Acil/Testleri ücretsiz nasıl yaptırabilirim

Papatyamnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.953
743
73
Kızlar regle olmamı bekliyorum tüp bebek için yumurta toplanacak. Doktor öncesinde bir sürü test istedi bizden. Tam kan sayımı. Şeker yükleme testi. Anti HIV, gibi şeyler. Şuan bu test ücretlerini karşılayamıyorum. Testlerimi nasıl ücretsiz yaptırabilirim acaba. Her an regle olabilirim düzensizim bu yüzden acil yazdım başlığa. Tüp bebeği özelde yaptıracağım. Tüp bebek ücretini anca denkleştirdik. Bari testleri ücretsiz nasıl destek alabilirim. Devlet hastanesinden randevu alsam muane olarak gitsem söylesem yardımcı olurlar mı. Ya da aile sağlık ocağından başına gelen var mı

Devlet hastanesi yapar bence bı deneyin ne kaybedersnz ki

Merhaba ,

Aynı testleri bende yaptıracağım
Sağlık ocağına sordum bazılarını yapabiliyorlar bazılarını yapamıyorlar
Devlet hastanesinden randevu almaya çalışıyorum ama o da olmuyor
Randevusuz gidicem bende

Zaten bu testler âdetin 2. 3. 4. Günü yapılmalı önceden bı gidin kadın doğuma konuşun anlatın derdinizi olursa bi kağıt alırsınız adet olunca hiç sıra almadan direk gidersnz doktora testleri verirsiniz. Sağlık ocağına da bı bakın yapabilenler yaparsınız orda olmasa kalanları özelde yaparsınız mecburen

Devlet hastanesinden kadın doğumdan aldım canım ama biraz ileri randevu verdiler inş regle olmadan yapmış olurum. Regle olurda yetişemem diye biraz tedirgin oldum. Bu tüp bebek için istendi. Regle olmayı beklemenize gerek yok dediler. Regle olunca yumurta geliştirici ilaç kullanıp yumurta toplama yapacaklarmış direkt. Devlet hastanesinde ki doktor umarım kabul edip beni laboratuvara testler için yönlendirir direkt acile gitsek yaparlar mı acaba bir de bu takıldı aklıma arayıp soramıyorum da devleti

Evet canım sağlık ocağında hepsini yapmıyorlar mış. Bende sordum. Randevu alayım dedim 15 gün öncesine veriyorlar regle olursam yetişemem ki ona da Randrvusuz sağlık ocağı yardımcı olmuyorlar diye biliyorum. Ben bir kere gittim beni geri çevirdiler. Tabi sen yine de dene Acaba devlet hastanesine randevusuz gitsek yardımcı olurlar mı ki

Yok acil yapmazz oda sizi kadın doğuma yönlendirir. İnşallah ravdevu regl donemine denk gelir en kötü sağlık ocağına gidersiniz.
Biz devlette adet dönemi randevusuz direk gidiyoruz hemen alıyor ama tedaviyi de orda görüyoruz. Acaba siz bi o bölüme gidip danışsanz olur mu. dersiniz özelde yapcam kan testlerini burda yapmak istiyorum

Ben sağlık ocağında yaptırdım . Özelde yaptırmanıza gerek yok dendiği için ama şeker yükleme testi yoktu içinde . Benden istenmemisti . Devlet Hastanesi'ne gidin birebir anlatın durumunuzu yardımcı olucaktirlar.

Kromozom testi dışında hepsini hastanede yaptırdım ben. Derdinizi anlatırsanız yardımcı oluyorlar.

Eklentiler

• 4F51DFE3-55E8-4BEC-AA25-2E59A44989B2.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 46
MHRS de randevu bulamiyorsan bazen birileri iptal ediyor ve bildirim geliyor. Alarm oluştur haber geliyor telefonuna hemen randevu alabiliyorsun

Randevu aldım devlete perşembe gününe buldum inşallah yaparlar kuzum. Her doktor kabul edip yardımcı oluyor mu böyle bilmiyorum

Devletten üç gün sonraya aldım randevu. Sağlık ocağına da yeni Kaydımı aldım daha onaylanmamış 15 güne anca onaylanırmış. İnşallah devlet yardımcı olur Tüp bebek süreçi maddi manevi çok zor durumda bırakıyor gerçekten rabbim yardımcımız olsun. Sonuç güzel olsun yeterki, emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…