Acil nemlendirici lazım ama bir türlü istediğimi bulamıyorum yardım :( ?

queena21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
47
8
1
29
Kızlar yüzüm kuruluktan geriliyor. Nemlendirici arayışı içersindeyim. Neutregena yağsız nemlendiriciye baktım içinde paraben var diye (kullananlarından yorum beklerim memnunsanız değilseniz yazın lütfen) ceradolin su bazlı nemlendiricisine baktım. Onu da nedense makyaj altına kullanılmazdır diye almadım (kullanılırmı sizce??) MAKYAJ ALTINA KULLANABILECEĞIM 30-40 TL CIVARI SU BAZLI DA OLABILIR NEMLENDIRICI Ö ERILERINIZ BEKLENIYOR???

Kızlar yüzüm kuruluktan geriliyor. Nemlendirici arayışı içersindeyim. Neutregena yağsız nemlendiriciye baktım içinde paraben var diye (kullananlarından yorum beklerim memnunsanız değilseniz yazın lütfen) ceradolin su bazlı nemlendiricisine baktım. Onu da nedense makyaj altına kullanılmazdır diye almadım (kullanılırmı sizce??) MAKYAJ ALTINA KULLANABILECEĞIM 30-40 TL CIVARI SU BAZLI DA OLABILIR NEMLENDIRICI Ö ERILERINIZ BEKLENIYOR???

Yüzün aşırı kuruysa öncelikle termal su kullanmanı tavsiye ederim canım.hem anında rahatlama sağlıyor hem de içerdiği minerallerle cildi besliyor.
Ayrıca La Roche Posay in kuru ciltler için olan ürünlerine bir bakmanı tavsiye ederim.O markanın ürünlerine başladığımdan beri başka marka kullanamıyorum ve çok memnunum.Fiyatlar biraz yüksek fakat paranın karşılığını tam olarak alıyorsun.

• Beğen
Reactions: GPK
30_40 lira araliginda demissin..Avene cold creme. Cok kuru ciltler icin olanini kullanabilirsin

• Beğen
Reactions: GPK
Back
X