Şimdi bu konu üzerine çok güzel denk geldi. Şu an halim pek iyi değil boğaz ağrısı ve boğazımda batma hissediyorum(sanırım boğazımda enfeksiyon vs birşey var) ateşim 37 falan Üşüme hissi var vücudumda. Birde hafif baş ağrısı o da sinuzitlerim sağolsun. Yarına kadar dayanmak istiyorum sağlık odağına gidip ilaç yazdırmak istiyorum. Biraz önce biraz çorba içtim ve nurofen içtim. Başka ne önerirsiniz .Yoksa acile gitmeli miyim? Saglikcilarimizdan güzel tavsiyeler bekliyorum çevrim ici olmasamda okuyacağımı bilmenizi isterim
Her meslegin kendine gore zorluklari vardir degil mi. Ben doktora gitmeyi pek sevmem acile de acil olmadigi surece gitmem. Ama bir anim var ki islemis beynime gitmiyor silinmiyor. 20 yasima yeni bastigim donemlerde bayramin ilk gunuydu. Uyusukluk hissi ile gittim doktor felc geciriyorsun gec serum taksinlar diye cat diye basindan savdi cunku sirada cok yemek yemekten tansiyonlari cikan yaslilar ayakta durmasindi yazikti ! Yasadigim sok babamin donup kalmasi... bir saglikcidan dandalye istedik olayin sokuyla adama bir bagardi doktor onunla ilgilenecegine bana yardim et diye. Tabii ilacin dozunu ayarlayamamis hanim kiz doktorumuz ve ben bayildim. Gozumu actigumda kusura bakma diyordu saclarin kirlendi dedi. Umrumda mi saclarim? Senin bana tavrin neydi ? Karsinda bir gemc kiz var , bu tavrin yuzume aciklama yaomadan basindan atman benim yillarca korkulu ruyam oldu. Aylarca fizik tedavi gördüm. Keske daha nazik olsaniz daha anlayisli olsaniz o gorev icin ordasiniz hakkiyla yapsaniz. Soruyorum size ya sizin cocugunuz felc gecirse ayakta serum takin gitsin dermiydiniz? her gelen hastaya bakmak zorundasiniz. Senin meslegin bu kusura bakma ... ben ogretmenim ve hicbir zaman ayy yetet soru getirmeyin bugun sadece ders anlatip cikarim diyemiyordum. O da birsey mi hem ailelerle ugrasip hem cocugun derdiyle ugrasiyordum.ogle yemegimi yerken getirin soru diyordum cunku okuldayim aksam okulda olmayacagiz. Benim meslegim biysa ben bunu yapmak zorundayim iste. Bunu yaptigim icin siz doktor oldunuz hemsire oldunuz. Ama bana simdi doktorun tavrina bak. Hey Allah imm
Şimdi bu konu üzerine çok güzel denk geldi. Şu an halim pek iyi değil boğaz ağrısı ve boğazımda batma hissediyorum(sanırım boğazımda enfeksiyon vs birşey var) ateşim 37 falan Üşüme hissi var vücudumda. Birde hafif baş ağrısı o da sinuzitlerim sağolsun. Yarına kadar dayanmak istiyorum sağlık odağına gidip ilaç yazdırmak istiyorum. Biraz önce biraz çorba içtim ve nurofen içtim. Başka ne önerirsiniz .Yoksa acile gitmeli miyim? Saglikcilarimizdan güzel tavsiyeler bekliyorum çevrim ici olmasamda okuyacağımı bilmenizi isterim
Cevabınız için teşekkür ederim şu an dinlenme modundayım. Birkaç gün takipteyim beyaz lekeler olursa dediginiz gibi doktora başvuracağım teşekkür ederimGeçmiş olsun.
Büyük ihtimalle viral bir enfeksiyon geçiriyorsunuz. Tedavisi semptomatiktir, yani baş ağrısı kesilir ateş düşürülür vs. Nurofen de bu işe yarar.
“İlaçla bir hafta, ilaçsız 7 gün.”
Bol bol dinlenmeniz gerekiyor.
Ateşiniz artarsa, bademciklerinizde görünürde beyaz beyaz lekeler çıkarsa acile başvurabilirsiniz.
Onu bunu bilmem hastalarla cok kaba konusup dovucek gibi davranan doktor saglik calisanida cok fazla kac ay once hatirlamiyirum kalp kriZi geciren kadini panik Atak Bu diyerek gerisin Geri yolladilar ve hayatini kaybetti kadini Geri yollarken arkasindan yapilan hareketleri hic unutamiyirum ay numaradan napiyor kadinin taklidini Yapma lar.. Neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?