Acil taktik ve yardim lütfen

boşlukta olmamdan sanırım engel olamıyorum duygularıma2 frenlemem lazım kendimi ama nasıl
Kendimden örnek vereyim işe başladım yeni, başlar başlamaz yanımda oturan adamdan hoşlanmaya başladım. Masalarımız bitişik. Alyans falan hiçbir şey yoktu adamda ve ben 30 yaşında olmama rağmen senelerdir kimseden hoşlanmamıştım, benim için çok yeni, çok heyecan verici bir şeydi. Konu açılmadığı için ve alyansı olmadığı için de bekar sandım bir süre. Sessiz sakin tam benim hoşlandığım tipte biri. Sonra tabii evli olduğunu öğrendim ve hemen kendime ket vurdum. İlk günler bayağı muhabbet ederken şimdi çok fazla konuşmamaya çalışıyorum. İşte yeni olduğumdan sorularım oluyor gidip diğer arkadaşlara soruyorum genelde o yanı başımda oturmasına rağmen. Aramızda yarım metre bile yok ama sabah günaydın akşam iyi akşamlar dışında konuşmadığım günler çoğunluktadır.

Ben kendim taş kalpli olduğumdan çok zor olmadı, zaten normalde de aşık olan kendimi aşka kaptıran biri değilim, sadece hoşlantı oldu. Sizin durumunuz daha zordur eminim. Her şey beyinde bitiyor bence, kendi kendine sürekli olmayacağını hatırlatırsan kolaylaşıyor. Hala ister istemez etkileniyorum bazı günler ama hemen kendime çekidüzen veriyorum. Başka şeylere kafa yoruyorum falan. Umarım siz de atlatırsınız.

Adamı araştırın bence, hakkında iyi şeyler söylüyorlarsa ve karakterli biriyse koyverin gitsin :) Ne olacak yani aşkın zamanı mı olur? Belli ki ilgisi hoşunuza gitmiş. Ama dikkat edin, yanlış anlıyor olma ihtimalinizi de düşünün. Bazı insanlar herkese iyi davranıyordur, size özel değildir vs.

Isyerinden biri ile asla beraber olma, bunu prensip haline getir. Numarayi da engelle.

bazı çapkın erkeklerden de olabilir.böyle erkekler belirli takıldığı yerlerden belirli kadınlar seçerler ve onlara iyi davranırlar.iş yerinden sizseniz özel yaşantısından başka biri olabilir bu.öyle tuhaftır ki bu türler artık size aşığım demediği kalmıştır her şeyi yapmıştır fakat siz ona açıldığınız an geri vites yapar sizin onu yanlış anladığınızı söyler.bunu yapmasının nedeni de diğer el altındaki kadınlardır.sizden daha fazla hoşlandığı kadını elde etmiş de olabilir falan filan uzayıp gider.temkinli olun.hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.evet hayatınızın aşkı da çıkabilir bu insan. bunu bilemeyiz ama en kötüsünü düşünmeye çalışın.(üniversitedeki bir arkadaştan esinlenilmiştir,çok şükür ki öyle birine aşık olmadım )

Niye kısıtlıyorsun ki kendini? İlla ciddi düşünmeye gerek yok aradan 5 ay geçmiş.
Ben boşansaydım ve bir hisse kapılsaydım tutmazdım şahsen kendimi 5 ay geçtiyse eğer.
Ama tutmazdım derken birliktelikten bahsetmiyorum.
Flört edilebilir ne var ki bunda? İleri gitmediğin sürece sorun olmaz bence.

Isyerindekilerden bir cacık olmuyor , var bdv de böyle bir sürü konu .. bence düştüğün boşluk dolayısıyla yanlış anlamaya ve kandırılmaya çok müsaitsin. .boşandığıni bildiği için farklı bir niyetle yaklaşıyor olma ihtimali yüksek .. sonra "keske" dememek için şimdi "hayir" demeyi öğren ve elindeki o telefonu yere bırakıp hemen uyku moduna geç :)

Neden bu kadar kacma geregi duyuyorsunuz ki? Bence akisina birakin. O bir yaziyorsa, siz de bir yazin. Illa hemencik sevgili olmaya gerek yok. Bence gereksiz yere bi seyleri bastirmaya da gerek yok

kizlar sizden baska kimsem yok.

is yerinden ilgilenen surekli gulumseyen mesaj atan yardımcı olmaya çalışan biri var. ve ben artık kapılmaya basladim.surekli onu düşünüyorum ve fark ettim ki o 1 mesaj atiyorsa ben 3 atiyorum hep havadan sudan muhabbetler ama kizlar.
evliligim biteli 4 5 ay oluyor daha kimseyi istemiyorum boşluktayım ayrıca iş yerinden biri büyük sıkıntı bence.

lütfen biri bana nasil engel olacagim hakkinda yardim etsin. Hiç istemiyorum istemedikçe daha fazla düşünüyorum.

numarasıni sildim mesaj atmamak için
o da atarsa cevap yazmamaya calısıcam.
Ama şuan bile atmak istiyorum sanki.

inanın nasıl özlemişim birinin beni düşünmesini konuşmasını. geçen simit yerken benim.olmayan peyniri açtı önüme koydu bakışı gülüşü çok güzel yada ben yanlış anlıyorum. çok zor durumdayım :/
Çok zorlanıyorum :/ :/
Bence sen boşluğunu kapattığı için ona kapıldığını düşünüyorsun kırılan güveni ilgiyi sana verdiği için bence işine odaklan daha çok yenisin duygusala kapılıp kendini kullandirabilirsin

Neden bu kadar kacma geregi duyuyorsunuz ki? Bence akisina birakin. O bir yaziyorsa, siz de bir yazin. Illa hemencik sevgili olmaya gerek yok. Bence gereksiz yere bi seyleri bastirmaya da gerek yok

neden kaçma gereği duyuyorum. çünkü o bekar ve benim.evlenip ayrıldığımı bilmiyor.
bilse sanirim konusmaz

Back
X