Çocuk Hastalıkları Acil oğlum için korkuyorum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozgurruzgar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
733
498
103
35
Merhaba bayanlar biliyorum konum tasıncak ama daha cabuk cevap burdan alıyorum.ben oğlum için endişeliniyorum 2yasında ve farkettim buaralar bişey yedinde yada biley içtinde kafasının sağ tarafını tutuyo acıyo diyo sıcrıyo sanırım bu ağrı sızlama yada zonklama gibi bi ağrı ki birden sıcrıyo sizce neden olabilir doktora götür diceksiniz ama ilk buraya yazıp basından gecen varsa yada bilgisi olan varsa öğrenmek istiyorum niye olabilir korkuyorumda kafasını tuttuğu için sadece bişey yiyip içtinde yapıyo.

Boğaz ağrısı da olabilir. Tam yerini gösteremediği için kafasını tutuyordur. Tek çare doktor.

Aynisi basindan gecen birisi olsa bile bu size ne kadar faydali olabilir ki?
Ayni belirtilerde farkli farkli rahatsizliklar olabilir.
Saglik bu ihmale gelmez.
Bir doktora goturun lutfen.

demek ki yeterince korkmamışsınız.lütfen ama lütfen bunu yapmayın.hemen doktora gidin.
doktordan gelince konuşmak isterseniz buradayız.ama lütfen burada vakit kaybetmeyin

Hamilemiyim.bebeğimin cinsiyeti ne ve hastalık gibi durumda başından geçen varmı diye açılan konulara sinir oluyorum ..biz ne bilelim yahu doktora götürmek bu kadar zormu..

2yaş dişi çıkarıo zaten ama alttan bide diş cıkardı için bogazlarıda kızarmış doktordan geldik bu sabah zaten sonuçlar için tekrar gidiyorum ben bunu nasıl unuttum şimdi döylücem biley olmaz desede hangi bölüme götürmeliyim çocuk cerrahınamı

hemen üniversite hastanelerinden çocuk nöroloğuna götürün..
çok çok önemli de olabilir, şımarıklık da yapıyor olabilir..
önceliğiniz bir şey olmadığına emin olmak olsun..

Merhaba bayanlar biliyorum konum tasıncak ama daha cabuk cevap burdan alıyorum.ben oğlum için endişeliniyorum 2yasında ve farkettim buaralar bişey yedinde yada biley içtinde kafasının sağ tarafını tutuyo acıyo diyo sıcrıyo sanırım bu ağrı sızlama yada zonklama gibi bi ağrı ki birden sıcrıyo sizce neden olabilir doktora götür diceksiniz ama ilk buraya yazıp basından gecen varsa yada bilgisi olan varsa öğrenmek istiyorum niye olabilir korkuyorumda kafasını tuttuğu için sadece bişey yiyip içtinde yapıyo.
diş olabilir mi belki hava alıyordur dolguya ihtiyacı vardır bir şey kaçtığında acısı çok pis oluyor..yazık yavruya geçmiş olsun.

Diş olabilir,kulak iltihabı olabilir,olabilirde olabilir yani. Kimse size şundandir,bundandır diye net teşhis koyamaz doktordan başka. Kızımda vardı doktora gittik,orta kulak iltihabı çıktı ,3 şişe şurupla zoraki atlattık,daha ilerisi kulağa tüp taktırmak bu sorunun. Rica ederim doktora götürün oğlunuzu,erken teşhis önemli hemde oğlunuzunda kendinizinde yaşam kalitesini düşürmemis olursunuz. Oğlunuzun canı yanıyor,siz endişeleniyorsunuz maalesef tek çözüm doktor. Çok geçmiş olsun.

Doktordan geldim doktorumuz bunu dişe yada emek borusunda daralma olabilire bağladı çünkü bitek bişey yiyip içtinde oluyor oda arada oluyor 1hafta kontrol edip not alcam ona göre bakıcaklar.

Back
X