ACIL OKUYUN...yardiminiza ihtiyacim var arkadaslar

ben burdan üç sey çıkarıyorum
1-cınsellık sadece zevktır.
2-cınsellık ıçın evlenılır
3-erkek evlenene kadar kadına dokunmaya bıle kıyamamlıdır ama evenıkten sonra kıymasında sakınca yoktur.evlenınce sevmıyo sanırsam erkekler:uhm:

hadı erkekler çarpık mantıklarını savunuyorlar bıze karşı,barı bız kadınlar degerımızı bılelım arkadaslar.bu çıfte standardı desteklemeyelımyerimseniben

enteresan o zaman esiniz sizinle cinsellik yasayabilmek icin mi evlendi?
evliliktan anlayisiniz bu mudur? sevgiliyken izin vermeidm bu yuzden benle evlendi.
valla cok enteresan :1shok:

elbette...
size sonuna kadar katılıyorum
dinen yasak olan şey kadın için yasaksa erkek içinde yasaktır
bu önyargılar var malesef ben var desemde var yok desemde var
bana göre olmalı mı derseniz hayır ben kabul etmiyorum kadın erkek eşittir
yaşanan şeyler çift taraflı yaşanır
yanlız faturayı kadına keserler hep olan malesef bize olur
tavsip etmiyorum en başından beri söylüyorum ama böyle malesef ki
bunu değiştiremiyoruz...

niye erkekler evlenmeyi düşündüğü kıza el sürmesinki ben erkek olsam eğer evlenmeyi düşünmediğime el sürüyorsam evlenmeyi düşündüğüme daha çok [el ] sürerdim inanki cinsellik olarak demiyorum ama ona varıncaya kadar bisürü şey yapmıyorlarmı mesela sözlü veya nişanlı olanlar o zaman bütün sınırlar kalkıyormuki

canim tesvip etmedigin bir dusunceyi yayma o zaman. bana kalirsa cok acik soylicem erkekler gecen yillara gore cok daha ahlaklilar. eskiden erkeklerin eglence mekanlari sadece pavyonlarken bugun oyle yerlere giden erkekleri ayiplayan insanlar cogunlukta biz kendi cocuklarimizi etrafimizi bunlarin bu fikirlerin davranislarin kizin hediye paketi olmasinin erkegin kullan at mantiginin yanlis oldugunu anlatarak degistirebilirz tasvip etmedigim dusunceleri yaygin olan gorus bu diyip yayarak sadece onlarin yanlislarina katki yapariz.
umarim anlatabilmisimdir..

enteresan o zaman esiniz sizinle cinsellik yasayabilmek icin mi evlendi?
Evliliktan anlayisiniz bu mudur? Sevgiliyken izin vermeidm bu yuzden benle evlendi.
Valla cok enteresan :1shok:

nesi enteresan.siz bekarken cinselliğin yaşanması gerektiğinimi savunuyosunuz nerede yaşıyosunuz.hiçbir erkek cinsellik yaşamak için evlenmez sevdiği için evlenir doğru insanı bulduğuna inandığı zaman evlenir

ben anladımki biz kendi değerimizi bilmiyor herşeyi kendimize yine kendimiz yapıyoruz.sonra niye kadın ikinci sınıf insan muamelesi görüyor diyoruz.
böyle fikirlere sadece gülüp geçmemiz,bunlar eskilerin komik inançlarıydı dememiz gerekirken hala erkeklere kendimizi nasıl pazarlarızın peşindeyiz.allah hepimize akıl fikir versin!!

