ACİL! MEMORİAL SEMRA HANİM Mİ EUROFERTİL ALEV HANİMMİ?

Sen memlekete geri mi döndün canım benimm zor olucak ordan opu demi geliceksin benimde sabah 8,30 da ayşe hanıma işe geç kalmıyım diye koşturuyorum valla
Ewt geri döndüm eger pazartesi opu derse kalabiliriz ama diger turlu izinler iptal oldugu icin esimle surekli kalamiyoruz oyuzden cok gerekli olmadikca gidis gelis yapcaz

Ewt geri döndüm eger pazartesi opu derse kalabiliriz ama diger turlu izinler iptal oldugu icin esimle surekli kalamiyoruz oyuzden cok gerekli olmadikca gidis gelis yapcaz

Muhtemelen benimde p.tesi opu olabilir canım bende cuma günü başladım 11. gün oluyor p.tesi hakkımızda hayırlısı keske denk gelebilsek ben işten dolayı hemen geri dönmek zorunda oluyorum vaktim olsa tanışmayı isterdim. belki opu muz aynı güne denk gelirr kısmet

Ins bende tanışmam isterim belki kismet opuda denk geliriz dedigin gibi ben ogretmen oldugum icin benim izinle ilgili sıkıntım yok ama eşim ogretmen degil onun sıkıntılı iptal ettiler izinlerini. Benim tek basima kalmamdansa gelis gidis yapalim dedik bizde

Ins bende tanışmam isterim belki kismet opuda denk geliriz dedigin gibi ben ogretmen oldugum icin benim izinle ilgili sıkıntım yok ama eşim ogretmen degil onun sıkıntılı iptal ettiler izinlerini. Benim tek basima kalmamdansa gelis gidis yapalim dedik bizde

Canım hakkınızda hayırlısı olsun ya allah kolaylık versin zor olucak böyle ama olsun hayırlısıyla güzel sonuçlar alalımdaa ohh be diyecez inşş :KK46:

Amin cnm Allah hepimize kolaylik versin ins dedigin gibi sonu guzel olacak seninde esin mikrotese olcak dimi esine yemesi gereken yiyecekler yada almasi gereken bir ilac falan soylendimi

Bide memorial da spermiyogram yaptilarmi size bize orada yapilmadida önceki testlerden farkli oldumu yaptirsakmi onu da bilemedim son olarak da yanlis anlamazsa suanki surecimizde iliskiyle ilgili birsey soyledimi doktor biz hatirlayamadikda o kismini

Canım biz sorduk size ilaç tedavisi vereceğim bir durum yok dedi drgerlerimize bakti diger 2 doktorda ayni seyleri soylemisti hersey duzenli cunki özellikle yemenin gereken birşey de yok dedi bende eşimi zorlanıyorum inan özel hiçbişey yapmadık eşim için biz burdan önce 3 kere farklı yerlerde spermogram vermiştik Murad bey ben bir kere daha istiyorum dedi böyle verip çıkan hastalarda gördüm biz emin olalım dedi ki o istemezse de ben rica edicektim hiç belli olmaz canım benim bence versin eşinde yarın gelmişken ilişkiye biz başladığımız gün hemşire ilişkinin yasak olduğunu bildirmişti canım benim ayrıca bizde doktora sormadık zaten adettik sonrasında dikkat ettik sizde edin canim

Cokk tskr ederim cnm cok yardimci oldun bana basindan beri Allah razi olsun bizde bugun yaptiralim spermogrami diye dusunduk bizede ayni seyleri soyledi murad bey ama yinede acabada kaliyor yarin insan o yuzden sormak istedim bugun ne dediler opu icin gun verdilermi peki

Cokk tskr ederim cnm cok yardimci oldun bana basindan beri Allah razi olsun bizde bugun yaptiralim spermogrami diye dusunduk bizede ayni seyleri soyledi murad bey ama yinede acabada kaliyor yarin insan o yuzden sormak istedim bugun ne dediler opu icin gun verdilermi peki

