Pcos var mı bazen dalgalanma yapabiliyor ama gebelik de yapabiliyor elinizde gebelik testi varsa yapabilirsinizArkadaşlar ovulasyon testiyle yumurtlamayı takıp ettim 13.günü pikti sonrasında negatifleşti o günleri değerlendirdik. Bugun Regl a 4 gün kaldı Bugun beyaz sümüksü bi akıntı geldi. Elimde bitane ovulasyon testi vardı yapmak istedim. Neden böyle pik günü oldu anlamadım. Bilenler yorum yazabilir mi.
Pcos yok gebelik testi için erken değil mi regl günleri daha geçmediPcos var mı bazen dalgalanma yapabiliyor ama gebelik de yapabiliyor elinizde gebelik testi varsa yapabilirsiniz
Benimde regle 4 gün kala ovulasyon testim böyleydi. Hatta seninki daha koyu t çizgisi. Bi gebelik testi yap derim. Olma ihtimali var. Değilse bile ikinci yumurtlama olabilir değerlendirirsinArkadaşlar ovulasyon testiyle yumurtlamayı takıp ettim 13.günü pikti sonrasında negatifleşti o günleri değerlendirdik. Bugun Regl a 4 gün kaldı Bugun beyaz sümüksü bi akıntı geldi. Elimde bitane ovulasyon testi vardı yapmak istedim. Neden böyle pik günü oldu anlamadım. Bilenler yorum yazabilir mi.
Siz gebe miydiniz böyle durumdaBenimde regle 4 gün kala ovulasyon testim böyleydi. Hatta seninki daha koyu t çizgisi. Bi gebelik testi yap derim. Olma ihtimali var. Değilse bile ikinci yumurtlama olabilir değerlendirirsin
Evet ama kimyasal oldu. Beta 10 falandı ovulasyon testim pik çıkınca.Siz gebe miydiniz böyle durumda
Erken gebelik testleri 6 gün önceye kadar sonuç veriyor onda çıkarsa zaten kanda kesin çıkar herşey gönlünüzce olsunPcos yok gebelik testi için erken değil mi regl günleri daha geçmedi
Demeki yumurtan yine catlamisArkadaşlar ovulasyon testiyle yumurtlamayı takıp ettim 13.günü pikti sonrasında negatifleşti o günleri değerlendirdik. Bugun Regl a 4 gün kaldı Bugun beyaz sümüksü bi akıntı geldi. Elimde bitane ovulasyon testi vardı yapmak istedim. Neden böyle pik günü oldu anlamadım. Bilenler yorum yazabilir mi.
Evet ama kimyasal oldu. Beta 10 falandı ovulasyon testim pik çıkınca.
Gebelik testi mi silik çıktı?Aynen benim de adetime 4 gün kala falan sıcak basma gibi belirtilerim vardı tekrar yumurtluyormuyum ne alaka diye elimde ovülasyon varken yapayım dedim 3 taneside pik çıktı anlam veremedim dün idrar testi yaptım yaptım 3 tane denedim 3 üde silik çıktı ama adetime 1 2 gün var hala
EvetGebelik testi mi silik çıktı?
Ozaman hamılesinz hayırlı olsun ben erken yapmaya korkuyorum umutlanmak ıstemıyorum
Hamilemisin canımOzaman hamılesinz hayırlı olsun ben erken yapmaya korkuyorum umutlanmak ıstemıyorum
Ay gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah
Amin darısı bekleyen herkese olsunAy gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah
Daha pik yok devam et testlereBenim testlerime bakarmisiniz kizlar Eki Görüntüle 3617182
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?