Acil Test yapsam şimdi çıkarmı acilll

ddenz55

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2023
116
37
18
22
3. gün embriyosu konuldu 2 tane 8.gün lekelenme oldu hala devam ediyor idrar testi yapsam çıkarmı karnımda adet olcak gibi ağrıyor

Bence bekleyin erken öğrenip ne yapacaksınız .. yanlış anlamayın insan panik oluyor zamanından önce öğrenince inşallah vardır

Ü

İnşallah şimdi test aldım ne zaman yapsam
Bence 15. Gün yap dicem ama bence okadar sabırlı değilsin beklemek zor çok iyi bilirim daha 8. Gün en azından 12. Gün en erken yapabilirsin adete çok varmı. ?

Bugun 11.gün 8.gün 9.gü10.gün lekelenme yaşadım
Aa ozaman yapabilirsin bence ayy çok heyecanlı canım benim inşallah vardır yoksa da üzülme sakın Herşey nasip bende 4 yıldır bekliyorum yaparsan foto at lütfen merak ederim

3. gün embriyosu konuldu 2 tane 8.gün lekelenme oldu hala devam ediyor idrar testi yapsam çıkarmı karnımda adet olcak gibi ağrıyor
Ben 4.gün embriyosunu 6.günde ciddi silik bir pozitif ile öğrenmiştim ve 3 aylık bitirdik şuan :) sende öğrenebilirsin ama ciddi risk net çıkar diyemem

Fazla damlamis o yüzden dağılmış ama arkadan görünüyor koyu çizgi tekrar varsa elinizde test sabah bir daha deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…