yani ciddi düşünmediği kızla cinselliği yaşaması kadar normal bişeyde olamaz bence.eğer cinsellik yaşayana kadar bile ciddiyse.cinselliği yaşadıktan sonra diyecekki "ulan ben bu kızı seviyodum ciddi düşünüyodum ama aratık bi takım şeyler yaşıyoruz ben böylede zevk alıyorum"deyip evliliği erteliycektir.seven erkek sevdiğinin gözlerine bile bakmaya kıyamazken böyle şeyler yaparsa düşünün artık ciddiyetini
evet evliyim tabiki seven insanlar birbirlerine cinsellik anlamında birşeyler düşünürler.dokunma sevmek yakınlık sıcaklık ayrı birşeydir.şevişmek ayrı.eşimde sevgiliyken bana karşı cinsellik anlamında yaklaşmak istedi tabi ama ben o zaman isteğine karşılık vermediğim için şimdi onun karısıyım
işte o önyargıları hala devam ettiren bu konunun sıcak tutulması, saçmalık ve ilkellik olarak nitelendirilmemesi!
biz hala böyle bir yargı var dersek varolur.
erkeklerin olduğu kadar kadınlarında hormonları var
dinende kadına yasak olan şeyler erkekler içinde günah.bu çifte standarda kimse göz yummasın!
biz kabul ederek daha sırtımıza binen çok olur!kötükedihüso
bende bunu tasvip etmiyorum
zaten ister istemez diyorum malesef bu böyle diyorum
bu benim düşüncem değil toplumdaki inanış bu
erkek denen canlı türünün çoğuna hakim olan bir düşünce bu :mymeka::mymeka:
elbette erkeklerin gezdikleri kızlarda kavanozda yaşamıyor
onlarda bi gün yuva kurup evleniyorlar
aslında olaya şu açıdan bakmayı becebilseler eğer sorun çözülecek
ben bu kızla geziyorum tozuyorum benimde bir kızkardeşim var
benimde ablam annem var olduğu gibi bu kızında bir ailesi var
ben bu kıza kötü diyorsam eğer yarın bir gün benimde başıma gelebilir
diyerek kimseyi kullanıp bırakmamalılar
enteresan o zaman esiniz sizinle cinsellik yasayabilmek icin mi evlendi?
Evliliktan anlayisiniz bu mudur? Sevgiliyken izin vermeidm bu yuzden benle evlendi.
Valla cok enteresan :1shok:
nesi enteresan.siz bekarken cinselliğin yaşanması gerektiğinimi savunuyosunuz nerede yaşıyosunuz.hiçbir erkek cinsellik yaşamak için evlenmez sevdiği için evlenir doğru insanı bulduğuna inandığı zaman evlenir
mesele el sürmek meselesi değildir.öpüşme başladıysa devamı gelecektir.
ben burdan üç sey çıkarıyorum
1-cınsellık sadece zevktır.
2-cınsellık ıçın evlenılır
3-erkek evlenene kadar kadına dokunmaya bıle kıyamamlıdır ama evenıkten sonra kıymasında sakınca yoktur.evlenınce sevmıyo sanırsam erkekler:uhm:
Hadı erkekler çarpık mantıklarını savunuyorlar bıze karşı,barı bız kadınlar degerımızı bılelım arkadaslar.bu çıfte standardı desteklemeyelımyerimseniben
canim tesvip etmedigin bir dusunceyi yayma o zaman. bana kalirsa cok acik soylicem erkekler gecen yillara gore cok daha ahlaklilar. eskiden erkeklerin eglence mekanlari sadece pavyonlarken bugun oyle yerlere giden erkekleri ayiplayan insanlar cogunlukta biz kendi cocuklarimizi etrafimizi bunlarin bu fikirlerin davranislarin kizin hediye paketi olmasinin erkegin kullan at mantiginin yanlis oldugunu anlatarak degistirebilirz tasvip etmedigim dusunceleri yaygin olan gorus bu diyip yayarak sadece onlarin yanlislarina katki yapariz.
umarim anlatabilmisimdir..
az evvel de sevgiliyken izin vermedigim icin karisiyim dedin cicim?
Ifadelerin celisiyo dikkat et derim.
