Saç Uzatma Yöntemleri Acil saç uzatma yöntemi bilen var mı ?

dilaaadilaaan

Bas'itleşmeyin Gözümde
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
333
0
46
Ankara
merhaba kızlar.. saçlarım çok uzun ve güzeldi..
ama ta kiii 1 saat öncesine kadar. her zaman gittiğim kuaföre gittim..
kırıklarımı aldırdığım adam yoktu yeni başlayana kestireyim dedim..
amacım kısaltmak değildi sadece kırıklarımı aldıracaktım..
ama taa kalçamın azcık üstündeki saçlarımı belimin ortasında bıraktı..
çook kötüyüm.. ağlamak istiyorum.. nolur en hızlı saç uzatma yöntemini yazar mısınız..
bu halde sokağa çıkmak istemiyorum! :(

canım yaaa komik olma :1: ben değil belime, göğüsüme kdr gelsin istiyorum bi an önce (ki bana o kdr yeter zaten) sen belindeki saçlar için yardm edin diyosun kalçanda olucak da nolcak zaten allahaşkına kusurabakma ama bence bir kadını o kdr uzunluk da basitleştiriyor yani ne bileyim köylü kızı havasına sokuyor kuaför eli değmemiş hiç gibi... bu benim fikrim tabii ama eğer saçlarn belindeyse gayet normal hatta çok uzun sayılıyor bence :34:

Son düzenleme:
canım yaaa komik olma :1: ben değil belime, göğüsüme kdr gelsin istiyorum bi an önce (ki bana o kdr yeter zaten) sen belindeki saçlar için yardm edin diyosun kalçanda olucak da nolcak zaten allahaşkına kusurabakma ama bence bir kadını o kdr uzunluk da basitleştiriyor yani ne bileyim köylü kızı havasına sokuyor kuaför eli değmemiş hiç gibi... bu benim fikrim tabii ama eğer saçlarn belindeyse gayet normal hatta çok uzun sayılıyor bence :34:

herkesin vücudunda özendiği bir kısım vardır. bende saçlarıma kıyamam . ayrıcı görenler hiçte köylü kızı havasında saçların var demedi . diyemezlerde çünkü saçlarıma gereken önemi ve özeni gösteriyorum . perçemiydi,katıydı,fönüydü,bakımıydı hepsini eksiksiz yapıyorum. bir kadının en güzel giysisi saçıdır diye biliyorum. belim de dediğim saçlarım omuzlarımdan 2-3 parmak kalınlığında aşşağıda. bana göre kısa size göre uzun.. dalga geçmeniz hiç hoş değildi.

Konu amacından sapmasa ne güzel olur,herkesin beğenisi farklı.
Soru da net.

Çok çabuk uzatan diye bir yöntem yok hatta her yöntem farklı etkiler yaratıyor.
Bazılarında gayet iyi etki eden formül bazılarında işe yaramıyor.
Forumda birçok yöntem paylaşılmış sizde nasıl bir etki yaratacağı önceden bilinmez o yüzden bir tanesinden denemeye başlayın derim. :)

Konu amacından sapmasa ne güzel olur,herkesin beğenisi farklı.
Soru da net.

Çok çabuk uzatan diye bir yöntem yok hatta her yöntem farklı etkiler yaratıyor.
Bazılarında gayet iyi etki eden formül bazılarında işe yaramıyor.
Forumda birçok yöntem paylaşılmış sizde nasıl bir etki yaratacağı önceden bilinmez o yüzden bir tanesinden denemeye başlayın derim. :)

konuyu amacından saptırma gibi bir niyetim yok.o laf bana mıydı bilmiyorum ama
empati kurup düşünmenizi öneriyorum. forumdan değil bir yakınımdan aldığım tavsiyeyle bir yöntem denemeye başladım zaten. teşekkürler :)

canım senin yaşadığın şeyin aynısını bende yaşadım o kadar uzun saç o hale gelince insanda tramva yapıyor gerçekten. ben dax kullanmanı tavsiye ederim 3 ay içinde 15 cm fln uzatır .

ben sarmaşık özlü bioablas kullanmaya başlıcam azcık bile uzatsa kafi , hertülü şeyi deniyorumda bunu mu kullanmıcam, bende kalçamın üzerine kadar uzatmak istiyorum çok havalı duruyor bence, tabi güzel bir kesim şart, ;)

dax nedir cahilliğin sınırlarında dolanıyorum sanırım hiç duymadım aman allahım :12:

canım senin yaşadığın şeyin aynısını bende yaşadım o kadar uzun saç o hale gelince insanda tramva yapıyor gerçekten. ben dax kullanmanı tavsiye ederim 3 ay içinde 15 cm fln uzatır .

canım ben yılan yağı kullanmaya başladım biraz meşakatli oluyor .. önerim için teşekkür ederim fakat şampuan tarzı bişey mi acaba ?
öyleyse yılan yağından vazgeçebilirim :)

herkesin vücudunda özendiği bir kısım vardır. bende saçlarıma kıyamam . ayrıcı görenler hiçte köylü kızı havasında saçların var demedi . diyemezlerde çünkü saçlarıma gereken önemi ve özeni gösteriyorum . perçemiydi,katıydı,fönüydü,bakımıydı hepsini eksiksiz yapıyorum. bir kadının en güzel giysisi saçıdır diye biliyorum. belim de dediğim saçlarım omuzlarımdan 2-3 parmak kalınlığında aşşağıda. bana göre kısa size göre uzun.. dalga geçmeniz hiç hoş değildi.

dalga geçmedm,düşüncelerimi söyledim alındıysanız özür dilerim.Yani ona da şükredin anlamnda söylemek istemiştim baya yanlış anlaşılmış :) Herkesin düşüncesi farklı sonuçta öyle değilmi?bu sadece benim yorumumdu.. Saç iki parmak daha uzun olacak diye sokakta kimse de bizi parmakla göstermeyecek sonuçta =) ayrıca saçıma gereken bakımı ve önemi ben de veririm en önemli aksesuarımdr senin düşündüğün şeyi ben de düşünüyorum ki burdayım zaten dimi canım? ;) neyse tekrar kusurabakma amacım seni kırmak değldi dediğim gibi ona da şükret anlamnda söyledim.

Son düzenleme:
sende kusura bakma canım. ama yıllarca uzatmak için uğraş,sonra bi dengesizin elinde mahvolsun.biraz asabiydim bende.:14:

anlıyorum seni ben de yaşadım aynı şeyleri,çok zor ama sadece zaman lazm sabretmek kalıyor bize.. elden böyle uzatma yöntemleri denemek haricinde birşey gelmez maalesef :34: hele çıt çıtmış kaynakmış flan hiç girmem bile o işlere... :19:

Son düzenleme:
bende öyle bir tavsiye aldım inş. işe yarayacağını düşünüyorum .
Dün bioblasın saç uzatan şampuanıyla daxın supergrounu aldım işe yarayacağını umuyorum :(
farklı bir tavsiyesi daha olan var mı ? paylaşabilirseniz çok sevinirim kızlar :)

Back
X