- 11 Haziran 2024
- 157
- 41
- 13
- 25
- Konu Sahibi pcossendromu
-
Oh ne güzel mutlu haber aldım inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınızGeçmiş olsun, Benim de 22.haftamda hunileşme ve rahim ağzı kısalığım vardı. 26.haftamda serklaj ameliyatı oldum ve bende sürekli yatıyorum. Kan sulandırıcı ilaç da kullanıyorum. Şu an haftamız 31+3. İçinizi ferah tutun ve dinlenin kendinizi yormayın. İnşallah vaktinde sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Merhaba rahim ağzı kısalığınız kaç mm di bizde 20+2 yiz bugün doktor kontrolümüz vardı plasentamız rahim ağzına yakındı biraz yukarı çıkmış ama rahim ağzı kısalığım 20mm olduğu yazıyo doktor ölçü söylememişti iyi yatmaya devam et progestan kullanmayada devam dedi ama herkes 25mm sınır olduğunu flan yazmış korkuyorum açıkcasıGeçmiş olsun, Benim de 22.haftamda hunileşme ve rahim ağzı kısalığım vardı. 26.haftamda serklaj ameliyatı oldum ve bende sürekli yatıyorum. Kan sulandırıcı ilaç da kullanıyorum. Şu an haftamız 31+3. İçinizi ferah tutun ve dinlenin kendinizi yormayın. İnşallah vaktinde sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Benim dikiş atılmadan önce 10 mm kadar düşmüştü size dikiş atıldı mı ?Merhaba rahim ağzı kısalığınız kaç mm di bizde 20+2 yiz bugün doktor kontrolümüz vardı plasentamız rahim ağzına yakındı biraz yukarı çıkmış ama rahim ağzı kısalığım 20mm olduğu yazıyo doktor ölçü söylememişti iyi yatmaya devam et progestan kullanmayada devam dedi ama herkes 25mm sınır olduğunu flan yazmış korkuyorum açıkcası
Hayır bugün ilk kez ölçüm yapıldı dikişten vs bahsetmedi doktorum ama aynı doktor arkadaşıma 15mm ken dikiş atmıştı bebeğide sağ salim sağlıkla doğdu bana dikiş atılcak vs demediBenim dikiş atılmadan önce 10 mm kadar düşmüştü size dikiş atıldı mı ?
Hatta sınırın altında bile demedi sorun yok normal yatmaya devam et plasentanın yuksrı çıkıcağını düşünüyorum dedi ben evde geldiğimde ultrason kağıdında gördüm 20mm yazdığınıBenim dikiş atılmadan önce 10 mm kadar düşmüştü size dikiş atıldı mı ?
Canım 15 den düşüklere dikiş atılıyor benim çok açıklık vardı çok korkuyorum sürekli yatıyorum inşallah sende sağlıcakla kucağına bebeğini alırsınHayır bugün ilk kez ölçüm yapıldı dikişten vs bahsetmedi doktorum ama aynı doktor arkadaşıma 15mm ken dikiş atmıştı bebeğide sağ salim sağlıkla doğdu bana dikiş atılcak vs demedi
Evet sonradan çıkıyormuş bi yerde okumuştum aklına takılan bir şey olursa wp bile yazabilirsinHatta sınırın altında bile demedi sorun yok normal yatmaya devam et plasentanın yuksrı çıkıcağını düşünüyorum dedi ben evde geldiğimde ultrason kağıdında gördüm 20mm yazdığını
Korkmayın sadece dikkatli olun gerçekten arkadaşım 17.haftadan itibaren hep yatmıştı bebeği 37 haftalıkken doğdu ben sadece dikiş için geç kalınır vs diye korkuyorum bide dediğim gibi sınırın altında falan demedi neden söylemedi anlamadımCanım 15 den düşüklere dikiş atılıyor benim çok açıklık vardı çok korkuyorum sürekli yatıyorum inşallah sende sağlıcakla kucağına bebeğini alırsın
Bi başka doktora daha gidin isterseniz içiniz rahatlamış olurKorkmayın sadece dikkatli olun gerçekten arkadaşım 17.haftadan itibaren hep yatmıştı bebeği 37 haftalıkken doğdu ben sadece dikiş için geç kalınır vs diye korkuyorum bide dediğim gibi sınırın altında falan demedi neden söylemedi anlamadım
Aslında doktoruma güveniyorum ve dediğim gibi aynı doktor arkadaşıma dikiş atmıştı yinede kafam karıştı bakalımBi başka doktora daha gidin isterseniz içiniz rahatlamış olur
Aslında doktoruma güveniyorum ve dediğim gibi aynı doktor arkadaşıma dikiş atmıştı yinede kafam o hald
o halde bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum umarım da öyle olurAslında doktoruma güveniyorum ve dediğim gibi aynı doktor arkadaşıma dikiş atmıştı yinede kafam karıştı bakalım
Bi sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle inşallahAslında doktoruma güveniyorum ve dediğim gibi aynı doktor arkadaşıma dikiş atmıştı yinede kafam karıştı bakalım
Merhaba durumunuz nedir acaba bende de hunileşme rahim kısalığı vardı aynı sizin gibi 26. Haftamda Serklaj oldum şuan 30. Haftadayım ve en ufak ayağa kalksam damla şeklinde kanamam ve dikişlerimde ağrı oluyor çok korkuyorum siz daha sonrasında neler yaşadınız bilmek çok isterim inşallah cevap verirsinizGeçmiş olsun, Benim de 22.haftamda hunileşme ve rahim ağzı kısalığım vardı. 26.haftamda serklaj ameliyatı oldum ve bende sürekli yatıyorum. Kan sulandırıcı ilaç da kullanıyorum. Şu an haftamız 31+3. İçinizi ferah tutun ve dinlenin kendinizi yormayın. İnşallah vaktinde sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Rahim ağzı kısalığınız nedir acaba öğrenebilir miyimMerhaba durumunuz nedir acaba bende de hunileşme rahim kısalığı vardı aynı sizin gibi 26. Haftamda Serklaj oldum şuan 30. Haftadayım ve en ufak ayağa kalksam damla şeklinde kanamam ve dikişlerimde ağrı oluyor çok korkuyorum siz daha sonrasında neler yaşadınız bilmek çok isterim inşallah cevap verirsiniz
3 cm açıklık ve 28 m ile 26. Haftamda dikiş atıldı sonra her ölçümde 38-41 arası çıktı ölçümler ama lekelenme şeklinde de kanamalarım oluyo sürekliRahim ağzı kısalığınız nedir acaba öğrenebilir miyim
Bende de dikiş atıldığı halde 3.9cm açıklık var 20 m de ölçüm değişmiyor lekelenme yok ilaçları kullanıyorum bakalım nereye kadar gidecek3 cm açıklık ve 28 m ile 26. Haftamda dikiş atıldı sonra her ölçümde 38-41 arası çıktı ölçümler ama lekelenme şeklinde de kanamalarım oluyo sürekli
Kaçıncı haftadasınız şuanBende de dikiş atıldığı halde 3.9cm açıklık var 20 m de ölçüm değişmiyor lekelenme yok ilaçları kullanıyorum bakalım nereye kadar gidecek
Yarın 25+1 her gece korkuyorum suyum gelecek sancı gelecek doğum olacak korkusu ile uyuyorumKaçıncı haftadasınız şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?