ACİL! MEMORİAL SEMRA HANİM Mİ EUROFERTİL ALEV HANİMMİ?

Benimde öyle inş yumurtalarımiz kaliteli çıkar canım ya ben 20 tane toplanan arkadaşları biliyorum bizimkiler Nazlı çıktı :KK49: yarın kontrol car bakalimm
Cnm ben bu gece catlatma ignesini olcam simdiden cok heycanliyim biyandan korkuyorum biyandan hevesleniyorum ins sperm bulunurda hayirlisiyla guzel bir sekilde devma ederiz sen naptin

Canim ben zaten gecen yil on muayeneye gittim memorial sisliye sevinc hanim bakti bana ama dedigim gibi aksilikler cikti baslayamadik.. ben amh i memorialde yaptirmistim max deger 13 dü benim ki 8 cikmisti..
sen nerde yaptirdin??
max deger kacti??
bu ohss olayini cok taktim
Cnm benimde 5.25 cikti ve banada yuksek dediler ama ohss icin cok temkinli davraniyorlar dusuk dozda baslatiyorlar bende cok sukur bir olumsuzluk yasamadim tek sikintimiz surekli muaynenin orada yapilmak istenmesi o da cok normal.sadece biz il disindan gidip geldigimiz icin zor oldu tavsiye ederim yani kahraman bey ve yucel beyi de tavsiye ederim buarada

Cnm benimde 5.25 cikti ve banada yuksek dediler ama ohss icin cok temkinli davraniyorlar dusuk dozda baslatiyorlar bende cok sukur bir olumsuzluk yasamadim tek sikintimiz surekli muaynenin orada yapilmak istenmesi o da cok normal.sadece biz il disindan gidip geldigimiz icin zor oldu tavsiye ederim yani kahraman bey ve yucel beyi de tavsiye ederim buarada

Canim bende il disindan gidicem.. gecen yil sevinc unal a muayene olmustum.. simdi ise kimden randevu alsam diye dusunuyorum :(

Semra hanim cok doludur diye tahmin ediyorum.. sizin doktorunuz kim kizlar

Cnm ben bu gece catlatma ignesini olcam simdiden cok heycanliyim biyandan korkuyorum biyandan hevesleniyorum ins sperm bulunurda hayirlisiyla guzel bir sekilde devma ederiz sen naptin

Canım bende gece 1 de vurdum iğnemi sanırım aynı anda orda olucazz kalplerimiz bir atacak rabbim yardımcımız olsun. Çarşamba günü sabah 7 de merkezde ol dediler ilk önce eşimi teseye alıcaklar sanırım 36 saat 1 de doluyor ozamana kadar inş hayırlı haberler alırız tek umudumuzzz o sen ne zaman vurdun iğneyi

Canim bende il disindan gidicem.. gecen yil sevinc unal a muayene olmustum.. simdi ise kimden randevu alsam diye dusunuyorum :KK43:
Ewt gidis gelis biraz daha yipratiyor insani ama yeter ki sonu guzel olsun ins ben hem kahraman beye hem yucel beye gidiyorum gelis saatimize gore doktor degitiriyorlar ama iksindende cok memnunum hatta yucel beyi daha cok sevdim kahraman bey daha soguk geliyor p.tesi sali carsamba semra hanima veriyorlar genelde ama ilk muayneye o bakiyor sadece bilgin olsun

Canım bende gece 1 de vurdum iğnemi sanırım aynı anda orda olucazz kalplerimiz bir atacak rabbim yardımcımız olsun. Çarşamba günü sabah 7 de merkezde ol dediler ilk önce eşimi teseye alıcaklar sanırım 36 saat 1 de doluyor ozamana kadar inş hayırlı haberler alırız tek umudumuzzz o sen ne zaman vurdun iğneyi
Ayyy ewt cnm gercekten kalplerimiz bir atacak yoldas olduk birbirimize ins cokk guzel olur hersey bize de saat 10 da gel dediler gece 3 de oldum yarin 3 de doluyor benimde offf ins guzel aonuclar aliriz canim

Kizlarrr uzun zamandır yazamadim kusura bakmayın. Hilalle ozelden de gorusuyoruz bugun heyecanlı bir gün sizin için dua edelim. Sonuçları bize bildirin. Darisi bizim başımıza bi türlü ilk adımı atamadik. 5 eylül e randevu aldık ama sanırım başlayamicaz o tarihte :(

Biz malesef guzel hbr veremiyoruz cnm ins sizlerden guzel hbrler aliriz eslerimizden sperm bulunamadi malesef artik sadece hayirlisi olsun Rabbim buyuk umut kesilmez diyorum

Kızlar sakın kendinizi koyvermeyin. Rabbim kalbinizi ferahlatsin. Yaratan O sonuçta size bundan daha hayirlisini verecektir Allah in izniyle tekrar denersiniz yaşınız genç sonucta. hersey kısmet en az sizler kadar üzgünüm

Amin cnm sagolasin ins hersey guzel olur Rabbim her turlu verendir ins bizede nasip eder seninde guzel haneleri i duyalim ins

Biz malesef guzel hbr veremiyoruz cnm ins sizlerden guzel hbrler aliriz eslerimizden sperm bulunamadi malesef artik sadece hayirlisi olsun Rabbim buyuk umut kesilmez diyorum

Canim uzulme ne olur.. benim is yerindeki arkadasimin 3. Ye kocasinda sperm bulundu memorial sisliye gitti

Anadolu yakasinda ama sanirim avrupayakasinda da var brde karayollarinin misafirhanesi var arayip öğrenebilirsiniz allahim inşallah hayirli haberlerle istNbuldan ayrilmayi nasip etsin inşallah

Amin canim hepimize.. sagol verdigin bilgiler icin :)

HILALCEEE HILALCEEE canim seninle amh degerlerimiz yakin yumurtalrin kacinci gunu toplandi ?? Benim transfer bayrama denk geliyo galiba transferde cok onemli diyolar o yuzden kafam karisti sana danismak istedim

Bu arada esinde sperm cikmamis uzuldum ama inan benim bi arkadsimin 3. Tesesinde cikti artik evlatlik falan dusunuyodu basvurmustu bile.. o yuzden sakin moralini bozma sakin dibe vurma arkadasim
Rabbim daha buyuk dert vermesin saglik versin inan saglik disinda gerisi bos yasamis biri olrak soyluyorum
Insan pat diye hamile kalanlara nasil imreniyo biliyorum 2.5 yildir ugrasiyoruz yiprandik yorulduk ama allah goruyo cektiklerimizi insallah ahirette de biz rahat ederiz tatlim opuyorum

Back
X