Canım farklı bir marka ile de dene istersenKızlar acil bakarmısınız daha adetime var ama günü belirsiz haziranın ilk haftası adetim gelir eğer varsa sigarayı bırakıyorum ben bebeğin sağlığı için elimde erken ve kaset test var daha cuma tekrar yapacağım bu arada çizgi için beklemedim hemen çıktı idrar dağılır dağılmaz
Farklı marka sadece erken gebelik testi varCanım farklı bir marka ile de dene istersen
Erken gebelik yaptım ondada var sankiCanım farklı bir marka ile de dene istersen
Ozaman kan ver canım hayırlı olsunErken gebelik yaptım ondada var sanki
Ozaman kan ver canım hayırlı olsun
Çünkü ince çizgi var ben çıplak gözle görebiliyorum genelde erken gebelik ince çıkarıyorKasette var da diğerin de göremedim
Kesinlikle tatlım şuanda bile iciyorsan içme sigara ben akşam test yaptım pozitif gördüğün an bıraktımKızlar acil bakarmısınız daha adetime var ama günü belirsiz haziranın ilk haftası adetim gelir eğer varsa sigarayı bırakıyorum ben bebeğin sağlığı için elimde erken ve kaset test var daha cuma tekrar yapacağım bu arada çizgi için beklemedim hemen çıktı idrar dağılır dağılmaz
Evet evet ben zaten günde 3 4 tane içiyordum artık cumaya kadar içmem beklerimKesinlikle tatlım şuanda bile iciyorsan içme sigara ben akşam test yaptım pozitif gördüğün an bıraktım
Aynen canım en iyisini yapıyoruz ben çevremden görüyorum 6 yıldır çocuk tedavisi gördüler ve hala olmadı ona rağmen ne alkol ne sigara bıraktılar hatta bı ara geldi adetim gecikti dedi sevindim bı baktım gitti alkol sigaraya devam o çocuğu hayata biz istediğimiz için geliyor onun bu eziyeti işkenceyi ona yapmaya hakkımız yok hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınEvet evet ben zaten günde 3 4 tane içiyordum artık cumaya kadar içmem beklerim
Aminn teşekkür ediyorum tiryaki değilimAynen canım en iyisini yapıyoruz ben çevremden görüyorum 6 yıldır çocuk tedavisi gördüler ve hala olmadı ona rağmen ne alkol ne sigara bıraktılar hatta bı ara geldi adetim gecikti dedi sevindim bı baktım gitti alkol sigaraya devam o çocuğu hayata biz istediğimiz için geliyor onun bu eziyeti işkenceyi ona yapmaya hakkımız yok hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın
Valla çizgi var canım ben görüyorum. Hayırlı olsun inşallahHanımlar bunuda şimdi yaptım Eki Görüntüle 3596329
İnşallah ya nimo marka iki tane erken gebelik te aldım cuma günü doktora gitmeden yapacağımValla çizgi var canım ben görüyorum. Hayırlı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?