Nedemekk canım benim keşke faydam olsaa kendim çaresiz kaldıkça size yazıyorum. Keşke daha fazla şey gelse elimden ya ben şimdi döndüm hastaneden benim yumurtalarım çoktu demiştim ya o yüzden dozumu düşük tuttular. Bugün ayşe hanım kontrol etti dozu semra hanım belirliyor biz müdahale edemiyoruz dedi doz düşük olunca yumurta sayımızda az oluşmuş aslında kapasite daha yüksek dedi canımı sıkmak istemiyorum. Rabbim ol dedikten sonra 1 tanesi yetecek zatende 6 7 tane büyüyüp olgunlaşan yumurta saydı 20 tane toplananı duymuştum. İnş kalitelilerdir de az olması sıkıntı olmaz rahim duvarına baktı kalınlığı çok iyi dediii. C.tesi yada pazar tekrar görüşelim pazar akşamı muhtemelen çatlatma iğnesini vurursun salı günüde işleme alırız dedi canım. senden hayırlı haberler bekliyorum inş. K. bakma çok okuyunca unutuyorum senin dozun neydi

Nedemekk canım benim keşke faydam olsaa kendim çaresiz kaldıkça size yazıyorum. Keşke daha fazla şey gelse elimden ya ben şimdi döndüm hastaneden benim yumurtalarım çoktu demiştim ya o yüzden dozumu düşük tuttular. Bugün ayşe hanım kontrol etti dozu semra hanım belirliyor biz müdahale edemiyoruz dedi doz düşük olunca yumurta sayımızda az oluşmuş aslında kapasite daha yüksek dedi canımı sıkmak istemiyorum. Rabbim ol dedikten sonra 1 tanesi yetecek zatende 6 7 tane büyüyüp olgunlaşan yumurta saydı 20 tane toplananı duymuştum. İnş kalitelilerdir de az olması sıkıntı olmaz rahim duvarına baktı kalınlığı çok iyi dediii. C.tesi yada pazar tekrar görüşelim pazar akşamı muhtemelen çatlatma iğnesini vurursun salı günüde işleme alırız dedi canım. senden hayırlı haberler bekliyorum inş. K. bakma çok okuyunca unutuyorum senin dozun neydi
Cok normal unutman insan okudukca karistiriyor;) 150 ıu benimki cetrotide da 2kez vuruldum cikinca hbr vercem bence bizede 1 2 gune catlatma ignesi vurun dicekler ama bakalim hayirlisi suan esim benden daha stresli sperm içkisi olur ins sen bunca seyr katlanirken deyip duruyor bende daha cok uzuluyorum ins Rabbim hayirlisini verir hepimiz icin

Cok normal unutman insan okudukca karistiriyor:KK66: 150 ıu benimki cetrotide da 2kez vuruldum cikinca hbr vercem bence bizede 1 2 gune catlatma ignesi vurun dicekler ama bakalim hayirlisi suan esim benden daha stresli sperm içkisi olur ins sen bunca seyr katlanirken deyip duruyor bende daha cok uzuluyorum ins Rabbim hayirlisini verir hepimiz icin

Olur inş canım benim rabbim yardımcımız olsun senin yumurta durumun nedir. Doz sendede çok yüksek değil bugün 7.günmü bugün senin c.tesi başlamıştın dimi cetrotide başladın mı

Ewt banada basta yumurtalik rezervin yuksek demisti ondan dolayi dusuk baslatti cetrotide bugun 3.yu vurulcam c.tesi baslamistik pazar tekrar cagirdi:( yine git gel yapiyoruz bu yollar bile yipratti beni

Ewt banada basta yumurtalik rezervin yuksek demisti ondan dolayi dusuk baslatti cetrotide bugun 3.yu vurulcam c.tesi baslamistik pazar tekrar cagirdi:KK43: yine git gel yapiyoruz bu yollar bile yipratti beni