Ben goruslerimi coook acik dile getirdigimi dusunuyorum biraz okumani rica ederim.
neden gelsinki devamı, bayanların %80 i evlenmeden önce mutlaka bişeyler yaşamıştır ve bu öpüşmekle kalmamıştır, ama inanın %70 i bekaretini kaybetmeden evlenmiştir.
bana kalırsa hala böyle düşünen kadınalr evlendiklerinde cinselliği sadece görev olarak uyguluyorlar...bi de evli olacaksiniz cok yanlis ifadeler bunlar.
insanlar sevdikleri ile cinselligi dusunurler elbette dusnurler cunku sevmek dokunmak yaklasmak sicaklik hissetmek ister. yaratilisimiz boyle.
eger cinselik dusunmedim ben senin icin hic gibi ifadeler duyuyorsaniz kacin ordan karsinizda koca bir yalanci duruyor.
keşke herkes bu matığı kurabilse..İyide evlilik cinsellikten ibaret değil ki, yani sizin dediğiniz gibi ben yaşayacaklarımı yaşadım niye evleneyim ki diyen adam evlendikten kısa bir süre sonra karısınıda aldatır.
Türkiyede hala cinsellik tabu evlilik dışı değil bazı evli bayanlar bile bunu tabu olarak görüyor..KADIN oldugunuz icin mi kendinize bu tur seylerin hesabinin sorulmasina izin veriyosunuz anlamiyorum ben yahu
erkekler gezer tozar istediklerini yasarlamis
ne o kizlar da kavanozlar da mi buyuor?
uyanin kizlar uyanin bir erkek szden yaptiklarinizin hesabini soruyosa ayni yureklilikle sizde ona sorabilmelisiniz. cunku aranizda hicbir fark yok. insanlarin sevdikleri ile birseyler yasamalarina el degmis bozulmus kirli gozu ile bakan bi insanla evlenmeyi kendinize yedirebiliyorsaniz helal olsun.
bir erkek diye olaya baslamak yerine artik INSAN olarak baslayin bence dusunmeye,
insanlar sevdikleri insanlara dokunmak sarilmak onlari opmek ister mi ister? ama nedir dinimizce bunlar gunah oldugundan dolayi evlenene kadar sabredilmedi onerilmis. insanlarin bazilari gunah deyip bundan uzak dururak kendisi bu noktaya dikkat ettigi icin buna dikkat etmis birisi ile evlenmek ister bu en dogal hakkidir,.
kimisi de bu gunah benim gunahim der istedigini yasar istedigi noktada ve evlencegi insan da bunlarin sorgulamasini yapmaz.
Aynen şekerim. Allah razı olsun evliliğimde 3. yıla girdim asla bu konuyla ilgili olumsuz bir lafı olmadı...Ben kocacigimi ömür boyu minnetarim ozaman:Saruboceq:, cünki onun üzerine atlayan benim(tecavüze ugradi zavalli)delikafadulden, ve beni ortada birakmayip:roflol: benle evlendigi icin ömür boyu ayaklarini yikayip suyunu icsem azdir -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile-
Erkekler evleneceği kıza elini sürmez zihniyeti benim çocukluğumda vardı, hala var olduğuna şaşıyorum. İnsanın sevdiğine dokunmak istemesi kadar normal bişey yoktur, asıl dokunmaması, istememesi anormal olur.
yok olmaz yapıcak pişman olucak asla olmıycak bir daha diyecek ama yine olucakHayatta her ne yaparsan yap iyi veya kötü herzaman arkasinda duracak kadar delikanli olucaksin...Bu söz bana rahmetli annemin bir nasihatidir...
O an o yakinlasmayi sende istedin beraber bunu yasadiniz, oldu bitti diyeceksin ve pismanlik falanda duymayacaksin...Duyuyorsanda bir daha yapmayacaksin..
ay bunu görmemişim yok daha neler yahu.. ne demek sevgiliyken izin vermediğim için benimle evlendi..evet evliyim tabiki seven insanlar birbirlerine cinsellik anlamında birşeyler düşünürler.dokunma sevmek yakınlık sıcaklık ayrı birşeydir.şevişmek ayrı.eşimde sevgiliyken bana karşı cinsellik anlamında yaklaşmak istedi tabi ama ben o zaman isteğine karşılık vermediğim için şimdi onun karısıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?