Acil suluk önerisii?

sssilaaa3

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
274
164
303
35
İçel Mersin
Kızım 10 aylık daha önce silikon uçlu chicco kullanıyorduk ama küçük gelmeye başladı , philips avent aldık ama inanılmaz koku yaptı 1 ayda. Ki her gece kaynatırım sabaha kadar havalandırırım , yemeklerden sonra iyice yıkarım .. Anlamadım 🥹 Acil öneri istiyorum 😭

7 . Aydan itibaren pipetli suluklara gectim Ben bebedorun pipetli sulugunu kullandim uzun süre hiç öyle bir sorun yaşamadım.

Kızım 10 aylık daha önce silikon uçlu chicco kullanıyorduk ama küçük gelmeye başladı , philips avent aldık ama inanılmaz koku yaptı 1 ayda. Ki her gece kaynatırım sabaha kadar havalandırırım , yemeklerden sonra iyice yıkarım .. Anlamadım 🥹 Acil öneri istiyorum 😭
Munchkin kullanıyoruz biz, gayet memnunuz.

Biz de yaklaşık 1 yıldır munchkin kullanıyoruz, hatta 2 pipet eskittik. Pipetleri de ekstra olarak satılıyor. Bunu söylememin sebebi dişleri ile pipetle yırtıyorlar ve değiştirmek gerekebiliyor. Sızdırma ve koku yapmıyor.

Baby plus Çelik suluk da güzel yaz ayları için yeterli soğuk tutuyor dışarda ısınmıyor. İndirimde 380e falan düşüyor arada. Biz munchkin kullandık memnun kaldık kaybedince avent aldım pipetlisini ama koku yapmadı ve öyle sürekli kaynatmiyorum da

Back
X