ama erkegeın cınsellıgı dusunmesı ,bır de "cıddı" dusunmedıgı kızla ıstedıgını yapmsı normal dıosunz.hatta o kdr normal kı bız kızlar bu hataya dusmemelıyz.ne dıyeyım enteresan
Niye bir erkek evleneceği kızla cinsellik düşünmesin ki, zaten cinsellikten kasıt ilişkiye girme durumu değil kız sadece öpüştük diyor, pekala evlenmeyi düşünende düşünmeyende bu tür şeyleri yaşıyor.
valla moralini bozmak gibi olmasın ama
erkeklerin çoğu bi sürü kızla çıkar gezer tozar
ileride gider her şeyi yapar iş evlenmeye gelince
el değmemiş kimse ile çıkmamış daha önce sevgilisi
olmamış bir kız arar :mymeka::mymeka:
bir erkek ciddi düşündüğünü bir kızla cinsellik düşünmez görüşüne bende
katılıyorum ister istemez
malesef bu böyle....
bir erkek ciddi düşündüğü bir kızla cinsellik düşünmez.evlilik düşündüğü için düşünmez nasılsa benim olucak helalim olucak deyip düşünmez.
yani ciddi düşünmediği kızla cinselliği yaşaması kadar normal bişeyde olamaz bence.eğer cinsellik yaşayana kadar bile ciddiyse.cinselliği yaşadıktan sonra diyecekki "ulan ben bu kızı seviyodum ciddi düşünüyodum ama aratık bi takım şeyler yaşıyoruz ben böylede zevk alıyorum"deyip evliliği erteliycektir.seven erkek sevdiğinin gözlerine bile bakmaya kıyamazken böyle şeyler yaparsa düşünün artık ciddiyetini
moralini bozmak gibi olmasın canım ama senin gibi düşünen arkadaşlarım işte aynen o tarif ettiğin erkeklerle evleniyorlar..
eline erkek li değmemiş bir bayanla evlenmek isteyen adam önce kendine baksın!kendisi bakirmiymiş eline kız eli değmişmi?
erkek neden ciddi düşündüğü kızla birlikte olmazmış ki? Böyle saçmalık mı var?
cinsel istek sevilen insana duyulur şayet hormonlar hayvani bir iştahla çalışmıyorsa!
bu düşünce tarzınızla erkeği daha fazla egemen kılıyorsunuz hanımlar!
kendinizi onlar bizi ya almazsa diye sarıp sarmalayıp saklıyorsunuz korkuyorsunuz!
aklı başında bir insan kiminle neyi ne kadar yaşayacağını bilir. O yüzden önce eğitim!!
moralini bozmak gibi olmasın canım ama senin gibi düşünen arkadaşlarım işte aynen o tarif ettiğin erkeklerle evleniyorlar..
eline erkek li değmemiş bir bayanla evlenmek isteyen adam önce kendine baksın!kendisi bakirmiymiş eline kız eli değmişmi?
erkek neden ciddi düşündüğü kızla birlikte olmazmış ki? böyle saçmalık mı var?
cinsel istek sevilen insana duyulur şayet hormonlar hayvani bir iştahla çalışmıyorsa!
bu düşünce tarzınızla erkeği daha fazla egemen kılıyorsunuz hanımlar!
kendinizi onlar bizi ya almazsa diye sarıp sarmalayıp saklıyorsunuz korkuyorsunuz!
aklı başında bir insan kiminle neyi ne kadar yaşayacağını bilir. o yüzden önce eğitim!!
valla moralini bozmak gibi olmasın ama
erkeklerin çoğu bi sürü kızla çıkar gezer tozar
ileride gider her şeyi yapar iş evlenmeye gelince
el değmemiş kimse ile çıkmamış daha önce sevgilisi
olmamış bir kız arar :mymeka::mymeka:
bir erkek ciddi düşündüğünü bir kızla cinsellik düşünmez görüşüne bende
katılıyorum ister istemez
malesef bu böyle....
iyide evlilik cinsellikten ibaret değil ki, yani sizin dediğiniz gibi ben yaşayacaklarımı yaşadım niye evleneyim ki diyen adam evlendikten kısa bir süre sonra karısınıda aldatır.
kizlar bana akil verin ya...hatta akil fikir versin allah hepimizeÇok üzgünüm çoook bak simdi ben sevdigim adamla biraz opustuk ve ileri gittik ama siniri asla asmadik cunku birbirimize bu konuda sozumuz var evlenmeden o is olmaz ama simdi biraz ileri gittik diye o beni sevmesse eskisi gibi:uhm::a015::1no2: yada hakkimda kotu dusunurse gibi dusunceler aklimi karistiriyor allah muhafaza tekrarlanmaz ama gene de insan utaniyo ve pismanlik diz boyu senağlamayardim edin banamirmirmirmir:mymeka::uhm:
KADIN oldugunuz icin mi kendinize bu tur seylerin hesabinin sorulmasina izin veriyosunuz anlamiyorum ben yahu
erkekler gezer tozar istediklerini yasarlamis
ne o kizlar da kavanozlar da mi buyuor?
uyanin kizlar uyanin bir erkek szden yaptiklarinizin hesabini soruyosa ayni yureklilikle sizde ona sorabilmelisiniz. cunku aranizda hicbir fark yok. insanlarin sevdikleri ile birseyler yasamalarina el degmis bozulmus kirli gozu ile bakan bi insanla evlenmeyi kendinize yedirebiliyorsaniz helal olsun.
bir erkek diye olaya baslamak yerine artik INSAN olarak baslayin bence dusunmeye,
insanlar sevdikleri insanlara dokunmak sarilmak onlari opmek ister mi ister? ama nedir dinimizce bunlar gunah oldugundan dolayi evlenene kadar sabredilmedi onerilmis. insanlarin bazilari gunah deyip bundan uzak dururak kendisi bu noktaya dikkat ettigi icin buna dikkat etmis birisi ile evlenmek ister bu en dogal hakkidir,.
kimisi de bu gunah benim gunahim der istedigini yasar istedigi noktada ve evlencegi insan da bunlarin sorgulamasini yapmaz.
bi de evli olacaksiniz cok yanlis ifadeler bunlar.
Insanlar sevdikleri ile cinselligi dusunurler elbette dusnurler cunku sevmek dokunmak yaklasmak sicaklik hissetmek ister. Yaratilisimiz boyle.
Eger cinselik dusunmedim ben senin icin hic gibi ifadeler duyuyorsaniz kacin ordan karsinizda koca bir yalanci duruyor.
arkadaşım ben bu durumu tasvip ettiğimi söylemedim zaten
malesef bu böyle toplumdaki inanış bu
önyargılar böyle....
erkekler evlenmeden birlikte olmayı kabul eden kızları hafif kızlar olarak nitelendiriyor
bana göre doğru mu hayır asla doğru değil....
ama sizde bilirsiniz ki toplumumuzda bekaretin hala ne kadar önemli bir yeri var
kızları hediye paketi gibi yapıp üstüne birde kırmızı kurdele bağlayıp evlendiren
biz değilmiyiz.... :uhm::uhm::uhm:
yanlış baştan sona yanlış
evlenirkende bu yanlışa devam ediyoruz..
erkekler evleneceği kıza elini sürmez zihniyeti benim çocukluğumda vardı, hala var olduğuna şaşıyorum. Insanın sevdiğine dokunmak istemesi kadar normal bişey yoktur, asıl dokunmaması, istememesi anormal olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?