Acil Tüp bebek

İyi aksamlar hsg çektirdim bu ay ve hsg de tüpüm açıldı ilaçla bı ay korunmaniz gerekiyo denildi neden öyle denildi bilgisi olan var mı acaba birde ne zaman gebelik olur yaşayanlar yada bilgisi olanlar yazabilir mi rica etsem?

Kızlar koç üniversitesi hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı ? Hangi doktor birde memnun kaldıgınız yardımcı olurmusunuz
Merhaba ben geçen sene prof dr Özgür Öktem' de 4 kez tüp bebek tedavisi gördüm. Hiç memnun kalmadım. Barış Ata daha başarılı diye duydum.

İyi aksamlar hsg çektirdim bu ay ve hsg de tüpüm açıldı ilaçla bı ay korunmaniz gerekiyo denildi neden öyle denildi bilgisi olan var mı acaba birde ne zaman gebelik olur yaşayanlar yada bilgisi olanlar yazabilir mi rica etsem?
Ben devlette çektirmiştim. Sadece kısa bir süre enfeksiyon kapmasın diye ilişki olmadı. Enfeksiyon kapmasın diye bekletiyorlar sadece antibiyotik de içiyorsun zaten.

Merhaba ben geçen sene prof dr Özgür Öktem' de 4 kez tüp bebek tedavisi gördüm. Hiç memnun kalmadım. Barış Ata daha başarılı diye duydum.
Merhabalar. Doktordan ziyade labın etkisi var aslında. Özgür Öktem i araştırıyorım bir yandan memnun kalmama sebebiniz neydi? Barış Ata genelde dubaideymiş bıraya ayda bir geliyormuş o da denk gelinirse muayene ediyormuş denk gelmezse farklı doktor inceliyormuş ona yolluyormuş sözde

Back
X