Son düzenleyen: Moderatör:

az evvel de sevgiliyken izin vermedigim icin karisiyim dedin cicim?
ifadelerin celisiyo dikkat et derim.
ben goruslerimi coook acik dile getirdigimi dusunuyorum biraz okumani rica ederim.

evet cinsellik zevktir.ne olabilirki
ne için evlenildiğinin cevabını diğer arkadaşa verdim.evlilikten önce erkek ve kadın arasındaki saygı ve seviye evlilikten sonra kendini belli eder zaten.

evet haklısınız...
ama inanışın bu olduğunu söyleyip tavsip etmediğimide belirttim
aslında bende ister istemez böyle düşünüyormuşum gibi algılandım
en iyisi bunları hiç dillendirmemekti...
ben bu önyargılara sonuna kadar karşıyım
umarım bi gün bu tabular yıkılır...a.sa.s

bak cicim,sen şimdi bu adama kendinin temiz olduğunun ispatının derdine düşmüşsün aslında..yani altta yatan kaygı,ya beni kötü bilirse!!! yahu seni kötü bilecek adam kendiside yapmasın!! zina suçu için cinsiyet yok!!! iki cinsede haram..toplumsal olarak bakmayacağım çünkü toplulumuz erkeğe ödül veriyor zinası karşılığı kadını ise taşlıyor..YANLIŞŞŞŞŞ!! erkekte etten kemikten,hormondan yapılma,kadında..

ya baştan yapma ya da beni kötü bilmesin derdine düşme hayatım,kötülük göreceli,ama aynı kötülüğü yapan biri için kendini ispatlamana gerek yok bence,kendine güvenin olsun,zinayı tasvip etmiyorum ama kimse için kendini ispat derdine düşme,benden sana tavsiye,başkası için yaşama..hayat senin,sınav senin,amel defteri senin..daha ötesi yok..yanlışları kendin için yapma yani,başkası ne düşünecek kaygısı ile değil...öyle yaparsan korkularının kaynağınıda anlaman zor olmaz..

pişnalığını kendini yemek için değilde,bunu bir daha yapmama iradesini göstermek için kullanırsan çok daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum,çünkü bir kez yapılmış olması bu konuda göstereceğin iradeninde zayıflamasına neden oldu ne yazıkki....inşallah bir daha aynı hata tekrarlanmaz..zina kötü bir iş çünkü,allah tüm inananları muhafaza eylesin..

sevgilerimle

Son düzenleyen: Moderatör:
az evvel de sevgiliyken izin vermedigim icin karisiyim dedin cicim?
Ifadelerin celisiyo dikkat et derim.
Ben goruslerimi coook acik dile getirdigimi dusunuyorum biraz okumani rica ederim.

halen neyi savunduğunuzu anlamıyorum yaa bekarmısınız siz.etrafınızda kızlığa önem vermeyen erkek varmı.çelişen nedir.yaşadıklarımı çelişmemesi için en ince ayrıntısına anlatmam gerekir.bu arkadaşımız pişman oldum diyor.niye pişamn oldun diyosunuz yaa

neden gelsinki devamı, bayanların %80 i evlenmeden önce mutlaka bişeyler yaşamıştır ve bu öpüşmekle kalmamıştır, ama inanın %70 i bekaretini kaybetmeden evlenmiştir.

yaşamıştır yaşamasına ama anlıyorumki kızlık gitmesinde ne yaparsan yap demeye getiriyosunuz

Zaman2 arkadaşıma sesleniyorum herkez yanlış yapabilir ama bunu ikinciye tekrarlarsan o zaman hata edersin.erkeklerin hiçbirine güven olmaz böyle şeyleri yaşadığımdan deil altını çizerek söylüyorum hergün haberlerde duyuyoruz kızları kameralara çekip internette yayınlıyorlar.burda arkadaşlar niye pişman oldun diyorlar yarının anneleri olucaksınız kızınızın böyle şeyler yaşamasını istermisiniz.yaptığınız hatalar annenizin babanızın kardeşlerinizin yüzüne vurulabilir.siz ailenizi kendinizi düşünmezseniz elin oğlu afedersiniz ama asla ve asla bunu düşünmez

Çok saçma ne ilgisi var.. erkek evlenmeyi düşündüğü kıza el sürmezmiş... kime el sürecek afedersin banamı-tatlicadiarzu-..nasıl olsa evlenicez evlenince öper sıkarım mı diyor.... hislerinimi kaybediyo bu ciddi düşünen erkekler. Bence burdaki bazı bayanlar kendilerini aşağlıyorlar vede kandırıyorlar ama haberleri yok. Birşeyler yaşanacaksa yaşanır ve iki kişi arasında yaşanır. Kendi değerimizi bilelim erkeklere iyi görünmek namuslu görünmek diye bir çabamız olmamalı.. Doğru yolda ilerlediğimizden eminsek hiç bu tür kaygılara gerek yok.. zaten o koşa koşa gelir peşinden eğer oda adam gibi adamsa...

