeyin Allah tan olduğunu kabul ederek tevekkül edicez insallah

Offf gun geldikce stres oldum kizlar ben yrn gitcez ins gorusmeye ilk gorusmede neler oluyor bisiler yapiliyormu bilginiz varmi mesela tese yrn mi yapiliyor yada bize bisi yapilcakmi bilen varmi

Kizlarrr biz urologdanda randevu aldik ama gerek varmi tup bebegin icindemi o da bosu a muayne ucreti vermeden mi dedim sonradanda ama arada da kaldim yardimci olabilirmisiniz

Back
X