ACIL OKUYUN...yardiminiza ihtiyacim var arkadaslar

zaman2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
18
0
86
İstanbul
kizlar bana akil verin ya...hatta akil fikir versin allah hepimizeÇok üzgünüm çoook bak simdi ben sevdigim adamla biraz opustuk ve ileri gittik ama siniri asla asmadik cunku birbirimize bu konuda sozumuz var evlenmeden o is olmaz ama simdi biraz ileri gittik diye o beni sevmesse eskisi gibi:uhm::a015::1no2: yada hakkimda kotu dusunurse gibi dusunceler aklimi karistiriyor allah muhafaza tekrarlanmaz ama gene de insan utaniyo ve pismanlik diz boyu senağlamayardim edin banamirmirmirmir:mymeka::uhm:

Son düzenleme:
hayatım sen niye taktın bu kadar bu konuya?
dün cinsellikte yeterince mesaj yazıldı zaten senin durumunla ilgili
tekrar tekrar gundeme getirmen manasız

madem bu yönde korkuların vardı neden ileri gittin?

ne kadardir çıkıyorsunuz, ilişkinizin boyutu, ciddiyeti, duygu yogunlugu ne alemdedir bunlari bilmeden yorum yapmak ne derece doğru olabilir ki?
sen kendine yaşadıklarından sonra "acaba sogudu mu?" sorusunu soruyosan bu ne o sevgiden ne de o adamdan güven alamadıgının göstergesidir
tanımıyorsun demek ki yeterince, inandıramamışsın kendini ilişkinin ciddiyetine

"tekrarlanmayacak" sözüne de ben sadece gülüyorum...
zira taviz her daim tavizi dogurmuştur....
yalnız kalın, öyle bi ortam olussun yine aynı şeyleri yaşayacaginiz kanısındayım...

kafanı boşa yoruyosun.olan bişey için geriye dönüp düzeltme yapamazsın ki.o anı unut ve eskiden nasıl davranıyosan öyle davran arkadaşına.büyük ihtimalle fırsat olunca yine aynı şeyi denicektir.o zaman böyle şeyler yaşamak istemediğini ve daha öncekinin de bi hata olduğunu söyle ona.kendini de boşu boşuna parçalama lütfen

iliskimizi gayet duzgun ve ikimiz de cok seviyoruz sadece insan cok sevdigi zaman bir takim endiselere kapiliyor belki o yuzden bunu dusundum sen olsan sen de ayni endisede olurdun. kadinlar erkeklere guvenmez sadece guveniyor gibi yapar bunu unutma

tam artık geriye düşünüp takılma...
olmuş yaşanmış bir şeyler...
sonuçta ileride gıtmemişsiniz...
bundan sonra yanlız kalmayın olur biter...
eger o insan senın düşündüğün gibi düşünüyorsa demek ki seni sevmıyor ..
amacı başka...

Canim yani sen bunu onunla yaptin , beraber yaptiniz yani bir baskasiyla yapmadinki, ne var bukadar pisman olacak,....
O anki duygularinizi yasamissiniz, yani seni simdiye kadar tanimamismiki senin hakkinda kötü düsünecek anlamiyorum...
sende sevdigine dokunmak onu hisetmek istemen kötü olman anlamina gelmezki
Erkek yapinca normal de kadin yapincami kötü oluyo, böyle düsünenlere sasiyorum...
Pisman olacagin seyleri yapma sende ozaman, bidahada yapmasin olur biter.
Gerci bunda pisman olacak birsey göremiyorum, neden karsindakine kendini kötü olmadigini ispatlamak zorundasin onuda anlamiyorum...

canım insan güvendiği sevdiği sevgisine inandığı adamla yaşadığı cinsellikten pişmanlık duymaz.
bence senin pişmanlığının sebebi başka...

yanı ..ileri gitmemişiniz ....umarım bır dahahda tekrarlamzsın...
ha senın hakkında farklı düşünüyor ve illişkiniz ..degişirsede nıyetının farklı oldugu acıga cıkar...
sende anlamış olursun...

:1hug:haklisin tesekkurler cnm

ben bunu bilir bunu söylerim erkek doyumsuzdur her zaman daha fazlasını ister yani bayanlar sınırı koymak zorunda

yok o benim tam tersi gayet mantikli ve asla kotu amaci yok buna eminim

bundan emınsen ...senın hakkında kötü düşünmeyecegıne ...ve sevgınızede emın olmalısın...
o yuzdende kafaya takmamlısın bence...
zaten kendı cevabınıda kendın vermişin...
o zaman gereksız bır ...dert...

senı bunun ıçın sevmeyececkse bırak sevmesın zaten.bır ınsndan vzgeçmek bu kdr kolay mı?ayrıca hatırlatırım her ne yaptıysanız sen tek basına deıldın ,o da ordaydı

ya yaşadıklarının arkasında duracaksın
istedim yaptım diyeceksin.çünkü cinsellik iki kişiliktir
sadece erkeği memnun etme eylemi değildir
(işte böyle gördüğümüz için elimize yüzümüze bulaştırıyoruz)
ya da arkasından gelecek pişmalıkları,tereddütleri,acabaları göze alamayıp
ben böyle mutluyum diyeceksin
bunun başka yolu,çözümü yok...

bir erkek ciddi düşündüğü bir kızla cinsellik düşünmez.evlilik düşündüğü için düşünmez nasılsa benim olucak helalim olucak deyip düşünmez.

Haklisiniz....gereksiz bir dert cunku o sevgisini daha onceleri bircok kez kanitladi bana bircok zorlugun ustesinden elele geldik simdi ne dusunur diye sormam ona haksizlik olur ve ben ona guvenmeliyim bunu hakediyor cnm benim o:)

bir erkek ciddi düşündüğü bir kızla cinsellik düşünmez.evlilik düşündüğü için düşünmez nasılsa benim olucak helalim olucak deyip düşünmez.

ama erkegeın cınsellıgı dusunmesı ,bır de "cıddı" dusunmedıgı kızla ıstedıgını yapmsı normal dıosunz.hatta o kdr normal kı bız kızlar bu hataya dusmemelıyz.ne dıyeyım enteresan

valla moralini bozmak gibi olmasın ama
erkeklerin çoğu bi sürü kızla çıkar gezer tozar
ileride gider her şeyi yapar iş evlenmeye gelince
el değmemiş kimse ile çıkmamış daha önce sevgilisi
olmamış bir kız arar :mymeka::mymeka:
bir erkek ciddi düşündüğünü bir kızla cinsellik düşünmez görüşüne bende
katılıyorum ister istemez
malesef bu böyle....

Niye bir erkek evleneceği kızla cinsellik düşünmesin ki, zaten cinsellikten kasıt ilişkiye girme durumu değil kız sadece öpüştük diyor, pekala evlenmeyi düşünende düşünmeyende bu tür şeyleri yaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…