Başa baş gidiyoruzz canım benim peki ne dedi bugün yumurta durumuna ???? benim 6 7 tane saydı işte büyüyen muhtemelen banada pazar gel dicek çatlatma iğnesini aldırdı cetrotide carşamba perşembe kullanmıştım. bugün üçünçü olucak ondanda 2 3 kutu kadar al dedi.... 3. kutum olcak gonal f i de aldım 1 kutu daha geldik evimize mesaj bekliyoruzz

Başa baş gidiyoruzz canım benim peki ne dedi bugün yumurta durumuna ???? benim 6 7 tane saydı işte büyüyen muhtemelen banada pazar gel dicek çatlatma iğnesini aldırdı cetrotide carşamba perşembe kullanmıştım. bugün üçünçü olucak ondanda 2 3 kutu kadar al dedi.... 3. kutum olcak gonal f i de aldım 1 kutu daha geldik evimize mesaj bekliyoruzz
Kusura bakma canim yoldayken bakamadim ewt ayni gidiyoruz nerdeyse benimde 6 7 tane olusmus iyi gidiyor simdilik dedi ben baslangicta 3 kutu gonal f almistim 3 kutu cetrotide. Gonal f yeter dedi cetrotide 2 kutu daha ekledik

Kusura bakma canim yoldayken bakamadim ewt ayni gidiyoruz nerdeyse benimde 6 7 tane olusmus iyi gidiyor simdilik dedi ben baslangicta 3 kutu gonal f almistim 3 kutu cetrotide. Gonal f yeter dedi cetrotide 2 kutu daha ekledik

Benimde öyle inş yumurtalarımiz kaliteli çıkar canım ya ben 20 tane toplanan arkadaşları biliyorum bizimkiler Nazlı çıktı :KK49: yarın kontrol car bakalimm

Kizlar merhaba.. bende sisli memorial de tup bebek dusunuyorum sizleri okuyup ogrenmeye calisiyorum benim de gecen sene memorialde amh sonucum 8.4 cikmisti ama baska seyler araya girdi tedaviyi erteledik.. sizin amh degerleriniz kac kizlar

Kizlar merhaba.. bende sisli memorial de tup bebek dusunuyorum sizleri okuyup ogrenmeye calisiyorum benim de gecen sene memorialde amh sonucum 8.4 cikmisti ama baska seyler araya girdi tedaviyi erteledik.. sizin amh degerleriniz kac kizlar

Canim hakkında hayırlısı olsun inş bizde yeni başladık gibi genel anlamda büyük olumsuzluklar yok benim yaşadığım suan için Rabbim yardımcımız olsun inş güzel haberler alırız benim ama 6 kusuru çok net hatırlamıyorum ama bana bile yüksek dediler sen bir on muayeneye git canım bence belki önden bur hap falan verilmesi gereklidir zaten ilk muayene ücretsiz canım bildiğim kadariyla internetten de bakabilirsin amh kaç olmalı diye suan çok net hatırlayamadım bende

Canim hakkında hayırlısı olsun inş bizde yeni başladık gibi genel anlamda büyük olumsuzluklar yok benim yaşadığım suan için Rabbim yardımcımız olsun inş güzel haberler alırız benim ama 6 kusuru çok net hatırlamıyorum ama bana bile yüksek dediler sen bir on muayeneye git canım bence belki önden bur hap falan verilmesi gereklidir zaten ilk muayene ücretsiz canım bildiğim kadariyla internetten de bakabilirsin amh kaç olmalı diye suan çok net hatırlayamadım bende

Canim ben zaten gecen yil on muayeneye gittim memorial sisliye sevinc hanim bakti bana ama dedigim gibi aksilikler cikti baslayamadik.. ben amh i memorialde yaptirmistim max deger 13 dü benim ki 8 cikmisti..
sen nerde yaptirdin??
max deger kacti??
bu ohss olayini cok taktim

Back
X