acil olarak eskişehirde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı lazım

nartanesi

nartanesi
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
97
12
298
Eskişehir
slm arkadaşlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz ....
acil olarak eskişehirde dalında uzman ama gerçektn iyi bay veya bayan farketmez kadın doğum uzmanı gerekli bildiğiniz ve memnun kaldığınız dr varsa benide bilgilendirirmisiniz lütfen.. tedavi için çok gerekli 3 seneden beri çocuğumuz olmuyor çok tedavi gördüm ama allah nasip etmedi tekrardan başka bir doktora görünmek istiyorum ama lütfen bana doktor önerebilirmisiniz aciiiiiil yardım edin şuan kasık ve bel ağrılarım var en kısa zamanda doktora gitmek istiyorum yardım edin banaaaaaaaaaaa :84:

ergül sivri eskişehir kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesinde görev yapıyo memnun kalacağınızdan eminim

Esk. kadın doğumda
Remzi Süllü yü tavsiye ederim 1,5 senedir ona muane oluyorum aile doktorumuz.tüpbebek tedavisindede yardımcı oluyor biraz parayı seven biri ama baba gibi bir adam ben çok memnunum :82:

Son düzenleme:
rica ederim ergül beyi öylesine tavsiye etmedim gerçekten iyi bi doktor paracıda değildir istersen numarasını özelden yollayabilirim

arkadaşlar size bir sorum daha var op.doktor TANSER ŞENSES hakkında bir bilgisi olan var mı? acaba bana cevap yazarsanız çok memnun olucağım şimdiden çoook teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…