konu yeterince sapmış zaten bende yazıyım bari..

ben hala bu zihniyette kadınlar olduğuna inanamıyorum.
evliliğe sadece cinsel ilişki için yaklaşan erkekler...
evlenmeden önce cinsellik testinden geçiren erkekler... yani blöfü yutup yakınlaşırsan tekme, yakınlaşmazsan zevce..

kadınlar m.ö ve m.s. gibi bekaretten önce ve bekaretten sonra diye ikiye ayrılmazlar.
blöfü geçince de başlarında hale belirmez kimsenin.

isteyen sevişir, istemeyen sevişmez. kimse kimseyi bu yüzden yargılayamaz.
saygı duylumasa bile en azından -mış gibi yapmayı öğrensek diyorum..

sevdiğin insanla birşeyler yaşamışsın
ya,pişman olacağın şeyi yapmayacak bir irade yarat kendinde
yada iradene karşı koyamadığın için pişman olma...
ve asla tutamayacağınız sözlerde verip kendinizi şartlandırmayın hayatta...

"""kadinlar erkeklere guvenmez sadece guveniyor gibi yapar""" demişsin,
bunu üzerime almıyorum pek tabii,yalnızca sana şunu diyorum
senin gibi güveniyor numarası yaparsa kişi, böyle kara kara üzülmek olur işte sonuda...
bence beraber olduğun insan sevgini hakediyorsa ona güven duy,bu içinden gelsin taklit olmasın derim...

bana kalırsa hala böyle düşünen kadınalr evlendiklerinde cinselliği sadece görev olarak uyguluyorlar...
Nasıl olurda halan bu düşünce var olur anlamıyorum..
hee şuda yanlış anlaşılmasın evlilik öncesi ilişkiye elbette karşıyım
ama şuda bir gerçekki ateşle barut bu illaki birşeyler yaşanır heleki seviyorsan dahada güzel yaşanır..
İyide evlilik cinsellikten ibaret değil ki, yani sizin dediğiniz gibi ben yaşayacaklarımı yaşadım niye evleneyim ki diyen adam evlendikten kısa bir süre sonra karısınıda aldatır.
keşke herkes bu matığı kurabilse..
Türkiyede hala cinsellik tabu evlilik dışı değil bazı evli bayanlar bile bunu tabu olarak görüyor..
Burada ne konular okuduk kadın ; eşimden bana şöyle davranmasını istersem benden soğur mu?
yada ona bunu yapsam hakkımda kötü kadın diye düşünür mü? şeklinde sorular soruyorlar
varın gerisini siz düşünün... Malesefki çoğu kadın bırakın sorgu suali ilşkiyi dahi yönlendiremiyor..

Aynen şekerim. Allah razı olsun evliliğimde 3. yıla girdim asla bu konuyla ilgili olumsuz bir lafı olmadı...

yok olmaz yapıcak pişman olucak asla olmıycak bir daha diyecek ama yine olucak
ve yine sorucak " daha önce sadece öpüşmüştük şimdi biraz daha ileri gittik acaba hakkımda ne düşünür"
çünki bir defa bu taviz verilirse arkası gelir , bu gibi her fırsat değerlendirilir
hatta fırsat yaratılır...
ay bunu görmemişim yok daha neler yahu.. ne demek sevgiliyken izin vermediğim için benimle evlendi..
ne yani sizinle sadece rahat rahat sevişmek için mi evlendi ... yapmayın gözünüzü seveyim ya...
Nasıl onun nefsi size karşı uyanıyorsa sizinde ona karşı birşeyler hissetmeniz normal
eğer ki karşılık vermiş olsaydını hemen kötü kadın mı olucaktınız?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…