Allah yardımcımız olsun çok zor bi süreçten geçiyoruz ama bizim yaşadıklarımızı yaşayıp bebeğini sağlıkla kucağına alan çok kadın var inşallah bizde onlardan oluruz bu süreçte tecrübelilerden öğrendiğim en önemli şeyler doktor psikolojik olarak kendini rahatlatma ve kımıldamadan yatma bende bunları yapmaya çalışıyorum

Doktor kontrollerim dışında çok ayağa kalkmıyorum haftada 1 kez kontrolum var.Ekstra Önerdiğiniz mutlaka bunu da yap dediğiniz bir şey var mı?

Doktor kontrollerim dışında çok ayağa kalkmıyorum haftada 1 kez kontrolum var.Ekstra Önerdiğiniz mutlaka bunu da yap dediğiniz bir şey var mı?
Bol su içmek ve ilaçlarınızı saatinde almak çok fark ettiriyor bende kasılmaları çok azaltıyor birde baskı hissettiğimde ayaklarımın altına yastık koymamı önermişti doktorum onuda yapmaya çalışıyorum sık sık gerisi tevekkül sonuçta ne yaparsak yapalım rabbimin yazdığını yaşıcaz bizim yapmaya çalıştıklarımız sadece onun hikmeti için vesile bu düşünce insanı çok rahatlatıyor sürekli doğdu mu doğacak mı diye düşünmemeye çalışın çok geçmiş olsun tekrar rabbim evladınızla uzun ömürler nasip etsin size

Amin Allah razı olsun canım sizde inşallah sağlıkla zamanında kucağınıza alırsınız.Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşallah hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…